LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 642
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 990
Az пък вече си харесах тези дънки от новите , и започнах да мечтая за зимните намаления.

Ъхъм, и аз си ги харесах същите  Crazy Получих един код за намаление 15 евро на новата колекция, та се чудя дали не го вкарам в употреба  Laughing

# 991
Az пък вече си харесах тези дънки от новите , и започнах да мечтая за зимните намаления.

Ъхъм, и аз си ги харесах същите  Crazy Получих един код за намаление 15 евро на новата колекция, та се чудя дали не го вкарам в употреба  Laughing

То и аз го получих и на двата акаунта и затова напълних кошницата. Обаче не мога да установя на какво точно действа.

# 992

То и аз го получих и на двата акаунта и затова напълних кошницата. Обаче не мога да установя на какво точно действа.

От проби установих, че действа на всичко от новата колекция, стига да не е "prix mini"  Peace

# 993
А, тъкмо навреме идва моето питане. И аз получих няколко оферти за новата колекция, изтекоха ми очите да ровя и пусто не мога да открия как да видя само продуктите от нея, а не да цъкам подред. Моля за помощ!

Ааа, не действа с всичко, и аз го проверих! Що ли се изказвам неподготвена - да работи, одеве нещо не им е работела системата.

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 23:15 от Божура

# 994
Тъй де, каквото и да си харесам, все е Prix Mini...  newsm78

# 995
Момичета, да попитам нещо / само не ме бийте, ако вече е казано  Mr. Green/

Имаше ли ограничение за броя карти, с които може да се пазарува от един акаунт,
 знам че с една карта не може да са плаща в повече от две регистрации,
ама да речем с три различни карти мога ли да плащам от моята регистрация?
От снощи пробвам една карта на ДСК и не иска,
до сега съм плащала с такава на същата банка и на Булбанк.

Аз преди два дни платих с трета карта и ми я прие. Наистина парите още на са изтеглени, но видях, че са блокирани, така че може и да няма проблем.

# 996

ХА, Петя ако ги поръчаш ще бъде повод да се запознаем, за да ги видя на "живо".

# 997

Предлагам да си организираме форумска среща и анонимните Ла-редутки да излезем от анонимност. По дрехите ще ги познаете...  hahaha

# 998
  • Варна
elku - elena аз взех такива уж за приятели,но не ги харесаха та останаха за нас с надежда,че ще й стават на Нели в точния сезон,защото са н.25.Доколкото мога да измеря стелката е 17 см,а подметката от вън е 18.От варена кожа са ,не са много меки,но пък са здрави обувки,освен това както се вижда са и шити.Жалко,че нямаше нашия номер/докато се наумувам свършиха/,а за догодина да видим тези дали ще ги носи  Laughing Иначе мисля точно в тема 70 бяха обсъждани много и с размери за различните номера  Peace- ето ги и пак

П.П. Сега намерих един цитат,който съм си копирала,но незная на кого е -
Цитат
номер 22
стелката отвътре - 14 см.
отвън - 16 см.

Вече съвсем се обърках с тези обувки. Rolling Eyes Поръчала съм на Мони 30 номер, при положение, че в момента носи 28. Ако идват чак толкова уголемени, че 25 номер е със стелка 17 см., май трябва пак да поръчвам, докато още имат намаление. Някой с 28-29-30 номер може ли да измери стелката! Praynig

# 999
  • София

Да, подаръкът е фактуриран, отметнат е на фактурата като изпратен, но в колета вместо него има продукт на много по-висока стойност, който никога досега не е влизал в нещата, които са изпращали като подаръци, защото е доста скъп.

Дефинирай скъп! newsm78 Алекс е права за бирата Mr. Green

Ако не се лъжа преди месеци бяха пуснали като подарък една дудунка на Ани Уебър / гаранция не съм го изписала като хората/ стойността и на която беше към 50 Е  ако бъркам да ме поправи някой /половината форум я има/.

Божураhttp://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection-2.aspx?categor … elle_collection_2

# 1 000
- Някой да го има, ако може реална снимка и размери Praynig
Aз го имам в черно., 38-ми размер.  Не съм впечатлена. имам чувството, че иска много голям бюст, а моят е среден. Стои празно над сутиена.

# 1 001

Е, аз откога призовавам за среща, ама удрям на камък  Crossing Arms Сега ще ме накараш да ги поръчам, че да се видим  Laughing

Алекс, до Софето идвам чат-пат, веднага ще се включа в срещата на анонимните редутки  Crazy Hug

# 1 002
  • от точка К до точка С и обратно
tenderly какво означава "на доста по-висока стойност"? Подаръците нали затова са подаръци - не се заплащат  newsm78 .А ти просто имаш нещо в повече в поръчката от това,което си поръчала и съответно си го платила...така ли?Ти използва код и вместо подаръка от кода имаш нещо друго в колета?Такова нещо мисля се беше случило на едно момиче дори от Варна - това е от БГ и от пощенските служители - отворили са харесали са си нещо от твоя и за да не се разбучиш са ти сложили от друг колет нещо марково....така ли е?На нея мисля беше писала ,й бяха сложили разни неща Адидас и Пума  но момичето се притесняваше,че е поръчка за приятелката й , ако не ме лъже паметта newsm78

Подаръкът трябваше да са лилавите прибори, а в колета имаше маратонки на Адидас, които не съм поръчвала. И понеже французите са много коректни, мисля, че трябва да има някакъв начин при такива случаи и ние да сме такива, затова попитах.

# 1 003
Я да попитам аз Алекс, нещо съм изпуснала, ама ти похвали ли се с обувките, дето ги поръча в 6 сутринта на онзи паметен ден с центовите цени? newsm78

# 1 004
  • In transit

Да, подаръкът е фактуриран, отметнат е на фактурата като изпратен, но в колета вместо него има продукт на много по-висока стойност, който никога досега не е влизал в нещата, които са изпращали като подаръци, защото е доста скъп.

Дефинирай скъп! newsm78 Алекс е права за бирата Mr. Green

Ако не се лъжа преди месеци бяха пуснали като подарък една дудунка на Ани Уебър / гаранция не съм го изписала като хората/ стойността и на която беше към 50 Е  ако бъркам да ме поправи някой /половината форум я има/.

тя тая дудунка и за носене не ставаше, ако говорим за една и съща.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт