LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 609
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Разпиляна във въображението
Момичета при мъжки размери: гръдна 116, талия - 108, ханш - 110, височина - 182, 96 кг. - какъв размер ризи, пуловери, жилетки и якета трябва да поръчам. Благодаря  bouquet

Ризите, които имаме са малко разнообразни откъм номера (всяка фирма със своите). Та носи от 41/42 L до 43/44 и с една с 45/46.

Харесала съм тези ризи -
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4549180& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5975972& … ue&ksource=-1
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=6949916& … ue&ksource=-1

Какъв номер да му взема. Сега ще поръчвам и за него и не искам да сбъркам.

# 1 051
  • Пловдив
Ще си побутна едно питане за мъжки дрехи, по-специално панталони и дънки. За мъж над 2 метра - какъв размер? Мерси!

Моят е 2 метра, но е сравнително слаб - ХЛ или даже понякога Л му взимам за блузи
Зависи от гръдната обиколка, измери по таблицата от първия пост  Peace

Гледам обсъждате получаването на колети с разкъсана опаковка - аз също ги получавам в насипно състояние, но съм съгласна с Бу, че е нормално - слаби са има кашоните - моите колети често са над 10-15 кг. и тоя картон не издържа просто...

А относно коректността - единият ми центов колет беше много разкъсан и липсваха 4 артикула, беше съставен акт, че колетът е със близо 800 гр. по-лек, от изпратеният от Франция.
Писах им и ми отговориха вчера, че ще ме обезщетят  Peace Така че пишете им, ако има липсващ артикул, така или иначе не можете да докажете, че е било откраднато тук

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 10:04 от змейковица

# 1 052
Изпратили са ми това на пощата
http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=46460522&om … urecode=002RP8935
извинявам се ако не стане както трябва
Ми то и на мен са ми го пратили, но аз цяла седмица дебна дали няма да намалят няколко модела маратонки и сега като разгледах пак са си на същите цени. Явно спортните стоки не се радват на толкова голям интерес в момента и са решили да ни подкокоросват да купуваме.

# 1 053
chocolina понеже са те посъветвали да дадеш обувките на обущар да ти ги разтегне...само да предупредя,, че разтягането не се прави долу на пръстите, а ги разтягат на свода  Peace и си личи  Peace

# 1 054
  • София
Гледам обсъждате получаването на колети с разкъсана опаковка - аз също ги получавам в насипно състояние, но съм съгласна с Бу, че е нормално - слаби са има кашоните - моите колети често са над 10-15 кг. и тоя картон не издържа просто...
А относно коректността - единият ми центов колет беше много разкъсан и липсваха 4 артикула, беше съставен акт, че колетът е със близо 800 гр. по-лек, от изпратеният от Франция.
Писах им и ми отговориха вчера, че ще ме обезщетят  Peace Така че пишете им, ако има липсващ артикул, така или иначе не можете да докажете, че е било откраднато тук
Вярно е това, че са коректни. Аз имах колет, чиято цялост не беше нарушена,но липсваше артикул. Писах им и без да има начин да докажа липсата му, те ми го пратиха наново.
Колкото до пощите имаше момент когато се бавеха колетите по 2 месеца и тогава със сигурност имах 2-3 неща които даже бяха пробвани - то си им личеше. Сега са си наред нещата дори и в отварян пакет. Случая на момичето, което си намери маратонките беше точно такъв според мен. Имало е 2 разкъсани пакета и са разменили нещата по грешка.

# 1 055
  • София
Момичета изпратили са ми от този половер 2бр. в бяло\екрю р-р 125-133, явно другият цвят който съм поръчала е свършил. Не искам да го продавам защото много ми харесва. Ако някой има друг цвят излишен \стига да го нямаме и ние разбира се\, независимо от кой модел, дали на EDEIS или SOFT GREY в този размер или един по-малък и иска да направим размяна да ми пише.

# 1 056
  • Варна
Във фризера става , пробвала съм.Другото , за което се сещам - В Пикадили продават жълта опаковка като малък дезодорант , с червена капачка , специално за разтягане на обувки .Пише , че е за всякакъв вид обувки .И действа !

# 1 057
Добро утро,
Вчера сутрин най-накрая си взех 1- юлския голям кашон - до тук добре.  Разбира се облепен отвсякъде с тиксо на БГ пощи. Проблема е следния - във фактурата с/у реда със сандалите с пеперудата (които липсват) ми пише с химикал - "SM" - някой да има представа какво значи? В Mes remboursement нямам нищо до момента.
  bouquet
По същия начин ми беше отбелязан потник ,който липсваше в един колет,но след два дни ми се появи в Mes remboursment  и получих ваучер за него.Предполагам че при опаковането не е бил наличен и затова така го отбелязват.

# 1 058
  • Все на втория етаж
момичета добро утро
от бялото долнище на Пума имам 2бр. XXL ,но са ни много големи,ако някои има по-малки номера L и XL и иска да ги разменим,ще съм ви много благодарна.че взех на съпружеското тяло ,но съм се пооляла малко

Продаваш ли единият евентуално? Аз не поръчах, нямам за размяна, но ако мерките ме устройват бих взела единият за мъж ми. Simple Smile

mamaB , пробвах няколко пъти, не става, току- що пак. Не са оградени в червено, тоест би трябвало да са налични, но снимкита им е с хиксче и не се отварят, излиза мацката.

# 1 059
Момичета, някой да е получавал колет от 03.07.2008?

# 1 060
момичета, моля за малко помощ пак  Praynig
с тоя чек се вкарах в приключение не че е за много пари, ама все пак.... определено не успявам да въведа номера в сайта при поръчка, изписва ми че няма нещо си
Vous ne possédez pas d'avoir ou de bon d'achat pour ce compte client
... французите изобщо не отговарят на запитванията ми  #Crazy а от банката ми казаха, че можело и чека да няма покритие  #Shocked и затова да не го приема системата  Sick
може ли някой, който е получавал чек - да ми каже дали изглежда така  http://www.fotovisia.com/r.php?d_id=53654
МЕРСИ!!!!

# 1 061
  • Все на втория етаж
Някой може ли да ми преведе, какво прави и как действа тази музикална врътка:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324093285&doc … 20parlant%20VTECH

С лампа е май, от снимката така ми изглежда и някой има ли я?
Точно сега такава играчка ще купувам, но тези, които гледах на Фишер Прайз са по 140 кинта. А тази си е направо на далавера. Grinning

marieta_di и аз чакам от 03. Има и по- късно получени пратки, но се случва различно, кога са спретнали колетчетата. Идват бързо според мен, и предполагам, че скоро ще ги получим. Peace

# 1 062
дано ги получим скоро, пратиха ми отговорче на моето запитване че е пуснат на 09.07, така че ще чакаме, изглежда пратката от 03.07 е позабавена  newsm78, никой не е писал че е получил от тогава

# 1 063
Аз чакам колет от 5ти, 7ми, 8ми и нататък.
Надявам се другата седмица все някой да пристигне. )))

За срещичка, аз съм навита, ама съм в Плевен. ))))) Мисля че ще настане голям купон. )))

За кодовете за новата колекция, действат, аз вече 2такива използвах и съм много доволна. ))
Който беше питал как да вижда само нещата от новата колекция, аз си избирам какво искам (да речем пуловери, или дънки) селектирам от най-висока към най-ниска цена. В общи линии изкарва основно нещата от новата колекция. Иначе от бутона nouvote отстрани не става, излизат само 10тина неща, а те са много повече.

Иренка, въпросната лампа има 14мелодии, свети и прожектира на тавана с плафони тези картинки, които виждаш там. И май може майката да си запише гласа, но не съм сигурна, че това го разбрах точно.

и последно да кажа за тези дънки, които взех с поръчката ми онзи ден
http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-entrej-83-cm-bas-17-cm-p … tegoryid=31640743
вчера ги обух, ами да ви кажа точно след 1час носене доста се отпуснаха. Взех 40ти номер, но съвсем спокойно щях да вляза в 38ми. Така че май е добре да се вземе 1номер по-малко ако обичате да са ви впити във вас. Иначе същият номер и с колан.

# 1 064
  • София-Младост
Някой може ли да ми преведе, какво прави и как действа тази музикална врътка:

http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324093285&doc … 20parlant%20VTECH

С лампа е май, от снимката така ми изглежда и някой има ли я?
Точно сега такава играчка ще купувам, но тези, които гледах на Фишер Прайз са по 140 кинта. А тази си е направо на далавера. Grinning

marieta_di и аз чакам от 03. Има и по- късно получени пратки, но се случва различно, кога са спретнали колетчетата. Идват бързо според мен, и предполагам, че скоро ще ги получим. Peace
С лампа излъчваща към тавана и 14 мелодии. Май има опция да се записва гласа на майката и да се пуска, когато бебето плаче. Регулиране на тона и наличие на таймер. Продава се без батерии, захранване 4бр. батерии LR20. На знам френски, това ми даде преводача от 1-ва стр.

Общи условия

Активация на акаунт