LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 609
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Варна
Естествената кожа се разширява със спирт!
Намокряш памук със спирт и го слагаш м/у крака и обувката...малко е неприятно, но ако кожата е естествена би трябвало да подейства  Peace
 п.п.ПО добре се консултирай с обущар, те може да загреят с нещо и да разширят обувката малко...или поне да дадат адекватен съвет

Отвътре са кожа и част от вън също е кожа, но има и плат... Страх ме е да не ги повредя.  Rolling Eyes А и не правя нищо, защото все се надявам някой с нестанали му 38 номер да ми ги продаде, а аз да продам моите на някой с по-малко краче.

kras8204, 'що мислиш, че утре ще има намаления? newsm78

# 1 036
Някой поръчвал ли е от тези детски екипи да каже хубави ли са и отговарят ли си на номера?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4440137& … ue&ksource=-1

Имам го от миналата зима, ползвам го за пижама. Много е дебело и много топли, отвътре е много меко, но е доста грозно като цвят и и модел, става на топчета, защото не е чист памук, но в студовете ме спасява, защото спим на студено, уж било по-здравословно  Mr. Green

# 1 037
  • Пазарджик
Може ли някой да ми даде линк за дълга възглавница  Praynig
Пробвах да потърся с думите от първия пост, но ми излизат само калъвки, не и самите възглавници, а много ми се ще да поръчам.  Blush

# 1 038
Може ли някой да ми даде линк за дълга възглавница  Praynig
Пробвах да потърся с думите от първия пост, но ми излизат само калъвки, не и самите възглавници, а много ми се ще да поръчам.  Blush
http://www.laredoute.fr/achat-linge-de-maison-oreillers-traversi … tegoryid=33735649

# 1 039
  • Там....където всичко е възможно ....
И да кажа само ,че подозирам ,че утре ще има нови намаления....

Я сподели, какво те наведе на тази мисъл?
Някъде ми излизаше реклама ,но за саита за бижутата(между другото никои не сподели дали е поръчвал нещо от там),кадето даваха новите намаления от 25.07 Rolling EyesСтавам и очаквам да има някакви нови намаления,но уви.Ако само това беше намалението Wink,много съм недоволна Rolling EyesСпоред мен още веднъж трябва да оправят кръглите цени NaughtyДа ги закръглят надолу имам предвит Crossing Arms

# 1 040
  • Пловдив
момичета добро утро
от бялото долнище на Пума имам 2бр. XXL ,но са ни много големи,ако някои има по-малки номера L и XL и иска да ги разменим,ще съм ви много благодарна.че взех на съпружеското тяло ,но съм се пооляла малко

# 1 041
  • В Голямото село
И да кажа само ,че подозирам ,че утре ще има нови намаления....

Я сподели, какво те наведе на тази мисъл?
Някъде ми излизаше реклама ,но за саита за бижутата(между другото никои не сподели дали е поръчвал нещо от там),кадето даваха новите намаления от 25.07 Rolling EyesСтавам и очаквам да има някакви нови намаления,но уви.Ако само това беше намалението Wink,много съм недоволна Rolling EyesСпоред мен още веднъж трябва да оправят кръглите цени NaughtyДа ги закръглят надолу имам предвит Crossing Arms

Пише, пише... ама не 25 юли, а 25 юни  Laughing
Ние тука сме като гладни кокошки - просо сънуват  Joy

# 1 042
  • София
Добро утро,
Вчера сутрин най-накрая си взех 1- юлския голям кашон - до тук добре.  Разбира се облепен отвсякъде с тиксо на БГ пощи. Проблема е следния - във фактурата с/у реда със сандалите с пеперудата (които липсват) ми пише с химикал - "SM" - някой да има представа какво значи? В Mes remboursement нямам нищо до момента.
  bouquet

# 1 043
  • До хладилника, който обичам
Цитат
http://www.laredoute.fr/vente-bottines-a-lacets.aspx?productid=3 … tegoryid=48241677

а за номера - имахме 21 номер. по това време камен носеше 20ти и буквално плуваше в тях.
обаче това не ми попречи сега да поръчам 28ми за петра, която носи 26ти  Mr. Green
Ще споделиш ли как са
тежки ли са
някак ми изглеждат доста груби
Вече съвсем се обърках с тези обувки. Rolling Eyes Поръчала съм на Мони 30 номер, при положение, че в момента носи 28. Ако идват чак толкова уголемени, че 25 номер е със стелка 17 см., май трябва пак да поръчвам, докато още имат намаление. Някой с 28-29-30 номер може ли да измери стелката! Praynig
В една предна тема ги нищихме тези обувки. Мая носи 28, взех й 29-и номер. Добре са й - малко големи (естествено), но може да ги носи. Предполагам, че на есен с чорап ще са таман.

Вие май започнахте съвсем ненаучна фантастика да измисляте за митници и пощи, ми се струва Rolling Eyes
Това са ненадеждни опаковки, които се лашкат напред-назад, товарят се и се разтоварват по десетина пъти (кой е виждал как се товари багажът в самолет, например?), нормално е да има поражения. Може и да се случва някой път в опита да съберат вещите от скъсани колети, да разменят някои неща, но чак пък практика...
Отваряйте на място пратката и сверявайте по описа от Редут и това е.

# 1 044
  • Бургас
chockolina, занеси обувчиците на обущар! Чрез калъп могат да ги разширят.  Peace

Съгласна съм за среща  Party Само че не съм си в София, освен да я направим някъде посредата на България, хем повече хора ще дойдат  Grinning

# 1 045
Тъкмо ми донесоха покана за поръчката ми от 04.07. (митница) Party Нямам търпение да си видя двата комплекта чаршафи  Grinning Следобед ще се хваля  Simple Smile

# 1 046
  • Сливен
В 8клон Сливен има няколко пакета и 1-2 кашончета,припкайте.Само явно за мен няма ,а чакам от 3-ти юли.
Изпратили са ми това на пощата
http://www.laredoute.fr/category.aspx?categoryid=46460522&om … urecode=002RP8935
извинявам се ако не стане както трябва

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 09:41 от stamimar

# 1 047
този номер с фризера някой друг пробвал ли го е , наистина ли има ефект:)
аз съм го правила с боти от естествена кожа,сложих ги за една вечер във фризера, на сутринта ги обух с по-дебел чорап и наистина имаше ефект  Peace

# 1 048
Момичета, възникна сериозен проблем и моля за помощ!Имам 2 поръчки от ЛаРедут, едната на 13.07, другатан 15.07., едната ж размер на 80 и няколко Е, а другата за 30 и няколко Е.Сега изведъж в транзакциите ми се появява още една сума в размер на 160 и няколко Е Shocked , а не съм пазарувала повече.Транзакцията е извършена на 22.07.Моля ви помогнете ми.Кажете ми какво да правя и какво да пиша на редутците.

Ти сигурна ли си че сумата е дръпната от Редутците?
Обади се в банката.Аз имах наскоро подобен проблем.Не се притеснявай.

# 1 049
Момичета, хайде моля ви чететеPraynig  Praynig  Praynig Момичето си реши проблема с банката вече, даже го е и написала.
А за срещата, аз предлагам да е някъде на морето, гледам варненки и бургазлийки има много, ще ни организират достойно посрещане  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт