LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 699
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 020
Кашарелските обувки са ми точни. Нося 38, поръчах 38, със широк крак съм - ок са ми.

Shocked Направо ме изуми! Да не би 38 номер съществено да се различават от 37?! newsm78 Аз съм със страшно тесен крак, нося 36,5-37 и от тях 37 са ми идеални на дължина, но адски тесни.
Как пък никой не иска да се раздели с неговите 38-ми номер? Rolling Eyes Моите още си ги държа, като умувам дали има начин да ги поразтегля... Tired

Естествената кожа се разширява със спирт!
Намокряш памук със спирт и го слагаш м/у крака и обувката...малко е неприятно, но ако кожата е естествена би трябвало да подейства  Peace
 п.п.ПО добре се консултирай с обущар, те може да загреят с нещо и да разширят обувката малко...или поне да дадат адекватен съвет

# 1 021
  • София
MamaB, благодаря!   bouquet

# 1 022
  • София
Моите още си ги държа, като умувам дали има начин да ги поразтегля... Tired

Ако са кожа  в един плик и във фризера да поседят  малко след което с по-дебел чорап /за маратонки/ обуваш носиш и пак докато не ги наместиш по крака си. Peace

# 1 023
....Кашона ти ако е бил разкъсан и после старателно облепен с тиксото на БГ - значи тук е отварян.Та наздраве  Peace

newsm78Ами аз съм получавала 3 колета на митница,и трите бяха с лепенка "нарушена опаковка и тегло.............".Всичко ли отварят тия хиени ooooh!?

# 1 024
този номер с фризера някой друг пробвал ли го е , наистина ли има ефект:)

# 1 025

Я черпи една бира по този повод...  Laughing

Тез обущета някой дали ги получи вече?
Имам ги от пролетта ,но сивите №39 нося по принцип 38-39 поръчах 39 за да се застраховам и леекичко са ми големички...НО са ми супер удобни за висока обувка,защото са доста леки доста ги поносих. Утре бих могла да пусна снимка

# 1 026
  • Там....където всичко е възможно ....
Среща ShockedКъде?Според мен някъде в средата на България newsm78Има ли изобщо желаещи освен мен и Алекс и Вече Петя? Mr. Green

А пък и аз да ви кажа,че онзи ден ми пратиха един колан на Таилисиме по погрешка Mr. Greenв саита струва 15 и нещо евро намерих го по реф.номер.Ама мъжо ме почерпи една бира и това е Mr. Green

И да ви се оплача (че само вие ще ме разберете),че още не съм си получила центовите поръчки #Cussing outотлежават на митницата в Свиленград Crossing Arms.Днес им се обадих да ги попитам кога ще ги пускат ,а те ми отговориха ,че ще видят,защото нямало място в пощаджииската кола #Cussing outХвана ме яд да ви кажа честно Crossing ArmsИскам си нещата!!!

Спрете да пишете да мога да си публикувам отговора!!!
И да кажа само ,че подозирам ,че утре ще има нови намаления....

# 1 027
Като каза средата на България, някоя от вас да е от Търново? Simple Smile

# 1 028
И да кажа само ,че подозирам ,че утре ще има нови намаления....

Я сподели, какво те наведе на тази мисъл?

# 1 029
  • Все на втория етаж
Явно проблема с пощата е само при мен.

Сега да питам, в кошницата имам детски блузки, на цената на която ги сложих, опитвам се обаче да ги отворя и ми излиза новата замислена госпожица. Защо така?

# 1 030
Ще си побутна едно питане за мъжки дрехи, по-специално панталони и дънки. За мъж над 2 метра - какъв размер? Мерси!

# 1 031
  • от точка К до точка С и обратно
Despina, kras8204, mamaB благодаря ви за споделеното!
New line всъщност всичките ми  пратки досега (с изключение на малките под 1.5кг., които идват в плик) са били отваряни и преопаковани на българската митница, но предполагам такава е процедурата.
 Алекс, наздраве и лека нощ!:)

# 1 032
New line - два пъти съм получавала такива кашони и двата пъти ми липсваха едни и същи бермуди/два пъти поръчани/,но да не повтарям историята,че вече съм я обяснявала.Ако не ти липсва нищо - няма проблем,че са ти ги пооблепили  Wink ,но затова -вече правя проверка в момента на получаването  Peace
Иренка пробвй да излезеш и пак да влезеш от акаунта си

# 1 033
Алекс, наздраве и лека нощ!:)

Благодаря!  Hug

Винаги, когато ми връчат протокол за нарушена опаковка отварям пред тях кашона и с химикалче по фактурата проверявам. Досега не ми се е случвало нещо да липсва, но това не пречи да проверявам всеки път.

# 1 034
  • София
Винаги, когато ми връчат протокол за нарушена опаковка отварям пред тях кашона и с химикалче по фактурата проверявам. Досега не ми се е случвало нещо да липсва, но това не пречи да проверявам всеки път.
Като се има предвид колко кашони получавам, мога да ви кажа, че процента на неотваряните е доста малък. Последния път един от колетите е бил в чувал. Мъжа ми каза, че е имало някакви чати от кашон в чувала, но в никакъв случй не били всички части  hahaha Слава богу нямаше липсващи неща, но нищо чудно по този начин да си се сдобила с маратонките. Отварят и после събират и са разменили нещата. Жалко за този които си е поръчал маратонки, а е полуил лилави прибори. Дано да се е сетил да пише на ларедутци.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт