LaRedoute.fr - 72 - Всичко за поръчката! Прочети 1-вия пост, преди да питаш!

• 70 653
  • 1 549
  •   1
Отговори
# 1 005

ХА, Петя ако ги поръчаш ще бъде повод да се запознаем, за да ги видя на "живо".

Предлагам да си организираме форумска среща и анонимните Ла-редутки да излезем от анонимност. По дрехите ще ги познаете...  hahaha

Така, и да допълня на срещата може да дойдат от фирмата Ларедут - и да ни снимат за новия каталог!@ Така хем пари може  да изкараме, хем нови дрехи да намажем. Laughing

(Някой да ме събуди, моля! Peace)

Цитат
Сега ще ме накараш да ги поръчам, че да се видим   

А ако не ги харесаш, после ще ми тежи на съвестта.

Цитат
тя тая дудунка и за носене не ставаше, ако говорим за една и съща. 
Имам я , стои в гардероба.Ако някой я иска - да свирка - подарявам я!

# 1 006
  • София
тя тая дудунка и за носене не ставаше, ако говорим за една и съща.  Grinning

А идея нямам на снимката изглеждаше много добре и май отзивите бяха добри, къса тъмно кафява ако не се лъжа.

tenderly - ако не можеш да "спиш" по този повод пиши им на французите и питай дали е станало объркване или това ти е подаръка. Поне маратонките твоят номер ли са?

# 1 007
Гледах скоро едно яке за 1 евро, сега не го намирам  Sad

# 1 008
  • от точка К до точка С и обратно
tenderly Такова нещо мисля се беше случило на едно момиче дори от Варна - това е от БГ и от пощенските служители - отворили са харесали са си нещо от твоя и за да не се разбучиш са ти сложили от друг колет нещо марково....така ли е?На нея мисля беше писала ,й бяха сложили разни неща Адидас и Пума  но момичето се притесняваше,че е поръчка за приятелката й , ако не ме лъже паметта newsm78

Не ми беше хрумвало, че това може да е работа на нашите митници, но и така да е, някой пак е бил ощетен. Cry Лошото е, че няма какво да се направи в този случай.  Искам не искам, май ще трябва да приема предложението на Алекс beer

# 1 009
Я да попитам аз Алекс, нещо съм изпуснала, ама ти похвали ли се с обувките, дето ги поръча в 6 сутринта на онзи паметен ден с центовите цени? newsm78

Кашарелските обувки са ми точни. Нося 38, поръчах 38, със широк крак съм - ок са ми. Другите за 1 евро - черните са ми точно също на дължина. Обаче много ме убиват на широчина. Онзи ден отидох с тях на работа, рани ми направиха. Обточих ги по ръбовете с един син изолирбанд /само това имаше под ръка при колегите/. Веднага 2-3 девойки ме попитаха откъде съм ги купила черно със синьо, че така отивали на дънките...  hahaha

То и ние скоро гледахме едни цени в центове, ама сега не ги намираме също  Wink

Сега сериозно - искате ли наистина да организираме среща?

# 1 010
Mоля ви, момичета.... на никого ли не се е случвало да има дефект на дрехата?! Кажете какво да правя??? Praynig

V prednata mi poruchka na edna pola i lipsvashe kolancheto, sega im napisah.......da vidim
много поли и рокли ги снимат с колани,а после се оказва че те не влизат в цената.Ако не го пише в описанието,не го чакай Peace

Стори ми се,че я видях в нечие албумче с колан, затова им написах.

# 1 011
  • от точка К до точка С и обратно
tenderly - ако не можеш да "спиш" по този повод пиши им на французите и питай дали е станало объркване или това ти е подаръка. Поне маратонките твоят номер ли са?
[/quote]

Persia, не са, по-малък номер са, но съм сигурна, че това не може да ми бъде подаръка.  Simple Smile

# 1 012
Я да попитам аз Алекс, нещо съм изпуснала, ама ти похвали ли се с обувките, дето ги поръча в 6 сутринта на онзи паметен ден с центовите цени? newsm78

Кашарелските обувки са ми точни. Нося 38, поръчах 38, със широк крак съм - ок са ми. Другите за 1 евро - черните са ми точно също на дължина. Обаче много ме убиват на широчина. Онзи ден отидох с тях на работа, рани ми направиха. Обточих ги по ръбовете с един син изолирбанд /само това имаше под ръка при колегите/. Веднага 2-3 девойки ме попитаха откъде съм ги купила черно със синьо, че така отивали на дънките...  hahaha

То и ние скоро гледахме едни цени в центове, ама сега не ги намираме също  Wink

Сега сериозно - искате ли наистина да организираме среща?
Колко жалко ... Sad

# 1 013
Евтините неща бързо изчезват, винаги е така.
А якето, за което питаш, не е нищо особено. Твърдо и тежко е. Не съжалявай.  Peace

# 1 014
  • София
Някой поръчвал ли е от тези детски екипи да каже хубави ли са и отговарят ли си на номера?

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4440137& … ue&ksource=-1

# 1 015
  • София

Persia, не са, по-малък номер са, но съм сигурна, че това не може да ми бъде подаръка.  Simple Smile
[/quote]

Мииии мал шанс . Можеш да започнеш една дълга кореспонденция с тях и да "решиш" проблема. Или да си допиеш бирата и да измислиш на кой да подариш маратонките. Peace

# 1 016
Евтините неща бързо изчезват, винаги е така.
А якето, за което питаш, не е нищо особено. Твърдо и тежко е. Не съжалявай.  Peace
Ами да, предполагам Simple Smile... Всеки гледа да награби нещо Simple Smile. Но като погледнеш от колко е намалено и си казваш... "Е..., как толкова евтино? Трябва да го имам!" - примерно. Аз нещо съм се маниакализирала с този сайт, и само разглеждам...разглеждам... Ужас!...
А горе-долу колко често пускат нови артикули? Някой запознат ли е?

# 1 017
  • Варна

[/quote]
На мен ми бяха пратили дамскИ дънки и потник Адидас вместо поръчаните детски дрешки. Писах им и ми дадоха адрес на който да им пратя нещата. Вече повече от месец се разправяме. Първо получаваха пратката месец и половина. Сега вече част от нещата ги няма и ще ми връщат пари, ама кога не се знае. Пишем си със Сабине вече всеки ден и още не са се изяснили напълно нещата.

# 1 018
  • Варна
Кашарелските обувки са ми точни. Нося 38, поръчах 38, със широк крак съм - ок са ми.

Shocked Направо ме изуми! Да не би 38 номер съществено да се различават от 37?! newsm78 Аз съм със страшно тесен крак, нося 36,5-37 и от тях 37 са ми идеални на дължина, но адски тесни.
Как пък никой не иска да се раздели с неговите 38-ми номер? Rolling Eyes Моите още си ги държа, като умувам дали има начин да ги поразтегля... Tired

# 1 019
chockolina- надявам се да не греша в измерването,но не мога да си вкарам хубаво ръката,за да измеря съвсем точно  Blush
tenderly - точно затова ти написах за това момиче от Варна - и тя така питаше дали от нечий колет не липсват разни тениски Адидас и т.н.,за да ги даде,защото ако това е от БГ все някоя от нас е ущетената.Но наистина нищо друго не можеш да направиш....Кашона ти ако е бил разкъсан и после старателно облепен с тиксото на БГ - значи тук е отварян.Та наздраве  Peace

sophsan - отговаря си -вземала съм на племенника ми .Ватиран е и за парите си е супер  Peace

П.П. ето -помня аз ,че имаше нещо такова -защото и моя колет по него време беше щателно прегледан и ни липсваха бермуди но пък не ме бяха почерпили с нищо адидас..... Wink

Общи условия

Активация на акаунт