Гоблени-27

• 60 076
  • 488
  •   1
Отговори
# 105
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Йерусалимската е тук 369852
тези също мнооого ми харесват  Laughing на Гобленсет са май  Thinking
1
2
пак там има св. Георги (на Вилер)  Peace

# 106
http://natashakon.gallery.ru/?albums=1&parent=2aF&page=1
Tука има много гоблени на Солария с ДМЦ  .Ина правилно си разбрала тези двечките ги е шил малкия ми син а другите са мои за съжаление вече не му остава време за гоблени ходи по гаджета все пак е на 16год  купих му Коне на водопой така и си стои наполовина зашит  Grinning

# 107
  • Съвсем в края на света
Чаках първа страница, сега като гледам май за 7 отивам.
Да покажа големият щурец на Мартин
Марто искаше тежък скакалец. Баща му твърдеше, че е динозавър. На мен ми харесва какво стана, но сега като погледна аида 14 ми се струва много дребна. Simple Smile
Страхтни красоти сте показали.

# 108
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кито, китко росна  Heart Eyes Heart Eyes м'ого работен тоз скакаУец бе  Crazy то и аз тъй, даже като го видЕх как търчи, се едно на снимка сЪ гледам  Crazy

и тез красоти най у лево и те ми Аресват  Heart Eyes Heart Eyes

# 109
И аз си имам един Георги вкъщи, така че не бих отказала схемата, ако някой я има. Другите религиозни на Солярия също ми харесват. Някой шил ли е тяхен гоблен но само с ДМЦ? Иска ми се ако намеря схеми сама да си ги окомплектовам, че шия само с ДМЦ.
Адресът ми е : fillipovаyahoo.com - пиша от един чужд компщтър и не ми излиза маймунското А в имейла - то е преди Яхото.
На Солария е и гледам че в ключа конците ги пише в ДМЦ . Не съм го ушила , още му се каня , изглежда хубав
Затова и разпитвах дали е лесен  Mr. Green
Пращам ти схемата - архивирана. Ама имейла е май само с едно Л , защото и @ сложих и пак не ставаше , та махнах и едното Л.
Ето и линк http://4storing.com/8x7o1/7fe9074f2b0bb7fe17a7d62a94a95331.html , ако има и други желаещи  thumbsup  angel008
На MisKapriz също я изпратих  Hug
Имам и схемите  на Вилеровия Св. Георги , ама той много червеникав такъв , не ми харесва ... Mr. Green

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 23:52 от Мимито & Светла

# 110
Моля,за помощ понеже не знам английски може ли някоя от Вас да ми помогне с превода на
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=110272957217
комплект гоблен ли е или само схема разбирам само че е нов пакет и толкова,много искам да си го поръчам ако е комплект със конците.

# 111
  • варненка от София
Ауууууу, три дена ме няма и темата се изпълнила.

Ките, много сладко скакауче, не казваш кога ти остава време за бродерия с деца и бебе, шапки долу!

Донси, твоето творение е също много свежо.

Джурииииии, комшу, ЧРД на патерица!

Аз също съм за варненска срещичка, но не знам кога ще мога  Embarassed, наближават рождени дни в семейството ни, гости ще ни дойдат и изобщо като гледам август е натоварен до дупка, но така е то лятото на морето, за това не взимам отношение по въпроса. Ако предложите нещо конкретно ще видя дали ще мога да дойда, иначе първата ни срещичка беше много хубава и ми се ще да се видим отново.

Аз скоро може и да изтипосам гейшата, чак не мога да си повярвам, но като нямам компютър на линия и шия по-бързо  Blush

ЗДРАВЧЕ, КЪДЕ СИ?????? Heart Eyes Дж-то е на морето, Катето и то почива, но ти ми се губиш със страшна сила.

А, да, софиянки, дръжте се септември месец идем с Шушето за месец на родна почва, та викам да се повидим.

Генико, ти също ми се губиш!  Hug

# 112
  • София
И аз се замислих тия дни за Здравчето, но се сетих, че сигурно са заминали на лечение....
А да не се чудите така и за мен - да си кажа от другата седмица излизаме малко отпуска, ще обиколим бабите и до морето се надявам да стигнем  Flutter та да не се притеснявате къде съм  hahaha

# 113
  • Бургас
smile3528 Здравейте!

Да не би да спите все още или шиете усърдно? smile3524
Толкова е скучно днес, ама то си е нормално - лято е, петък...! atwork

# 114
Така е едни си пекат д..то на морето, другите бързат и шият, а такива като нас на работа newsm45. Добре че е тоя форум та от време на време надзъртам та малко да се разтоваря.
Някой няма ли информация къде се изгуби ЗДравчето . Дано да се обади скоро и всичко да е наред при нея.
Иваничка пожелавам ти приятна почивка и след като се върнеш да покажеш нашитите работи. Оххх чакам с нетърпение почивните дни та малко и аз да пошия. Лек ден на всички  newsm51

# 115
  • Бургас
Ох, толкова ми е отегчително днес в офиса.  smile3523 Имам толкова много  работа, но просто не ме свърта.  smile3529 Аз правя опити и вечер да шия, но като се увлека, така се разсънвам, че по-рано от 01,00-02,00ч не съм си легнала, макар, че всяка сутрин ставам с усилие и си обещавам, че тази вечер - никакво шиене, лягам си още в 22,30ч, но...вечерта правя същото. А през събота и неделя, кое по-напред?!

# 116
  • гр.Добрич
Мимито и Светла, нищо не съм получила в пощата, защото мейлът ми е с 2 Л. Не е спешно, когато се сетиш, прати ги.
Благодаря и на Гуди и Галя69, ще тегля схемички като се прибера, че съм на гости.

# 117
Браво на Кита,аз на теб много ти се чудя , верно -с тези тримката красавци и татко им кога имаш време да шиеш .

Ще те питам по-натам за куадрос ,като си купя конци и като реша кой да шия.

На отмарящите- хубава почивка пожелавам,а на работещите-то вече свърши ,айде и днеска още малко.

Аз след запушената ни канализация ,оправиха я ,де , днес имам нова придобивка-сушилня и пера и пускам да суша цял ден.То много хубав уред този.

# 118
 Weary как да ми се работи като знам, че е петък и то след обяд  newsm12 момичета ,стига вече  smile3523 и  atworkхайде да си побродираме в офисите..............

# 119
Ще си побродираме в офисите , ама  newsm78 дали няма от понеделник да съм си в къщи . И на мен хич не ми се работи и не ми се и стои, а и времето е едно поттискащо, охххх ужас , идвами да  hit

Общи условия

Активация на акаунт