Гоблени-27

• 60 056
  • 488
  •   1
Отговори
# 90
 Hug Hug Hug Hug Laughing

Стана и с флашгет ,обаче горе в лентата с инструменти нещо ми беше блокирано,първо там натиснах .

Благодаря много,веднага си свалих и аз тоскана ,ама на куадрос ....

Тая руснакиня ще ме вкара в беля,пак да задръстя компютъра.

Ама много ви обичам бе

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 12:14 от ina221

# 91
  • гр.Добрич
Наистина първоначално дава блокаж, но после сваля файловете.

# 92
  • София /Абсурдистан
Аз съм с Мозила и няма проблем.
Имам инсталирани и Интернет Експлорер, както и Опера за всеки случай ако нещо се заинати  Mr. Green
ina221 излиза ли ти търсачката? Файла е точно над нея и е в жълто.

# 93
Не,търсачка не мога да видя,излиза прозорчето със "скачать файл" и после си стои, докато го затвориш

# 94
  • София /Абсурдистан
Не,търсачка не мога да видя,излиза прозорчето със "скачать файл" и после си стои, докато го затвориш
И какво, като го натиснеш не сваля ли  newsm78

# 95
Сваля  ,десет сигурно изтеглих досега,благодаря
А търсачката е за някакви запознанства  ,сега я видях
аз нещо не се изказах добре.

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 12:50 от ina221

# 96
ina221, страхотен сайт!   bouquet
Има много хубави неща, май и аз ще зардъстя PCто от схеми  Laughing
Аз съм с мозила и си свалям без проблем!

# 97
 Simple Smile здравейте момичета, толкова много сте писали и не мога да го изчета, а това което сте сътворили с ръцете си е невероятно, браво на всички!!!! Много се заразих от вас, но не знам кога самата аз ще започна да шия. Майка ми прави много красиви неща и аз изтеглих няколко схеми за нея, но имам нужда малко от помощ. Можете ли да ми дадете някои пояснения за бода, за цвета и размера на панамата на два гоблена. Единият е черното бебе, знам че ketri го е шила, а marulka дава пояснения за грешките (аз съм си ги записала), но ми трябват другите пояснения. А вторият гоблен е този http://images26.snimka.bg/006134475.jpg с другото бебе (което пак имаше грешка). Много ми харесаха на мен и майка ми и ще ви бъда благодарна ако ми помогнете.

# 98
Мили момичета благодаря зая хубавите думи .  bouquet
Мимито & Светла  Свети Георги  е комплектовка на Солария шит е едно към едно и е много лесен на живо е още по красив  той е на сина ми Георги подарих му го на абитуриентския бал  .Гобленчетата за които питаш са щампа и ги е шил малкия ми син много хубави станаха той рисува много хубаво и сам си подбира цветовете .
 Ivanichka  на мен ми харесаха цветовете ще попитам сина дали ще стане хубава снимка с неговия телефон за да ги покажа понеже фотоапарата не е в къщи и тряба чак след 20 дена да го снимам .Една позната го е шила нейния е станал   сполучлив .

# 99

Мимито & Светла  Свети Георги  е комплектовка на Солария шит е едно към едно и е много лесен на живо е още по красив  той е на сина ми Георги подарих му го на абитуриентския бал  .Гобленчетата за които питаш са щампа и ги е шил малкия ми син много хубави станаха той рисува много хубаво и сам си подбира цветовете .

Браво на него   bouquet  на каква възраст е  smile3501
Св Георги радвам се че е лесен и хубав  Grinning Когато го шия някой ден значи бод 1:1  да го правя , така ли

# 100
На 19 год. е сина ми  Георги а тази година завърши  училище .

http://www.solaria-gallery.com/gobleni/index.html
Тук можеш да видиш какъв размер ще стане 1;1 и 1;4 моя е 1;1 много е нежен .

# 101
Здравейте моми4ета...търся Св. Георги, запалих се покрай Galia69...браво на теб, много красиви гоблени си има6..
Бихте ли ми ги пратили на titi700@mail.bg ..Страхотни са  Hug

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 17:05 от MisKapriz

# 102

Mims-Mims
– разкошен гоблен ! Това си е направо подвиг да ушиеш нещо толкова голямо  smile3501  Моята майка го ши на единия ми брат и на живо съм виждала колко е огрооомен и красив. Направо се възхищавам на смелостта на тези, които шият такива големи гоблени като него и “Тайната вечеря” ! Аз засега нямам толкова смелост  Wink

Goody – от тия линкове дето ги даде като благинки за душата пак колко работи си харесах....
И малко извън темата – ето да видиш и моята красавица как цъфти :

ina221 – ей и ти нямаш милост с тоя готин сайт.... уж се бях зарекла вече да не трупам схеми, ама познай какво правя... Crazy

Galia69 – Много хубави гоблени  smile3501 И на мен Св.Георги много ми хареса !  Евала на сина ти – да го поздравиш !  newsm10

# 103
Да е жив и здрав чичко гугъл,той ги намира ...

И аз това правя цял ден  ooooh!

Аз разбрах,че малкият син на Галя е шил тези по-малките гобленчета,а Св.Георги тя си го е шила,така ли ?

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 17:13 от ina221

# 104
  • гр.Добрич
И аз си имам един Георги вкъщи, така че не бих отказала схемата, ако някой я има. Другите религиозни на Солярия също ми харесват. Някой шил ли е тяхен гоблен но само с ДМЦ? Иска ми се ако намеря схеми сама да си ги окомплектовам, че шия само с ДМЦ.
Адресът ми е : fillipovаyahoo.com - пиша от един чужд компщтър и не ми излиза маймунското А в имейла - то е преди Яхото.

Последна редакция: чт, 24 юли 2008, 18:25 от spinki

Общи условия

Активация на акаунт