Гоблени-27

• 60 131
  • 488
  •   1
Отговори
# 180
Ketri, благодаря за информацията   bouquet

Дуданка, много ми харесаха последните ти 2 гоблена.
Цитат:
Последните две сники в албума ми!
Не знам как точно се казваха. Мисля, че бяха "Началото" от сп. Галерия бродерия. Някъде съм ги срещала и като Адам и Ева.

Ако може да дадеш схемите им. Благодаря ти!

Eто от тук можеш да ги изтеглиш:
http://cafe-noir.gallery.ru/watch?a=eI3-AHi
 Grinning

# 181
Понеже и аз така процедирам с късите конци,но е сложно за обяснение,се опитах да го нарисувам  Embarassed
Не ми се смейте на рисувателния талант  Laughing ,толкова си мога с Paint,но дано се разбере какво искам да обясня  Hug

И аз точно така шия с късите конци....

# 182
Здравейте, гобленарки. Да кажа, че ходих до ателието за рамкиране на ул. Кюстенджа и оставих сватбените ръце - и няма да повярвате, че с паспарту, антирефлексно стъкло и доста широка рамка (около 4,5 - 5 см) струва смешната сума от 13,70 лв. Просто не мога да повярвам, и на всичкото отгоре ще е готово за четири дни. Така че в петък, живот и здраве, ще го покажа вече готов за подаряване. И тук е момента да благодаря на Манжелка за навременната и точна информация  Heart Eyes.

# 183
  • Варна
Здравейте, гобленарки. Да кажа, че ходих до ателието за рамкиране на ул. Кюстенджа и оставих сватбените ръце - и няма да повярвате, че с паспарту, антирефлексно стъкло и доста широка рамка (около 4,5 - 5 см) струва смешната сума от 13,70 лв. Просто не мога да повярвам, и на всичкото отгоре ще е готово за четири дни. Така че в петък, живот и здраве, ще го покажа вече готов за подаряване. И тук е момента да благодаря на Манжелка за навременната и точна информация  Heart Eyes.

..... Shocked а на мен миналата година като рамкирах Възкресението ми взеха 160, само че не на Кюстенджа, а в пресечката на Ленин (до бебешкия магазин, забравих името на улицата). То вярно, че аз се поизхвърлих с рамка, ама пък и тази сума..........

# 184
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Момичета,
днес ми подариха гоблена "Холадската воденица", комплектовка на "Милена стил", 1:1 с 23 цвята.
Та искам да ви попитам, някоя от вас дали го е шила и дали спори шиенето?
В смисъл има ли много единични бодове, и като цяло какъв е резултата! Имам желанието да го почна веднага, макар да шия и други два в момента, или да го оставя за зимата!

# 185
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Джъмперчеееееееееее, залових тееееееееееее  Hug Hug Hug

bouquet

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 00:03 от Goody

# 186
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЪМПЕРА!!!  bouquet  bouquet

# 187
  • варненка от София
Абе и на мен Скипето ми докладва за празника на Дж-то, ама да си призная младее за нейните 72 години  Mr. Green

Та сърдечни пожелания за много здраве, много късмет, творчески успехи и мноооооооого любов!

По повод празника днес мойто мъж ти пусна и паричките  Heart Eyes

# 188
  • sf
Честит Рожден Ден , Дж! Много здраве, послушно семейство и нови ушити красоти!   bouquet  bouquet  bouquet

аз боцкам един Пух, ама нещо зациклих с времето- мислех да е ушит до вчера и да захапя голия , ама пусто време  ooooh!

# 189
Честит рожден ден на Дъмпера и от мен!
 Да е жива и здрава и много нови гобленчета пожелавам,съответно и време за тях .

Вивиани,тук съм качила часовничета някакви,виж дали ще си избереш нещо

http://picasaweb.google.com/ina2211abv/RelGio?authkey=nEl6ClhAkZQ

PS . Баща ми ми каза сега,че тук  има изложба на гоблени от няколко дни . Мога да отида да видя и ще снимам да покажа.

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 12:22 от ina221

# 190
Всички хубави неща,да и се случат на Джъмперчето.Честит рожден ден.

# 191
Искаше  ми се да купя часовник за бъдещата детска стая, но в последствие реших ако ми хареса някое гобленче- часовник да си го ушия. Mr. Green
 Затова ви моля ако случайно имате схемички на такива , да ми ги пратите на емайл : radi_d_1@yahoo.de
Имам схема на това

Ето тук:
Схема
И още две съм качила, които също могат да ти свършат работа  Wink

Джъмперче, ЧРД! Да си жива и здрава   bouquet

# 192
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !   и от нас с  Мимито    bouquet

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 09:18 от Мимито & Светла

# 193
Дъмпиии,Честит рожден ден!
Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

# 194
  • в зоната на здрача
еей,днеска и утре ще падне черпавка..  Wink

Дж..честит рожден ден,  Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт