Гоблени-27

• 60 046
  • 488
  •   1
Отговори
# 285
http://loradom.mylivepage.ru/image/1584/11524_Golden_Ice.jpg
http://loradom.mylivepage.ru/image/1584/11520_freedom_for_all.jpg
http://loradom.mylivepage.ru/image/1584/11515_Dimensions_Gentle_Strength.jpg
ina 221това намерих при малките къщички.Нямаш представа от кога си търся нещо такова и много ама много съм ти благодарна  bouquetСега трябва да реша кой от трите да ушия newsm78Пак проблем Hug

# 286
  • София /Абсурдистан
а някой знае ли дали някъде днес работи някой магазин, да си купя конци? предпочитам магазина на ДМЦ на Стефан Стамболов, но може и друг...
"Ст.Стамболов" днеска не работи,до обяд са "от игла до конец" и оня срещу Данаята ,но трябва веднага да тръгнеш.. Confused
а в Люлин,на руския пазар са цял ден.
Тъкмо днес имам път към Люлин. Къде точно е руския пазар, някъде в кооперативния ли е  newsm78

# 287
 motor sweating cry
сега се връщам. обиколих всички магазини, за които се сетих - иглите и конците в неделя и хабер си нямат да отварят. срещу данаята не открих магазин, но в близост до нея имаше един, който И в събота не работи. проверих и в малкия ЦУМ - там се оказа, че целия втори етаж няма да работи в неделите на август месец. един магазин и на мария луиза имаше - един забутан такъв, сега установих, че и той е на От игла до конец. ако разбера къде е тоя руски пазар, може и да ида до него, ама там ще работи ли някой? и ще има ли анхор? Crossing Arms
 wait

# 288
  • в зоната на здрача
ъъъ,анхор нямат само ДМЦ... Confused
На кооперативния е, ама не от страната на търговския дом,ами от другата страна на сфетофара
там където има сергии.Те на тоя му викат "руски пазар",незнам що..
Има една шкембеджийница  Mr. Green та зад гърба и в тази пътека .
Орентирайте се по хавлиения магазин/за кърпи и хавлийй,после има още един -та два ли и хоп нашия../
Дано не съм закъсняла с обяснението.. Hug

Забравих...Панайотови ми искат парола.. Tired ,а аз нямам.

# 289
Весито, радвам се,че и аз мога да помагам вече.

Тук момичетата ме научиха на всичко , по-точно- с компютъра да се оправям  и  да свалям схеми от някои сайтове . И затова като  намеря хубави , веднага ги  пускам . Пък то и не можеш всичко да свалиш и слагам в предпочитани.Толкова много имам вече ,мъжът ми само ме бъзика ,няма да ми стигне никога  живота за тези красиви неща в интернет.Само си ги разглеждам и ми се искат всичките.....

Лек ден на всички Hug

# 290
  • София /Абсурдистан
Благодаря ти Кетри   bouquet
След малко тръгвам Simple Smile

# 291
ох, аз ще пропусна люлин  Weary

за съжаление панайотовския сайт е моя, но и хабер нямам как да го направя без парола. дори не знаех, че исма такава. сега се захващам да видя какво мога да направя.

открих грешката. сега вече би трябвало да става. моля да ме извините.

# 292
Viviani ,открих ти часовника ти  тук, но е в *.pat - формат,
аз нямам програма, а и не искам да я качвам та.. затова  не съм видяла каква е схемата.
Но, ако  някой от разбиращите я обърнат в друг формат за да я поразгледам и аз ,ще бъда безкрайно благодарна..
  Hug

ketri ,аз мога да я обърна само в Mikrosoft Office Document Imaging....ако ти върши работа -ето я.... newsm78....
  http://webfile.ru/2134162
А ,ако някой знае как от тук се вадят jpg формати ,да си каже  newsm78 ,плиизззз....

А ,между впрочем, аз не знам,защо,ама не мога да тегля схемите от този архив във видео (на tarzanka  )....все ми излиза едно Q (за Quick time) и нищо....преди време някои обясняваше ,защо се получава така,ама явно не съм разбрала ....или съм забравила.... Embarassed
Ей,днес съм "пишман писателка" - за трети път се редактирам,4е все забравям нещо да допълня  hahaha....та,да кажа,че миналата година си почивахме във Велинград и си изкарахме страхотно....басеин,топла вода,деца Joy....но там природата е невероятна....едно такова ,някак мъничко,като на планетата на Малкия Принц Wink....имам предвид,че на малко място е поместено много нещо,като красота!  Peace   Това по повод изложбата фотната от ina221 ,де  Blush....

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 15:25 от gesh44

# 293
gesh, Q-то е програма за гледане на видео - QuickTime - появява се автоматично, защото така ти е зададено като настройка. как да го махнеш обаче е различно за всеки браузер (програмата, с която ровиш в интернет). съжалявам, аз май повече обърках работата, отколкото да помогна Sob

от PCStitch можеш да направиш картинен файл с експорт, но ще бъде bmp - оттам го обръщам на jpg с друга програма. експорт се намира на първото меню - File - от него избираш Export - появява се едно прозорче - най-отгоре, където пише 100, написваш повече, например 300, 400 (аз слагам 400) - за да излезе по-голяма схемата, иначе не е ясна. по-надолу от падащото меню избираш как да ти излиза схемата - дали само символи, или цветни символи или само цветни квадратчета и т.н. и натискаш Export. появява се картинката и избираш Save Image. записва ти я в bmp.
надявам се да обясних ясно.  newsm78

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 15:42 от tarzanka

# 294
Чакайте Виталити и който там търсеше часовника да си кажат дали става и кое ще им върши работа.

Геш , радвам се ,че ти е харесало ,през лятото и уикендите много се пълни с курортисти тук. Минерална вода има на всеки ъгъл и във всички хотели вече. Малко не съм по темата...

# 295
  • в зоната на здрача
Благодаря ви дами ,ама и с двата часовника не можах да се справя,
на gesh44 ,нейния не мога да го отворя/нещо ми липсва май/,
а на tarzanka ,свалям и ми се отваря с Winamp-a,все едно ,че е клипче.. Tired

# 296
кеtri, може ли да помоля за последен опит?  Praynig опитай като го свалящ, там където те пита къде да го запише и с какво име, накрая след името на файла да напишеш ".rar" - да не забравиш точката.

# 297
Ето на tarzanka схемичката,конвертирах bmp в jpeg и малко се намали размера  часовник с мечета.rar ,а на gesh44 файла не мога да го отворя по никакъв начин  Sad  Що за формат е това  newsm78

# 298
Anik@, най-накрая някой помага  Hug Heart Eyes благодаря ти. файла на gesh44 е във формат пак за PCStitch само че вариантът е само за четене.

# 299
а на tarzanka ,свалям и ми се отваря с Winamp-a,все едно ,че е клипче.. Tired

И аз свалих на тарзанка файла с къщичките и успях да го "разконспирирам" като му дадох да се отвори като WinRAR и стана, ама сега да ми кажете с какво да отворя тези .xsd файлове, че хич ме няма ???  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт