Гоблени-27

• 59 997
  • 488
  •   1
Отговори
# 330
  • варненка от София
Добре дошли на новите момичета, при нас е весело, няма да съжалявате.

Аз от няколко дена не съм хващала иглата, но с толкова празнуване и гости няма как да стане това.

Иначе мога да се похваля с една покупка от И-бей, взеха ми ето това нещенце, ще го шия за бебчето на зълва ми, което го очакваме през февруари.

vessito75, аз първата си черна панама купих от гоблените.ком, пробвай да си поръчаш он-лайн.

# 331
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Марулич  Hug страхотно е  Hug направо завиждам и на теб за хубостите, дето ти ги пращат  Blush и на зълва ти за подаръка и най-вече за това, че ще е момиченце (или греша?)   bouquet давай, ние ще те наблюдаваме да не кръшнеш от правия път  Mr. Green

Тарзанка - тук са снимките на моите Архангели http://mahni-mahni.mylivepage.com/image/1624
а във файлов архив има папка със схемите на всички показани снимки на Св. Архангел Михаил
успех и да зарадваш бабче  Hug

Дъмпиииииии, хваля сеееееее  Mr. Green

# 332
  • в зоната на здрача
Марулева,кво пра'им ако зълва ти  роди мъжко... Thinking

bagira_bambinas ,
здравей добре си дошла.. Hug

я наша Доби къде била...шила бре.. Wink ,браво мила.. Heart Eyes

# 333
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
я наша Доби къде била...шила бре.. Wink ,браво мила.. Heart Eyes

друго шия ааааааааааз  Mr. Green  с това само кръшкам Wink

трите джвъчки бяха между другото и ми хареса идеята да си оцветявам този сив-сив-сив  Confused Параклис
Peace второто го почнах вчера и само жълтото е готово, но ще стане

# 334
  • варненка от София
Ама мацки, идеята е самото ангелче, пък не е важно дали ще е мъжко или женско  bowuu

# 335
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Марулка!!!  bouquet

Добре дошли на новите гобленарки. На мен никой не ми е показвал точно как се шие гоблен, защото старите гбленарки нищо не показваха, а млади не познавам, така че съм самоука. Mr. Green

Аз пък направих грешка да си инсталирам една игра на компютъра и познайте докъде съм стигнала с гоблена. Laughing

Някой знае ли нещо за Здравчето, добре ли са

# 336
Марулка,благодаря ти!По закона на голямата гадория размера на платното в Гоблените.сом е 35/45 ,а на мен гобленчето ми е 35.6/49.5 #Cussing outНа всичкото отгоре вече си купих конците hahaha
goody,как така шиеш отгоре на долу?Аз винаги почвам отдолу newsm78Нещо ми е странно?По-лесно ли е?

# 337
  • в зоната на здрача
г-жо Марулева,честит рожден ден..
а.. newsm78.... да сте жива и здрава и много, много  щастлива,
                                 все така мила, нежна и добра.. Обичам Ви...Цаливам Ви..
                                                                                                                                                  Ваша:Кетрива   Flutter

Цитат
Някой знае ли нещо за Здравчето, добре ли са
По мой изчисления трябва да се появи всеки момент.. Peace

vessito75 ,
в тоя Мистър Гоблен няма ли черна панама ,нали бил много голям магазин..
Ако не да ти изпратим от нашия ДМЦ..по куриер за един ден е. Wink
Другия вариант е да поръчаш от тук:
http://www.milenastyle.com/PANAMILENTI.html

Последна редакция: вт, 05 авг 2008, 07:58 от ketri

# 338
Честит рожден ден, Марулка. Пожелавам ти цялото щастие на света, да си жива, здрава и винаги усмихната. И да твориш все повече красоти, с които да ни радваш очите.
Аз между другото вчера взех едните ръце готови рамкирани, ама ще ви ги покажа довечера като се прибера от работа.
Приятен и прохладен ден на всички.

# 339
  • Варна
Честит рожден ден на Марулка и от мен!!!   bouquet Пожелавам й наи-готиното нещо, което си пожелае да й се сбъдне още на другия ден! И редом с това и здраве,  късмет и любов, защото те са като солта на живота.

Добре дошли и на новите гобленарки. Макар да съм родом варненка, съпруга ми е от Стара Загора - тъй че като ходим на гости на свекърва ми, ще се радвам да се запозная и с вас на живо. Иначе доста уроци за начинаещи има и на www.goblenite.com

# 340
ЧРД.От мен един полицейски поздрав - каквото си помислиш,това да стиснеш  WhistlingИ да ни почерпиш.

# 341
  • варненка от София
Благодаря момичета, че се сетихте за мен Hug!

Щом трябва да почерпя, ето еклерова тортичка от мен:

# 342
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРУЛКА! Много здраве , щастие и любов. Нека всички твои мечти се превърнат в реалност. newsm51

# 343
Добро утро мили гобленарки Simple Smile Аз току що се прибирам от кормуване и нямам търпение да се захвана да покормувам и иглата вече Simple Smile
Ще чакаме всички заралии да се приберат и ще спретнем една срещичка, много ще съм щастлива да ви видя!
Честит рожден ден, Марулка! Жива, здрава, много щастлива и обичана... същото важи и за най-милите ти и близки хора!

# 344
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРУЛЧЕ ДА СИ МНОГО ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА ЖЕНА и да си здрава -това пожелавам на всички.Щото аз откак го закъсах със здравето разбрах че по-важно няма.
Марулче ама вие със Шушето една през друга-а сега показвай още една торта да се облажим
Аз снощи в 1 часа посред нощ завърших Евата и подкарах Адам-ама ми се струва трудничък особено там дето трябва да мешам конците-Здравчето им вика мартенички пък трябва бързичко да шия щото ваканцията свършва и като се приберат децата ще шия ама друг път

Общи условия

Активация на акаунт