Гоблени-27

• 60 046
  • 488
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро на всички!Черпя   kaffeetrmker_2.Много е приятно да бъда с вас.Съжалявам,че не мога да се похваля с моите творения,
защото не мога да прикачам снимки.Опитвах няколко пъти ,но нищо не се получи.Остава ми само удоволствието да се радвам на вашите творби.Завърших един натюрморт на Ланарте ,а от вчера се развличам с "Херингите" на Вилер.Желая успешен ден на всички ! newsm10

# 376
  • в зоната на здрача
 Добро утро и на теб liazi ,
какво значи "не мога да прикачвам снимки"... Thinking
На първа страница има подробно обяснение /подкрепено със снимков материал/как се качват снимки.
Прегледай линковете и снимай..тука ние за какво мислиш чакаме,искаме да гледаме..
Кой какво покаже-ние гледаме,ние всичко гледаме.. Wink/и не само гоблени можем да гледаме Blush/

# 377
Добро утро и от мен!
Здравче добре се завърнала
...много ви обичам, ама мисля да се похваля чак с нещо готово!  Wink  ooooh! Mr. Green
сигурно имаш нещо напредвид за да го напишеш,ние сме тук и с нетърпение ще чакаме...
ако имам време днес ще снимам гоблена който шия искам да се консултирам за един цвят който нещо не ми харесва,не че съм напреднала много ама...  Hug Hug Hug

# 378
Здравейте и от мен Simple Smile
Днес ми е трети ден на шиене и разшиване, но съм упорита. Не съм напреднала хич, но довечера обещавам да снимам двете пълни квадратчета и да ви ги покажа колкото и малко да е Simple Smile Вижда се обаче разлика... в началото съм стягала и е прозирало доста сега вече сякаш изглежда мааалко по-добре... абе пак си е скръб ама като за 3ти ден самоучене не мисля, че е такава трагедия.
И аз с нетърпение чакам да видя вашите творения, че поне да изплакна окото с нещо качествено  Hug

Може да ми се смеете ама.... чак след като взех гоблена и започнах да го шия забелязах, че имам точно 3 окачени на стените  Crazy Понеже живеем сега в апартамента на свекървата и тя знам,ч е шия ама чак сега се загледах в тия по стените Simple Smile Свалих ги, огледах ги обстойно ама пък и на тях им прозира панамата на места... успокоих се общо взето де Wink

Хубав ден, момичета!   bouquet

# 379
Здравейте момичета голяма фенка съм ви и отдавна ви следя .В момента търся една схема  на това.

Ако някоя от вас може да ми помогне ще съм много благодарна Simple Smile

# 380
Благодаря ти Кетри.Качих снимките на гоблените на  www.liazi.snimka.bg  качеството не е много добро,но това зависи от фотографа,в случая аз.Има още два гоблена,които като снимам ще кача и тях.Но моля за помощ и ме извини за неграмотността,но как да прикачвам във форума?Моля за помощ.А това е за теб Кетри   bouquet

# 381
Много хубава и богата колекция.

# 382
Liazi  smile3501 smile3501 smile3501
голяма и красива колекция от гоблени.

# 383
И и и  вчера реших да не влизам в нета, ами да шия и ето че изпуснах рожденния ден на Марулка...
С малко закъснение, но от сърце – Честит рожден ден, Марулче ! Току що преведох на твоята банкова сметка 365 дни с късмет, здраве и щастие ! Използвай ги с любов и оптимистично настроение !

И продължавай да ни радваш с красиви творения, които създават майсторските ти ръчички  Hug 
Оха - как само се радвам, че ще видя ангелчето с розите на Дименшънс ушито!  newsm53

Goody - трите джвъчки мнооого са готини  Laughing, а това с китките и то като гледам е много хубавичко, пък май и рамчица бяла ми се видя че си има! А пък това от ибея....нямам думи колко е нежничко...супер Heart Eyes!

Anonimka – благодаря !   bouquet

mai4eto_27 - гоблена е станал супер!  smile3501

Liazi – поздравления - много голяма колекция! smile3501 Много ми хареса натюрморта с делвите  smile3521

DANI_ST - това бебче е много сладичко, ама ми прилича повече на картинка  newsm78  Дано се намери !

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 15:46 от vvvitality

# 384
  • в зоната на здрача
Благодаря ти Кетри.Качих снимките на гоблените на  www.liazi.snimka.bg  качеството не е много добро,но това зависи от фотографа,в случая аз.Има още два гоблена,които като снимам ще кача и тях.Но моля за помощ и ме извини за неграмотността,но как да прикачвам във форума?Моля за помощ.А това е за теб Кетри   bouquet
Ето това е колекция,браво ..нагледахме се за една седмица напред..адмирации.
Ако искаш да плеснеш картинка във форума следвай стъпките по "Втория вариант":   от тук  ,само четири стъпки са.. Hug

# 385
Браво,Liazi!  bouquetКолекцията ти е много стойностна и впечатляваща! Аз съм новак в темата ,а и в шиенето- имам само няколко ушити неща,но хубавото си е хубаво,то въздейства,без да са нужни много обяснения.Рамките също са много оригинални.Имам малко въпросче- как се казва този гоблен, изобразяващ целувка на мъж и жена, мисля,че беше 17 снимка...Приятно вечеронощие на всички  Hug

# 386
vvvitaliti не е картинка на HAED е .Аз много харесвам техните разработки. Simple Smile
Ето ви едно сайтче на една рускиня http://loradom7.mylivepage.ru/image/834_HAED_-_S/next_3658.0.2007_05_16_02_34_26

# 387
  • Съвсем в края на света
Доня Марулкааааа, честит рожден ден /малко със закъснение/.
Много здраве и щастие! Много красоти да създадеш!
Здравче, добре сте си отишли! Simple Smile
Радвам се да те "видя" Надявам се всичко да е ок при теб!
Добре дошли на новите момичета!
Аз ви чета, но мога да пиша само като кърмя на ляво:) Е и с лявата мога да пиша, ама бавноооо

# 388
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Goody - трите джвъчки мнооого са готини  Laughing, а това с китките и то като гледам е много хубавичко, пък май и рамчица бяла ми се видя че си има! А пък това от ибея....нямам думи колко е нежничко...супер Heart Eyes!

Ами те всичките са от и-бей  Mr. Green Джъмпи ме снабди  Heart Eyes Щампи са и не са ми много тръпка, но стават за разнообразавяне между сивото и по-сивото  Crazy А най-хубавото е, че всички имат рамчици и няма да се ядосвам с майстори и "дървено паспарту"  Rolling Eyes
а последното ми е тръпка откакто Дж. ми го показа и отказа да ми го продаде  Mr. Green вече и аз ще си имам Embelished Кандамар  smile3534

Лиази -   bouquet много красоти си направила, дай Боже още много (видях, че и ти имаш 2:1  Hug )

дани_ст - ХАЕД имат страхотни неща, но много цветове, много нещо  Confused не смея да започна, че ще трябва да живея колкото Дънкан Маклауд  Crazy

# 389
Като ви гледам красотите направо ме е срам да покажа аз какви ги върша, но се старая и вярвам, че нещата ще се подобрят поне до края на този Wink Ето до къде стигнах за 3 дни.... май наистина ще го шия с години Simple Smile http://media.snimka.bg/0277/006809881-big.jpg Следя темата и ще се постарая да науча каквото мога от тук, за да не показвам повече такива неща  Blush Хубава вечер!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт