Гоблени-27

• 60 084
  • 488
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Джъмперче, честит рожден ден и от мен!! Много пожелания за здраве, щастие и любов! И всичко останало, което сама си пожелаеш умножено по 5!

Благодаря на останалите момичета за отзивите. Радвам се, че Майчето е доволно от предоставената информация  Peace, надявам се не го приемате за реклама . Аз пак се връщам на коледното си ботушче, че както е тръгнало едва ли ще го завърша за коледа  #Crazy.

# 196
ДЪМПИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН !  newsm59
Пожелавам ти от здраве да не се отървеш , много щастие и любов и моооого ушити гоблени.  ura

# 197
  • в зоната на здрача
Здравейте работливки,
сигурно пак сте нашили един куп гобленчета. Grinning
Аз отдавна не съм разглеждала темата,че в момента съм на тема бебе.Искаше  ми се да купя часовник за бъдещата детска стая, но в последствие реших ако ми хареса някое гобленче- часовник да си го ушия. Mr. Green
 Затова ви моля ако случайно имате схемички на такива , да ми ги пратите на емайл : radi_d_1@yahoo.de
ще ви бъда много благодарна. Grinning
Приятно шиене ви желая и ползотворна седмица. Hug

Viviani,я виж тук ,тук ,тук и тук
има много часовници и всякакви,може да решиш и за кухнята да ушиеш един.. Wink

# 198
  • Бургас
ЧРД и от мен!!!

Пожелавам ти да намериш това което искаш, да го познаеш когато го видиш, да имаш щастието да го получиш и умението да го задържиш!
Честит празник!

# 199
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН-МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!!!!!!!     bouquet

Донси кой хубавец?Аз имам още два дни работа по Евата и захващам голия мъж на Здравчето-не съпругът и,  а гоблена   Laughing   Laughing
Не можах да намеря конци Мадейра по интернет за черното бебе, ще моля Кетри за ключ с ДМС  ама по нататък    Hug

# 200
  • София /Абсурдистан
ЧРД на Дъмпер и т мен   bouquet  bouquet  bouquet

Показах в съседната тема, ще покажа и тук мишоците. Правила съм ги на машинна бродерия, ама някога, преди години. Сега вече не се занимавам с това. Но са готини.

# 201
Къдравелка, мерси ще разгледам сайта (но дали ще мога да тегля).

Ч.Р.Д. и от мен на рожденничката nbirthday   party023

Дуданка, когато имаш време ми пиши на лични за пояснения. Мерси.  bouquet

Ще се опитам да ви дам адреса на снимките с гоблените на мама
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=268632&pid=6682025&lp=230
дано се е получило  Embarassed

# 202
  • Sofia
Честит рожден ден Дъмперче    newsm51 smile3525 newsm59 Tada  Gift  party023

# 203
момичета, много ви благодаря. страхотни пожелания, от страхотни хора  Hug
да докладвам, че вербувах един мъж с гоблените  Mr. Green

# 204
Честит рожден ден Дъмперче и от мен
 newsm59

благодаря на всички които дадоха схемички на часовник.
аз си харесах този

http://picasaweb.google.com/mipuntodecruz707/RELOJES/photo#5128955491558125266

но не намирам схемата. така че ако я имате моля дайте ми я

# 205
Дъмперче,честит рожден ден и от мен!Такива хубави пожелания си получила от др.момичета,че аз мога само да кажа-дано да се сбъднат!Честно да си призная чак сега ти разгледах албума подробно имного се впечатлих-браво!Зебрата е направо уникална.Много и се радвах докато я гледах-такова дупе рядко се среща JoyМного веселяшки гоблен.Супер!  bouquet

# 206
  • Съвсем в края на света
Дж, честит рожден ден и от мен!
Много, много, много щастие!

# 207

Дъмпер -ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Желая ти всичките ти мечти да се сбъднат!

намерих тази балерина,не е толкова хубава колкото оригинала,но ще се шие по-лесно

# 208
Здравейте,девойчици! newsm51 Абе,вече е обяд,а никой няма у темата newsm09....много се трудите  smile3532 ша са изгърбите от толкоз труд!....
Първо да честитя ,и аз, РъДъ-то на Дъмпер  ....smile3525 ....дано да си го изпразнувала добре , Дъмпи!   newsm53
Много хубави неща сте сътворили,момичета!(а на някои - майките им  Wink също !)....Разкошни мишоци ,Unknown_lady !!!! Не знам защо си се отказала от машинната бродерия,като можеш да правиш такива красотички! smile3555....Веднага да подновиш заниманията!
И малко "тъп въпрос" (към шиещите с "донаждане" на късите конци :ina221 ,Anik@ и Мимито на Светла ) : всъщност ,не се ли получава пак същата дължина на конеца  newsm78 или аз нещо не схванах....нали като се прегъне един конец на две,той се скъсява на половина и като му донадиш още един (на половина сгънат)....не се ли получава все едно да си вземеш две нишки от конеца и да използваш цялата има дължина ?....(дали обясних добре?!  Blush)

# 209
Днеска верно се излагаме,темата на втора страница.....

Геш,аз това го правя,когато съм захванала с този цвят и виждам,че няма да ми стигне , да изкарам със знака още малко.Иначе и с два ката си шия.Също така може ако мислиш,че няма да ти стигнат конците изобщо за гоблена, да промушваш друг ,обикновен конец от някаква макара и така се използва докрай .

По-късно  ще покажа снимки от изложбата на гобленарките.Имаше и едно мъжко име,написано на етикетче. ooooh! Той работел по корабите и на дълъг път така си уплътнявал времето.

Ето снимките,много жени  от нашия град не са знаели ,та не е кой знае какво ,на който му се гледа ...

http://picasaweb.google.bg/ina2211abv/20080730?authkey=uYggkxSmCO8

Последна редакция: ср, 30 юли 2008, 12:57 от ina221

Общи условия

Активация на акаунт