Гоблени-27

• 60 042
  • 488
  •   1
Отговори
# 240
Марулче това шапка ли е или каска -да нямате мотор подарък за рожденния ден ?  Grinning

# 241
  • гр.Добрич
Марулке, честита ти рожденичка и от мен.  bouquet

Тези дни нещо все не ми остава време за шиене, а уж съм по цял ден вкъщи. Sad

# 242
  • варненка от София
Марулче това шапка ли е или каска -да нямате мотор подарък за рожденния ден ?  Grinning

Значи да отговоря поред на питанките.

При черното бебе, обръщаш смесените символи - звездичката отговаря на светлата комбинация, а символът М на тъмната.

Иначе това е каска за колело, колелото обаче ще е по-късен подарък, за сега започваме от каската  Mr. Green

Тарзанката, не е лошо да напишеш с кой ключ си работила и къде е грешката в ключа, така ще се предпазим от грешки. Аз лично открих грешка в ключа на едно верваковско бебе, както е грешен ключа и на черното бебе и писах.

# 243
ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ОТ МЕН НА ШУШЕТО !

# 244
Едно бързо здрасти от мен. Марулка, честита ти рожденничка, много здраве, весели игри и щастливо детство й пожелавам. А ти много да й се радваш и много да я слушкаш разбира се. С нетърпение очаквам да видя тортата, обзалагам се, че ще е същинско произведение на изкуството (като всичко останало, сътворено от сръчните ти ръчички естествено). Много целувки за теб и Шушето  Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Heart Eyes

# 245
ЧЕСТИТО НА МАЛКАТА РОЖДЕННИЧКА!Да расте красива и послушна!
sissak благодаря,изпратиха ми на лични линк с някакъв сайт на който го имаше кучето с малко по-четлива схема.

# 246
Манжелка,лилавия пейзаж го има тук

http://cheta.mylivepage.com/image/index

Честит рожден ден и от нас на Марулиното шуше !

Кетри,песничката е много хубава,мойта малката се смя с глас ,като й я пуснах.

Последна редакция: чт, 31 юли 2008, 12:53 от ina221

# 247
  • Sofia
Честит рожден ден на малката рожденичка    bouquet Да расте здрава и щастлива    bouquet

# 248
Марулке, честит празник и от мен, да получаваш само радости от малкото слънчице и да те огрява с много светлина...  Hug  bouquet Heart Eyes сладурана е голяма  Joy

този слънчев кът искам и аз да шия, но 1 към 1
и аз мисля 1 към 1 да го шия, ама по схемата, която имам.

точно това е другия гоблен, който започвам...

Manzhelka, заповядай

mila_mimi, моля ти се, не настръхвай така  newsm17 аз ги обръщах, защото шия само с Анхор, а схемата е на DMC  newsm08

според мен доста добре се получиха обувчиците - мисля, че няма грешка в ключа (поне за сините обувки)

аз снощи нямах търпение и като си разпечатах схемата (на лилавия пейзаж), я разграфих, обърнах си конците (от DMC на Анхор) с тоя същия конвертор (първия от 1 стр.) и направо започнах да шия -та снощи я откарах така до 3 ч. нямам търпение...

# 249
Добро утро мили дами,

Дъмпи,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! (със закъснение) Желая ти да си здрава и все така готина!  bouquet

Доня Маруля ,Честит Рожден Ден и на твоето сладко шушенце! Да расте здрава и винаги усмихната, много късмет и безгрижно детство й пожелавам!

При нас продължава неудачният период...на всичките други гадории отгоре аз се разболях и Васката ми е с гнойна ангина и сега е на АБ,да чукам на дърво вече е по-добре,но два дни не можахме да свалим температурата...ужас

Имам една молба към момичетата,които имат повече време и успяват да се ровят насам натам...трябва ми нещо на лекарска-медицинска тема,искам да направя подарък на педиатърката на Васко,страхотна жена...нещо не много голямо,което примерно да си сложи в кабинета

Благодаря предварително!
Бъдете здрави и хубав ден на всички!
Heart Eyes Hug

# 250

Имам една молба към момичетата,които имат повече време и успяват да се ровят насам натам...трябва ми нещо на лекарска-медицинска тема,искам да направя подарък на педиатърката на Васко,страхотна жена...нещо не много голямо,което примерно да си сложи в кабинета[/color]
Благодаря предварително!
Бъдете здрави и хубав ден на всички!
Heart Eyes Hug
Дано вече е по-добре Васко  Confused
Вие при коя педиатърка ходите ? (и ние сме от Бургас)
Инъче по въпроса за гобленче на мед. тема (за лекарка ) и аз искам нещо интересно , но не мога да изнамеря нещо което да ми харесва ...
Видях това
http://www.goblenite.org/showpost.php?p=106133&postcount=297
Но скица нямам , а и не ми допада особенно ...

Хе , хе ... вижте това

А тоди доктор пък е такъв един намръщен  ooooh! http://www.goblenite.org/showpost.php?p=117532&postcount=346

Последна редакция: пт, 01 авг 2008, 09:20 от Мимито & Светла

# 251
Бела , виж това  Grinning
http://www.goblenite.org/showpost.php?p=121061&postcount=372
Но като го гледам , май е ушито във вид като лигавче  Laughing
да поискаме ли схемата на момичето което е показало тук картинката   newsm78
Дали ще стане добре като кръгло гобленче ако се ушие  Simple Smile

# 252
Добро утро и от мен,  newsm59 със закъснение на марулкината щерка, да е здрава, весела и щастлива.
Мили дами харесала съм си няколко къщички на Anchor, но не мога да им намеря схеми с ключ, ще ви бъда благодарна ако ми помогнете. Давам линк за да ги видите. Благодаря.
http://ehinaceya.mylivepage.ru/image/1763/24528_Anchor_LL209_Bur … Street_Garage.jpg и
http://ehinaceya.mylivepage.ru/image/1763/24525_Anchor_LL18_Just_Married.JPG има и още но да не бъда нахална.
Още нещо, може ли да ми обясните къде горе долу се намира магазинът на ДМЦ в София на женския пазар (аз съм от Плевен, но съм живяла в София и малко я познавам). Благодаря.
А за гоблените с медицинска тематика не съм срещала нищо, но ще имам предвид.
Хубав ден на всички.

# 253
  • Варна
Момичета, благодаря ви за схемата на лилавия пейзаж! Тарзанка, кажи като пошиеш малко пиши как се получава, също като на картинката ли? И на мен много ми харесва и бих искала да знам дали е сполучлива схемата.

Белла, пожелавам ти бързо оздравяване на Васката и малко синьо небе за вас с Гошо. Знам, че се притесняваш, но винаги когато аз съм мислела, че по-гадно от това не може да става ми се е случвало нещо наистина хубаво - пожелавам го и на теб!

Майчето27 - разконспирирах ти гоблена  Joy. Вчера отидох да си взема рамкиран моя и видях твоите сватбени ръце - много нежни и красиви са станали! Със сигурност страхотен подарък!

# 254
Добро утро ,

Десик ,
на 8 и 9 стр. на темата бях дала линкове с тези къщички.

Виж дали те устройват,за едните трябва да имаш Pattern Maker.

Белла и Мимито , вместо нещо докторско,не е ли по-добре да й направите на жената подарък за нея за в къщи , някакъв друг гоблен .Само предлагам, както си решите вие..

Общи условия

Активация на акаунт