Гоблени-27

• 59 981
  • 488
  •   1
Отговори
# 390
liazi, разгледах колекцията ти и видях, че си шила арабската принцеса. Оригенална поръчка ли ти беше комплекта или ти си си го събирала. Аз го шия в момента, но понеже моя комплект не е оригинал нямам схема за фона, тъй като в ориг. знам, че е щампован и се шие само основната фигура. Та мисълта ми е и ако и твоя си си го събирала ти и случайно имаш схема за фона.

# 391
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добро утро  Heart Eyes с любимото ми кафе с усмивка

Бубулече-мечеWink всички сме имали първи гоблен, първа тръпка  Hug ако ти е мерак и ти е легнал на сърце ще стане бързо и много ще си го тачиш  Heart Eyes
багира - Микра го прави много добре (като съчетание на цветове). Има и фон, но е само с два или три цвятаи не е нещо особено  Peace
Аника - за доставката искат 10 $ + 5,5 за гоблена изобщо не е много  Peace

май ме сърби д..то за бой и ще се занимавам с нещо дето не ми е работа   Blush ако заприлича на нещо ще го покажа, ако не, ще запазя мъдро мълчание  Mr. Green

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 09:09 от Goody

# 392
Добро утро и от мен.
Goody и аз съм с кафето в ръка да ни е сладко и на двете, а пък ако и ма и други колежки пред компа с кафе и на тях.
Започвам да шия малката арабка - оригинал. Снощи като я отворих е много на ситна панама. Айде наддадавайте в идеите как се шие - през дупка, във всяка дупка и т.н.Приемам всякакви предложения. Joy
Лек и според ден ви желая   bouquet

# 393
  • в зоната на здрача
Айде наддадавайте в идеите как се шие - през дупка, във всяка дупка и т.н.Приемам всякакви предложения. Joy
Щом комплекта ти е оригинален/а и да не беше../,няма идеи...шие се според указанието,
лицето и ръцете във всяка дупка,всичко останало през дупка.
Е ситничко е,но пък стана красива,моята утре я взимам от ателието.. Wink

BubolecheMeche ,искам да ти кажа,че за 3 дни доста си поушила и много добре се справяш.. Peace

# 394
BubolecheMeche много си ушила за три дни, действай смело в скоро време ще го разполовиш.

# 395
Добро утро мили дами!Черпя всички с  kaffeetrmker_2!Благодаря ви за милите думи.Шия от 10 години,а преди това казвах "Да шия гоблени?НИКОГА!"Така че, никога не казвайте никога,защото не знаете какво ви очаква.Това е резултатът!
Буболече Мече-първите ми гоблени бяха жълтите и червените рози.След тях започнах "Коне на Водопой".Мой близки се опитаха да ми обяснят,че е много голям и много труден,но за изненада на всички го уших за 3 месеца.Като видях ти какво си избоцкала за 3 дни,ти предричам още по бърз краен срок.Успех!Няма да съжаляваш за избора си.
bigara bambinas-моят "Арабско момиче" е оригинал на Ланарте.Съжалявам,но не мога да ти помогна за фона.
Ох,някой ме попита за №17-това е "Целувката" на Вервако,но шита не по оригинал, а по мой набор от конци.
Още веднъж благодаря на всички!

# 396
Много благодаря, момичета! Окуражихте ме определено! Simple Smile  Hug Знам, че панамата се подава на доста места от долу ама... чакам да се съберем заралийки да ми покаже някой Wink Отивам сега да видим днес как ще върви работата. Иначе в началото голямо разшиване и връщане падна... та можех и мааалко по-напред да съм. Вече мисля и за следващия... голяма зарибявка е Simple Smile Успешен ден на всички, много сте мили  Hug  bouquet

# 397
# 398

Confused не виждам, а съм любопитна  Flutter

# 399
Ох,как да видиш миличка,като съм такъв специалист,че нищо не закачих.Всичко направих както Кетри ми обясни,ама нищо.Ще моля довечера домашния спец-синът да показва и тогава.Добре,че си имам голям син,че да ме спасява от време на време.

# 400
  • в зоната на здрача
liazi ,
не става защото снимката  ти трябва да бъде някъде из интернет,а не направо от Desktop-a.
Това което искаш да ни покажеш,трябва да го качиш първо в снимка.бг/например/ в албума ти,и тогава вече следваш4-те стъпки. Hug

Здравче,
нямам много време затова ти пиша тука/с един удар -два заека  Wink/..нямам новини за теб съжалявам, че не можах да помогна. Hug

# 401
Goody i Ketri жертвам се за вас.Правя последен опит за днес.Дано се получи.

http://media.snimka.bg/0280/006816241.jpg

# 402
Лелееееееееееееее!
Не мога да повярвам!Ами то взе,че се получи! newsm47
Благодаря ви момичета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! newsm51
Исках да ви покажа над какво се трудя вечер.А когато напредна ще снимам и ще се похваля. newsm10
нали вече мога newsm62

# 403

Party най-накрая видях и си отдъхнах  Hug
че то любопитството ....  Rolling Eyes

много сложен ми се вижда, но аз съм си мързел  Blush

# 404
  • в зоната на здрача
liazi,май не се е получило както трябва,аз не виждам твоята картинка.. освен линка ти.
Таговете трябва да ограждат линка,а ти си ги сложила и двата на края,затова така...
Цитирай на Goody поста с бутона"цитат"който стои отдясно,
и ще видиш как изглежда правилния  линк... Wink
А за гоблена-и на мен ми стои един такъв...сложен,а всички знаят, че си падам по лесното.. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт