Гоблени-27

• 59 981
  • 488
  •   1
Отговори
# 405
  • гр.Добрич
Liazi, много и хубави гоблени си ушила, но целувката на Фервако е станал страхотна   Май че предпочиташ 2:1 бод.

Буболече, сега е моммента да напредваш, че знаеш ли в кой момент ще ти мине мерака.

# 406
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

А за гоблена-и на мен ми стои един такъв...сложен,а всички знаят, че си падам по лесното.. Laughing

hahaha Добре дошла в клуба "Мързи ме, та чак ме боли"  Joy
аз твърдо съм заела председателското място, но можеш да си ми Зам.  Peace

# 407
Буболече, сега е моммента да напредваш, че знаеш ли в кой момент ще ти мине мерака.
На мен по принцип бързо ми минава мерака за доста неща. Сетя се нещо и ако не стане веднага вече не ми е интересно, та затоа тичах до магазина още на сутринта щом измислих да шия. Пък и знам, че сега спра ли пак ще потъна в ужасни мисли, а това не ми помага. Държа се за гоблена, защото ако го оставя няам да приличам на нищо. За щастие той сега отнема всичките ми отрицателни мисли и ги превръща в положителни.

А за гоблена-и на мен ми стои един такъв...сложен,а всички знаят, че си падам по лесното.. Laughing

hahaha Добре дошла в клуба "Мързи ме, та чак ме боли"  Joy
аз твърдо съм заела председателското място, но можеш да си ми Зам.  Peace

Вземете ме и мен Wink Не искам да съм Зам... просто членка  Hug

А пък аз да ви кажа... много искам да шия един гоблен, който Марулка беше шила, ама не им знам имената. Една майка целуваше едно бебе по челцето и гледах, гледах ама не го намерих никъде и не знам как се казва, та ако може някой да ми каже Wink   bouquet

# 408
Буболечковче Mr. Green секретарка?

тази майка ли търсиш?
http://picasaweb.google.com/erika636/75752

# 409
Oooo... приемам!!! Молба нужна ли е в случая или  Mr. Green   bowuu
Не точно тази... една дето целуваше малко бебенце по челото... имаше някакви разменени цветове... и тя рашива, ако не се лъжа. Не помня в коя тема го четох и гледах... понеже ги започнах подред Simple Smile

# 410

Weary колко ме измъчихте днес.........
да видим какво се е получило...........

# 411
Oooo... приемам!!! Молба нужна ли е в случая или  Mr. Green   bowuu
Не точно тази... една дето целуваше малко бебенце по челото... имаше някакви разменени цветове... и тя рашива, ако не се лъжа. Не помня в коя тема го четох и гледах... понеже ги започнах подред Simple Smile

hahaha hahaha на мен все на татко ми приличаше
http://picasaweb.google.com/erika636/75111

лиазиииии  Heart Eyes Heart Eyes справяш се - довечера ще шашнеш синчето  Party

# 412
Урааааааааааааааа!
 newsm44
Гоблена не е труден,а аз съм фен на 2:1,1:1 ме измъчва много.Хайде приемете и моята молба за клуба. newsm62
Може и почетен член да бъда.Ах как не ми се работи........да не чува шефа. smile3507
За всички които ме "измъчиха" днес  newsm51

# 413
Ужас.. ако само аз го мисля за "мама" закъсала съм  Shocked Ми с тоя нокът на "мама" повече ми прилича!  Иначе точно за този гоблен говорех... като свърша конете... мисля да ми е следващия, а тогава и ще досаждам да ми обясните как се шие, че по-различно ми изглежда...
Лиази, браво! Все едно мене си гледам в началото с тия картинки по форуми, нищо не хващах Simple Smile
Клуба е обречен! С "работна" секретарка като мене!  Hug

# 414
простете че се намесвам, но и на мен ми прилича на мама Laughing
Goody и аз ще си го сваля много е хубав, 1:1 ли се шие?

# 415
  • варненка от София
Ами да кажа и аз, нали съм го шила, определено това е майка, устинте са женски, ръката е женска, маникюр, всичко си го подсказва, има си други гобленчета на Вервако, които вече са си с таткото, ето тези например:

и това също

# 416
DANI_ST,
гоблена, който търсиш е в два варианта.
Ще ти дам схемите и на двата за всеки случай:)
В pdf формат са
Това е малкият вариант

http://depositfiles.com/en/files/7063362

А това големият

http://depositfiles.com/en/files/7063793

# 417
Goody , коя е Микра не я намирам в темата, за да се обърна към нея. Искам да питам съчетанието на цветовете за фона на Арабското момиче нейна хрумка ли е или е ползувала нещо готово. Къде мога да видя нейното творение. Ако случайно ме прочете Микра, може и тя да ми отговори.

# 418
Goody , коя е Микра не я намирам в темата, за да се обърна към нея. Искам да питам съчетанието на цветовете за фона на Арабското момиче нейна хрумка ли е или е ползувала нещо готово. Къде мога да видя нейното творение. Ако случайно ме прочете Микра, може и тя да ми отговори.

Във другия форум доста обстойно се обсъждаше темата за фона на Арабското момиче. Та там дадоха идеята - от магазин за художници се купува някаква боя ,с която се оцветява панамата. Боята е точно за тъкани и не оцветява после. Досега рових във goblenite.org но не намирам, къде беше точно темата. Ако искаш порови се там да я откриеш. Това е доста добра идея. Момичетата там така го шият истава много добре.

# 419

Може ли аз да отговоря,
Микра е частна фирма за гоблени която предлага арабското момиче със фон който се бродира и няма нищо общо с оригиналния фон,имам го гоблена но за съжаление не разполагам с скенер за да ти я покажа схемата

[/URL

А ако решиш сама да тонираш панама можеш да прочетеш от тук
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=952

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 20:01 от anonimka

Общи условия

Активация на акаунт