Гоблени-27

• 59 979
  • 488
  •   1
Отговори
# 420
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Goody , коя е Микра не я намирам в темата, за да се обърна към нея. Искам да питам съчетанието на цветовете за фона на Арабското момиче нейна хрумка ли е или е ползувала нещо готово. Къде мога да видя нейното творение. Ако случайно ме прочете Микра, може и тя да ми отговори.

Може ли аз да отговоря,
Микра е частна фирма за гоблени която предлага арабското момиче със фон който се бродира и няма нищо общо с оригиналния фон,имам го гоблена но за съжаление не разполагам с скенер за да ти я покажа схемата

[/URL

А ако решиш сама да тонираш панама можеш да прочетеш от тук
http://www.goblenite.org/showthread.php?t=952

smile3521 smile3521

# 421
  • София
Може ли да вметна нещо.На майката с детето /първият модел/ и липсва 1 част не мога да установя в момента защото схемата не ми е под ръка,но те явно са били 2големи схеми и са ги разделили на по 6 парчета.Така че трябва да се види коя точно липсва.Аз преброих 11 а трабва да са 12.

# 422
мацки, не съм ви чела  Embarassed нямам време. само да ви кажа, че кюстендилската ривиера ми харесва все повече и повече. има сезонно намаление на гоблени  Mr. Green 30 % за първи път виждам и веднага се възпозвах с една Джесика  Simple Smile

# 423
  • в зоната на здрача
Може ли да вметна нещо.На майката с детето /първият модел/ и липсва 1 част не мога да установя в момента защото схемата не ми е под ръка,но те явно са били 2големи схеми и са ги разделили на по 6 парчета.Така че трябва да се види коя точно липсва.Аз преброих 11 а трабва да са 12.
Ето тук са 12 бр.  Party

Дж..къде я тази кюстендилска ривиера с намаления.. Thinking

# 424
Goody, благодаря ти за отговора. Още повече ти благодаря за линка, който си ми дала за тониране на панамата. Това ще ми свърши по-добра работа. Незнам дали виждам правилно, но на тази фирма фона е в сивата гама(може би имитация на небе), а на оригинала е съвсем друг.

# 425
При мена целия гоблен е в малко по-друга гама.

# 426
благодаря на всички за помощта, но тоя архангел михаил нещо не ми харесва. май ще се спра на друг светец. като измисля нещо пак ще ви пиша.

аз се захванах с още един гоблен. просто не знам кога ще ги шия, но пък имам голям мерак smile3508. сега подхванах един еднорог, дето се обсъждаше преди няколко теми - взех си розова панама, обаче изведнъж (след като започнах, разбира се) се усетих, че коня е бял и с тая розова панама май ще изглежда розов.  newsm78 ама ще го мисля после. може пък да стане добре.

vvvitality, аз ги имам и двете къщички - едната е 7-ма, а другата - 14-та. досега май никой не ги е пуснал на jpg или поне аз не можах да видя. мога да ги обърна като се прибера и да ти ги пусна утре сутринта. но не знам дали ще ти харесат, защото не знам дали са оригинали.

хм, аз пък съвсем сама всичко си научих. никой не ми показа нищо. чак се чувствам изостанала  Thinking

viviani, много се радвам за часовника. нямам търпение вече да го показваш.

vessito75, не се нерви толкова, че ще си съсипеш здравето. в краен случай свиркай тука и ние ще ти пратим.

марулке, това ангелче с розите е просто разкошно. много ще се зарадвам, ако споделиш схемата  Embarassed
Ама мацки, идеята е самото ангелче, пък не е важно дали ще е мъжко или женско  bowuu
да, и аз съм съгласна  Hug
честит рожден ден и от мен (на няколко патерици  Blush) пожелавам ти да ти се сбъднат желанията и да успееш да ушиеш всичко, дето си си намислила  hahaha
за обувките - не знам дали са ни различни ключовете, но най-вероятно ползваш ДМЦ, докато аз ползвах анхор и мисля, че на ДМц-то сянката се получава по-хубаво - не е толкова контрастна, колкото ми се получи на мен.

goody, вазата, дето си натъкмила да шиеш, е разкошна. много ми харесва. я ми обясни как шиеш на тоя макет. аз взех едно такова конче за малката и не мога да разбера как се шие. почнах да й показвам кръстчета, ама то пък нещо май не е за такъв бод.
италиянския (с а или я се пише в средата?) архангел много ми хареса. може него да хвана.
браво на теб, доста си напреднала със зимата.
честито на спечелилите balloon много красива феичка. сега ще чакаме да го видим... smile3506

ехаааа, здравка най-накрая се появи. добре дошла. надявам се, че си изкарала добре. на твое място и аз нямаше да съм ушила нищо.  Hug  bouquet

miangelova, и аз се измъчих с една такава щампа, взех да я шия на криво, затова тука питам как се шие тва чудо. и аз все си мисля, че се борим взаимно - кой кого... Confused  и понеже не се сетих да шия с 6 ката конец, а пък с два не става много хубаво и взех, че реших да шия по мъничките дупки и сега се чудя къде аджеба трябва да минава конеца. ей на - ще се пробвам да го нарисувам, че не знам и аз какво обясних:

аз започнах да го шия като на номер 2, ама така ли е? я кажете, който знае?
я гледай, кетри май е права - то става като чердже... Crossing Arms

mai4eto_27, разкошна рамка си подбрала, много ми допада...  smile3501

liazi, много нещо си ушила. най=много ми хареса поредицата със сервитьорите  Joy много яка работа. и много красиви кремове си ушила. конете на водопой много ми харесват също - това е най-красивата цветова комбинация, която съм виждала на този гоблен. розата на черната панама стои като истинска. направо възхита е всичко...  smile3501 smile3501 smile3501 покажи докъде си стигнала с лодкаря.
Ох,как да видиш миличка,като съм такъв специалист,че нищо не закачих.Всичко направих както Кетри ми обясни,ама нищо.Ще моля довечера домашния спец-синът да показва и тогава.Добре,че си имам голям син,че да ме спасява от време на време.
smile3532 smile3532 smile3532 това е шегичка, де, надявам се, че не се обиждаш  gydi  friendship cheers
лиазиииии  Heart Eyes Heart Eyes справяш се - довечера ще шашнеш синчето  Party
шашкай го, та да се гордее с учената си майка!!!  smile3521

BubolecheMeche, много добре се получава, не се притеснявай.

hahaha hahaha на мен все на татко ми приличаше
абе и аз мислех, че това е майка  Blush

и аз много исках да покажа докъде стигнах с всичките наченати чудесии, но едва днес успях да хвана фотоапарата, но пък не упсях да щракна нищо...
утре като се прибера, ако мога още да гледам.... ще снимам и ще мятам тука

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 01:47 от tarzanka

# 427
Привет на всички Mr. Green и специално на ЗАМ-а, секретарката и редовия член на клуба  Mr. Green
спи ми се като на този момък  Crazy и сигурно пак ще хоризонтирам

Джъмпииииии Heart Eyes видя ли каква съм бърза  Heart Eyes

Здравче Heart Eyes цункам Heart Eyes

тарзанка - ако искаш нещо лесно и простичко (и най вече бързо) за бабчето има една мадона и едни молещи се ръчички в синьо и кафяво.  Thinking даже си мисля, че някой ги беше ушил

по инструкция щампата се шие така  Peace (е, не  съвсем, защото аз не мога така да бодна иглата  Blush - боцкам си на два пъти)

отпред е като гобленов бод, а отзад се виждат само чертички
ама няма да ти покажа моя, че голямо прехвърляне, голямо нещо и е като китеник  Blush

# 428
Добро утро, айде и аз да запиша.
Повече щампа няма да си купя. Остана ми още малко и довечера я свършвам, и повече не искам и да помисля за такова ръкоделие.
Голяма борба водя . Дето казва Кетри все едно съм направила чергата на мама. А и много конци вървят, достатъчно ми е скъпо хобито че да го похабявам по такива работи. Naughty
Хипатия добре се завърнала , къде се изгуби бе момиче, че те нямаше толкоз време.
Айде дами лек ден. Hug

# 429
геш, гледах каталог на тази румънска фирма александър, имат доста интересни неща, но не смея така да поръчам без да съм видяла нещо тяхно ушито. каталога го гледах в магазина на бонбонела на ул. хризантема 10, тя къде се затри бонбонска ?
кате, в кюстендил близо до пазара има един магазин за гоблени, та  там е намалението. обмислям да взема още един  Whistling
гуди, видях ги миниатюрките, много сладки са станали  Hug

# 430
Добро утро.На ранина ще се изпляскам във форума с процеса на конете ми.Ей ги на,докъде съм ги докарала:

# 431
  • гр.Добрич
Sissak, ти почти си го свършила.

# 432
Момичета да ви покажа вчера какво заших
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=6828085
много ми хареса и от конци които имаше в къщи го направих за един следобяд сега повече време ще ми отнеме да зашия фона му  но нямах бяла панама .Само не знам в каква рамчица ще го сложа  newsm78
Големия син отиде да ми вземе от рамкиране Благославящият Христос като си дойде ще ви покажа и него .Сега шия Есен в Рамзау но съм зашила много малко като понапредна ще се похваля да видите и нея .
 sissak  Коне на водопой ти е много сполучлив а и малко е останал  много ми харесва купих си го щампа и май ще го шия на морето както е тръгнало скоро няма да го завърша иначе  малкия син имаше желание да помага но сега лятото  работи и не му е до моят гоблен .

# 433
сисак Peace кончета на късмета  Heart Eyes

галя - чудесно пате  Heart Eyes обичам такива дребосъци  Blush 
Joy и без да гледам може да позная от къде си  Mr. Green само една съседка казва "заших" - все се чудех къде и какво е зашила  Laughing

здравче, дай да ти видим кАвьорчето де  Mr. Green и за новите придобивки съм любопитна  Blush

хайде деее, хвалете се  Grinning няма какво да чакате, до новата тема има още мноооого

Последна редакция: пт, 08 авг 2008, 14:36 от Goody

# 434
Хипатия благодаря ти за оказаното съдействие   bouquet.
Защо ли имах усещането че точно ти ще ми помогнеш newsm53. Не мога да ти се начудя как успяваш да имаш винаги това което другите търсят.Нямам търпение да започна гоблена скоро  ще показвм резултати .благодаря ти отново Hug много съм щастлива.

Общи условия

Активация на акаунт