Гоблени-27

• 59 977
  • 488
  •   1
Отговори
# 450

толкова е красива и нежна а и оформлението ти е супер  newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 451
miangelova,благодаря ти много!Щестанат още по-добре като са две.Проблема е ,че мен хич ме няма с компа и xsd нищо не ми говори.Не знам дали ще мога да се справя?!
ketri,арабката е наистина многокрасива и нежна!
Офф,днес съм гледачка на 3-ма юнака.Зарязвам ви и отивам да се боря с тях  box.Ако скоро не ви пиша търсете ме в някоя психиатрия Joy

# 452
Здравейте и от мен.Кетри арабката е станала много хубава,а и чудесна рамка си избрала. newsm10  какво стана с клуб-мързеланки?има ли попълнения?

# 453
miangelova,
ето ти  оригиналните схеми на пермините  harbour/Пристанище/  и boats/лодки/
    http://depositfiles.com/en/files/7103363

Всъщност има още два от серията,която се казва Chalk and charcoal/Тебешир и въглен/ но темата им не е морска, така ,че няма нужда да вървят заедно. Казват се fields/ Равнина, поле/ и river/река/.
ЕТо снимките им само за информация:)

# 454
  • варненка от София
Такаааа, Катенце и тук да ти кажа, че арабелчето се е получило много добре Hug!

Тук е мястото да споделя и моите орхидеи, рамкирани с помощта на Катето, отново при Ванина, не съм го видяла на живо, но ще се изфукам със снимка, която ми изпрати Кетрева

Другото, с което мога да се похваля е новото ми гобленче - индийките на Ланарте, сърбят ме ръцете да го започна, но ще стане когато приключа обувките на Вервако.

И още една новина, в понеделник идваме в София за 3 дена, който иска, може да организираме бързичко рандеву  Blush

# 455
did_tag,
видях, че търсиш четлива схема на Hedera на CCS .
Моята не е лоша. Ще ти я пратя, ако не си си я намерила и не си се отказала с дошиването на гоблена:)

# 456
  • Пловдив
did_tag,
видях, че търсиш четлива схема на Hedera на CCS .
Моята не е лоша. Ще ти я пратя, ако не си си я намерила и не си се отказала с дошиването на гоблена:)

Все още не съм и ще съм ти благодарна ако ми е изпратиш на мейл: did_tag@abv.bg. Аз никога не се отказвам от започнат гоблен, може да го влача с години, но го завършвам рано или късно.

# 457
# 458
# 459
някой в съседния форум с ник el_i търсеше  този нов дизайн на Nimue
  http://depositfiles.com/en/files/7106120

Тъй като не знам тук кой ник ползва  и дали изобщо влиза слагам линк към схемата с надежда все пак да влиза и тук Grinning

# 460
Хипатия благодаря за оригиналните перминчета. Многи си услужлива   bouquet

# 461
Четох, четох до сега какво сте написали и взех че се запалих да си почвам гоблените дето ги шия от една камара време. Искам да ви попитам ако си поръчвам онлайн гоблен, къде конците и цената е най добра?

# 462
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Четох, четох до сега какво сте написали и взех че се запалих да си почвам гоблените дето ги шия от една камара време. Искам да ви попитам ако си поръчвам онлайн гоблен, къде конците и цената е най добра?

Peace на първа страница има информация
 Flutter на мен ми харесват в и-бей, ама ЦЪ

# 463
Мимито & Светла  нямаш място в кутията си  Simple Smile

Вече разчистих кутията
а това за файла не го разбрах  Embarassed newsm78 какво не ти се отваря...  Embarassed
Не съм видяла , че си ми писала..защото ремонт правихме , и не сме включвали компютъра ... а и този летен вирус с разтройството всички го изкарахме на крак покрай ремонта   Sick ужасно зле се чувствах  Tired
Мимито в момента е при баба си (тя е в отпуска) - в другия край на града. Вече 2 дни няма температура и е добре...инъче докато беше болна , почти всяка нощ нощувах при тях , защото вдигаше високи температури и не искаше да яде, беше отпаднала , и т.н. ... 

Последна редакция: нд, 10 авг 2008, 04:08 от Мимито & Светла

# 464
  • в зоната на здрача
Марулева как можа да плеснеш снимката с черпаците ми във форума,тя си беше само за теб..
Ще ти пратя друга да я смениш. Wink

Ако имате идеи и информация за новата тема,давайте..малко остана..

Общи условия

Активация на акаунт