Гоблени-27

• 59 970
  • 488
  •   1
Отговори
# 300
vvvitality, това са файлове на ПМ. можеш да я свалиш от първа страница (мислех, че я имаш). аз си дръпнах лиценз, за да може да се записва. ако някой иска мога да го пусна (пак в моя сайт)  Confused
аз нямах търпение и започнах да шия номер 16:

за съжаление не  мога да покажа сега, много ми се искаше...

уф, аз днес май превзех темата. извинете.... Blush

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 20:47 от tarzanka

# 301
  • в зоната на здрача
Ей...страхотни сте,
Господ здраве да ви дава,най-накрая видях този часовник.. Hug

А за ПМ-то,който разбира повече или пък има повечко инфо за програмата ,
нека да се обади,че нещо информацията на първа страница не ми харесва много много..малее ми.
Та за следващата тема да сме готови. Wink

# 302

ina221 - не стига че ги видях, ами взех, че и всичките си ги свалих - много ти благодаря Hug

vvvitality, това са файлове на ПМ. можеш да я свалиш от първа страница (мислех, че я имаш). аз си дръпнах лиценз, за да може да се записва. ако някой иска мога да го пусна (пак в моя сайт)  Confused
аз нямах търпение и започнах да шия номер 16:

Тарзанка - честно казано предпочитам ако се намери оригиналната схемичка, а не пренабрана с ПМ - аз затова и не съм обръщала много внимание на тези програми...  Wink
А тази номер 16 и на мен много ми харесва - вече имам схемата и - хайде покажи я като се види нещо ушито да видим как става, че и аз нямам търпение да ги почна, тъкмо докато довърша котараците ти сигурно ще си я ушила вече ... Hug

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 21:52 от vvvitality

# 303
мимито-добричкото - това е кафе-ноар http://cafe-noir.gallery.ru/ ; а тук е зайчето с моркова, но както вече ти писах качеството е бляк Sad  http://cafe-noir.gallery.ru/watch?ph=eI3-gPFF

Мерси  Heart Eyes
Зайчето наистина не е много четливо , но аз вече го имам него  Hug Ама си харесах и друго си изтеглих от там - ето тези котета  Heart Eyes Благодаря за линка   beer
http://data1.gallery.ru/albums/gallery/17539--1589419-.jpg
и тези
http://data4.gallery.ru/albums/gallery/17539--8973669-.jpg

Виталити , ето къщичките , които искате (чак сега сядам пред компа , защото ремонт правим и нямам време ... Embarassed)
http://tranz.it/load.php?id=ZyQAm21PObJnX7ng138136  AnchorLL18JustMarried
http://tranz.it/load.php?id=0SSYHChszj1EwgrH138143    AnchorLL209BurleyStreetGarage
 Ако искате и  други , няма проблем , ама нямам време да чета всички страници на темата  Sad  (много пишете  Mr. Green hahaha)
Затова по-добре ми пишете на лични - кои точно искаш да ви изтегля  Hug ( инъче кой знае кога ще го прочета , и ще помислите , че не искам да ви услужа ) Hug Hug

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 01:57 от Мимито & Светла

# 304
# 305
Здравейте!
Ако позволите и аз ще се включа в темата макар още да нямам нищо за показване. Дори нямам купен гоблен, но седя в къщи на тръни и чакам да стане мааалко по-късно да обиколя града и да намеря къде точно продават. Идеята за гоблен ми дойде онзи ден... след лека депресия реших, че ще се отдам на нещо красиво и като се замислих... измислих да са гоблените. Мислех, че ще е по-лесно ама сега като гледам колко различни гоблени и конци има... се хвнах за главата. Като отида в магазина ще се консултирам с продавачката евентуално какво да купя и с какво да започна Grinning Идея си нямам дори от къде в Стара Загора да си купя гоблен, но ще успея. Ще покажа снимки довечера с какво съм се снабдила и как напредвам следващите дни Simple Smile До сега съм "рисувала" само върху блузки и като малка в детската градина с едни малки гобленчета ни залъгваха, та да видим какво ще стане от мен. ТЕмите са прекрасни и докато тръгна отивам да чета линковете от първата страница.
Успешен ден на всички и много усмивки през новата седмица Simple Smile   bouquet

# 306
Мимито & Светла  нямаш място в кутията си  Simple Smile пиша тук да прочетат и други които се интересуват от тези къшички:
bouquet, много ти благодаря, точно тези къщички търсех (но има проблем с разширението на уърдовскиия фаил, за да се отвори последните 3 букви трябва да се изстрият и да се напише doc и така ще може да се види ключа на схемата. А самата схема не знам с каква програма се отваря, но ще се опитам да разбера и ще докладвам  Simple Smile

А на теб BubolecheMeche, успех и горе главата.

vvvitality, tarzanka дано не съм пропуснала някои, не съм ви забравила, през почивните дни нямам много време за компютър а пък и не мога да отворя някои фаилове защото нямам програма за тях(обещана ми е помощ от мъжо  Laughing)и ще ви дам резултат, трудна ми е организацията просто.

Хубав ден и приятна седмица на всички!

# 307
  • в зоната на здрача
BubolecheMeche,
здравей и добре дошла.Желая ти приятни минути в темичката ни.
Като за начало вземи нещо по лесничко и малко..ако има нужда от помощ ние сме насреща.
Hug

# 308

Здравейте!
Ако позволите и аз ще се включа в темата макар още да нямам нищо за показване. Дори нямам купен гоблен, но седя в къщи на тръни и чакам да стане мааалко по-късно да обиколя града и да намеря къде точно продават. Идеята за гоблен ми дойде онзи ден... след лека депресия реших, че ще се отдам на нещо красиво и като се замислих... измислих да са гоблените. Мислех, че ще е по-лесно ама сега като гледам колко различни гоблени и конци има... се хвнах за главата. Като отида в магазина ще се консултирам с продавачката евентуално какво да купя и с какво да започна  Идея си нямам дори от къде в Стара Загора да си купя гоблен, но ще успея. Ще покажа снимки довечера с какво съм се снабдила и как напредвам следващите дни  До сега съм "рисувала" само върху блузки и като малка в детската градина с едни малки гобленчета ни залъгваха, та да видим какво ще стане от мен. ТЕмите са прекрасни и докато тръгна отивам да чета линковете от първата страница.
Успешен ден на всички и много усмивки през новата седмица    bouquet

Здравей, аз също съм от Стара Загора и ще ти кажа за магазина, който се намира на ул. Гурко и Девети септемри (сегашното име все немога да го запомня Simple Smile )То магазина си е на самата улица Гурко де ама описвам и другата улица, за да се сетиш в коя посока е. Дано си ме разбрала. Магазинерката е учтива и компетентна. Ще ти помогне със сигурност.То всъщност май само този магазин ни остана в града Simple Smile Готови комплектовки има и на пазара дето продават дюнери - отсреща, но от там не ти препоръчвам не са хубави. И срещу пощата - на Аксиома. Има още един малко закътан и незнам как да ти го обясня, затова ако искаш пиши на лични, но там са на Казанлък и са след поръчка, т.е. поръчваш си по каталог и ти го доставят след няколко дена, което мисля, че не е много удачно при положение, че същите ги има в магазина на Гурко. Simple Smile Малко видове пак Казанлъшки има и на ул. Гео Милев, точно на пресечката с ул Хр. Ботев - едно магазинче за прежди. За сега не се сещам за друг може и да има още Simple Smile Дано съм била полезна.

А на всички останали гобленарки пожелавам успешен ден и повечко ушито днес. Отдавна ви чета, но сега се престраших да пиша, надявам се да ме приемете при вас Simple Smile

# 309
Много ви благодаря, изключително мило посрещане Simple Smile
Кетри и аз мислех да е нещо малко, за да не съсипвам нещо голямо, ако не се справя Simple Smile
Благодаря ти Ниата, на лични Роси09 ми писа за магазин на Алана, а аз съм виждала сякаш срещу пощата този, който споменаваш. Та ще се опитам да намеря и Гурко, защото не съм от Стара Загора по принцип и не се ориентирам още с имената на улиците  Blush Но с малко напътствия от приятеля ми ще успея. Много благодаря отново, момичета, а сега излизам че да го взимам и да се връщам по-бързо Simple Smile
Десик, благодаря и на теб   bouquet 

Забравих да кажа... Ниата, леко раждане! Simple Smile  Hug

# 310

bouquet

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 13:41 от miangelova

# 311

Vivitaliti  това е мисля оригинална схема на тази къщичка където търсите. , мога да ти я пратя. на e-mail нещо не можах да ги кача както трябва. newsm78

# 312
Нещо става с форума, дублира ми съобщението.
Ketri скъпа помагай да го изтрием че не мога да го изтрия.
Аз пък отдавна съм си харесаля тази

# 313
Здрасти на всички,аз не пиша,но чета редовно.Шия редовно,но нищо не показвам  Laughing

Извън развихрилата се тема за къщичките,ще се намеся с нещо на Janlynn.
Намират се някои интересни неща.

Безплатните от оригиналния сайт на фирмата

http://www.janlynn.com/project_of_the_month_archives.cfm

# 314
Здравейте пак от мен! Simple Smile Върнах се и не купих 1, а 2  Blush
Ама не тия дето аз си избрах, а тия дето милата рподавачка ми каза, че може да взема като за начало. До болка познати може би, но аз ще ги започна с трепет, защото наистина ги искам Simple Smile По-големия, който взех е "Коне на водопой" , а малкия е "Света Петка". "Света Петка" я взех, за да я ушия за рождения ден на мама... тя се казва Пенка и винаги я е почитала.
Купих си и ножичка, 2 игли и пликове за конците.
 Та това е от мен за сега... ще бягам да мия ръчички и да се захващам Simple Smile Желая успех на всички в боцкането... аз обичам да го наричам рисуване Simple Smile  Hug Ще пиша как върви!

Общи условия

Активация на акаунт