Раз, два, три Габровче се измори, четири, пет, шест, ще се ляга рано днес

• 14 681
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Честита рожба на drugoselec, много здраво и палаво момченце да си имаш!
arodoet2 , честито и от мен, желая ви здраво и щастливо семейно гнездо, с много любов и разбирателство!

# 226
Честито момченце,Drugoselec!Да е живо и здраво!  bouquet
Ародоет,честито и от мен!  bouquet
Кали,Валерия,много са хубави снимките,а и вие и децата Hug

# 227
  • У дома... някъде
Деси,благодаря! Blush  bouquet
Ародоет,сподели ако искаш разбира се къде разписахте,с детенцето ли и ако искаш снимки да пуснеш,нема ти откажем.... Mr. Green Embarassed

# 228
arodoet2, честито!   bouquet     bouquet     bouquet
С пожелания за дълги години любов и семейно щастие
.

Присъединявам се към желащите да те видят като булка. Simple Smile

# 229
Ето иниии  Grinning
Вече сме си вкъщи. Проявявам се като малко шашардисана майка, ама почвам вече да се окопитвам Grinning - Калинката има малко странно разбиране за света, режима, кърменето, акането и т.н. Хич не е както си го представях  Grinning.  Ще ходя сега да чета за кърменето, че в болницата едно казват, педиатърката друго, аз мисля трето. Дето вика мъжа ми - явно това дете ще ни е опитно - с другите ще сме по-наясно как стоят нещата  Grinning.
Благодаря на всички за хубавите пожелания. Hug

# 230
  • в илюзия
леле нищо не пропускате  Laughing
разписвахме тук в Габрово и малката принцеса беше с нас  Heart Eyes
Сватбата беше приказна , свириха Беркавската духова музика и тааааака  Crazy
благодаря много за пожеланията    bouquet
Ето и снимков материал ;

Айде после може и още

# 231
Drugoselec честито съкровище и от мен   bouquet

arodoet2 ЧЕСТИТО много семейно щастие, снимковия материал е супер а и с тази принцеса малка на него няма как де е друго Heart Eyes

# 232
Ей Страхотна булка, но и малката шаферка не и отстъпва. Дълъг семеен йивот, много радост и щастливи семейни мигове и малката принцеса да ви носи много усмивки.

Честито бебче на drugosel-ката да расте умихнато, здраво и щастливо.

# 233
Качих три снимки в албумчето  Grinning
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=277985&pid=7182385

# 234

Честито бебе на drugoselec! Да расте жив и здрав и да ви носи много радост и гордост!

arodoet2, честито! Много дълги години семейно щастие ви желая! А за булката и малката шаферка .... Peace Peace Peace

# 235
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Леле, че хубава булка!!!! Браво на вас! И разбира се дълги години семейно щастие!!!

# 236
  • София
Здравейте Габровки аз отдавна съм записана в групичката но все нямам време да пиша но сега вече се надявам да намирам защото освен мама на Мая-която ще е първи клас, ще ставам живот и здраве през Декември пак мама. Много съжалявам, че съм пропуснала срещата ви, ако скоро има друга задължително ще дойда.

# 237
           Наистина е красива булката Heart Eyesarodoet2, Честито. Пожелавам ви дълъг и щастлив семеен живот Heart Eyes. Днес се видяхме, но не съм ти честитила, тъй като не съм и разбрала за това събитие. Ако има нещо което може да ме разчуства, това е раждането на едно дете и сватба  bouquet

# 238
  • в илюзия
Много ви благодаря за хубавите пожелания и комплиментите  Hug
Кали да видяхме се в градинките. Peace

# 239
drugoselec честита рожба!Да ти е жив и здрав и много да ви радва!!!  bouquet
arodoet2честито!!!Много,много,много любов и дълъг семеен живот ви желая!  bouquet
И аз качих малко снимки на Давид в албумчето,но не съм ги озаглавявала(казвам си,за да не се чудите чие е това бебе Mr. Green)

Общи условия

Активация на акаунт