Раз, два, три Габровче се измори, четири, пет, шест, ще се ляга рано днес

• 14 679
  • 293
  •   1
Отговори
# 240
arodoet2 , честито! Уютен дом ти желая.
Страхотни събития се вихрят в този форум  Simple Smile

# 241
Ето и нещо интересно Wink

Уважаеми дами,
бих искал да Ви уведомя, че през следващата седмица ще бъдат изнесени четири лекции . Първата е на тема "Трите етапа на раждането. Плацента." и ще бъде изнесена в понеделник, 01.09 от 1700 часа. Втората "Имунизации на бебето и на детето. За и против." - ще бъде изнесена от Д-р Малинова в сряда, 03.09 от 1730 часа. "Захранване на кърмачето" - в четвъртък, 04.09 от 1730 часа. "Майчина тъга и следродилна депресия" - в петък, 05.09 от 1730 часа и ще бъде изнесена от психолог. Лекциите са безплатни.
  Очакваме Ви в посочените дни във "Веда Консулт", улица "Станционна" 3, под автогарата, сградата на СМК.

Също така искам да ви информирам, че започват гимнастиките за бременни и майки. Те ще се провеждат във физкултурният салон на Техническата гимназия (от горна страна, в близост до автобусната спирка е входа). Като начало ще се провеждат всеки ден(от понеделник до петък) от 16 до 18 часа, а при увеличаване на желаещите ще има и от 14 до 16 часа. Моля потвърдете Вашето участие на този e-mail или на GSM 0888/243211, тъй като часовете зависят от това дали сте бременна или майка.
  Моля информирайте и Ваши приятелки, които се интересуват от предложените теми.

С уважение :
  Тихомир Недялков
  Директор на Център за семейно консултиране и подкрепа

# 242
Другоселец, честито!!!

Да ти е живо и здраво синчето и да те слуша много!!!

ura  ura  ura

# 243
Момичета, дайте моля предложение за добро място за похапване във вашия град. Но да не е нужна резервация за събота вечер, че се сетих в последния момент  Embarassed

# 244
Има различни варианти  от махани, аз съм привърженик на Странноприемницата Peace, но не мога да съм сигурна дали ще има свободни места, там е много хубаво, поне за мен Wink

# 245
Благодаря за бързия отговор   bouquet
Къде се намира и подходящо ли е за дете?

# 246
Намира се в центъра на града, зад Църквата, намираща се до  магазин "За добри деца" . Има голям двор, моя син на 1г.5 м само там мога да заведа, ако става дума да се почерпим нейде по някакъв повод, иначе има и др заведение , но то повече кръчме, наричаме го " Бялата къща", намира се до Магазина на Стемото. Има  хубава полянка за игра на децата( на възраст до 4 г) . Но  по приятно  е в  Странноприемницата, а и менюто е  хубаво

# 247
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Много е хубава кухната на Горския дух или Горското ханче- става и за деца- намира се до поляната на Градище.

# 248
Много е хубава кухната на Горския дух или Горското ханче- става и за деца- намира се до поляната на Градище.
Горския дух е идеално да отидеш с дете!!!    Peace Peace Peace

# 249
Благодаря на всички   bouquet
В Странноприемницата имаше сватба, но мехата до нея ни хареса и останахме доволни.

# 250
Здравейте - честито на всички родили мами дано да имат най здравите и усмихнати бебета   bouquet

Мацки я кажете каква беше процедурата със записването на кухня - спомням си че искат някакви специални бурканчета - само в определени дни се взимаха купони - как беше не мога да се сетя  newsm78

# 251
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Записването става само в сряда от 11 до 12 часа с акта за раждане на детето в Мики Маус. На първата кухня не съм ходила и не мога да кажа какви буркани искат.

# 252
На 1 страница на темата има линкове към снимки на бурканите и към 2 постинга с обяснения за кухнята.

Ето как изглеждат бурканчетата за млечната кухня.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5477695

При записване оставяш 6 буркана с капачките и отделно трябва да си имаш 3, с които да започнеш да взимаш храна.

Записването става в Мики Маус, оттам си купуваш и първите талони. След това всеки първи понеделник от месеца талони можеш да взимаш от пункта на центъра.

# 253
  • Габрово
Другоселец, честито ти синче   bouquet! Да е много здрав и да слуша мама!

Ародоет, честито и на теб. Желая ви дълги години щастие и разбирателство   bouquet!
Значи вие сте поканили Берковската духова музика  Wink. Викам аз на мъжа ми, че пред блока свири Берковската духова музика, пък той мисли, че го будалкам. Да не би да живеете в блок Дунав 1?

Ние се върнахме много доволни от морето. Мишо много "плува" и много слуша /което ме изненада приятно/. Тия дни ще пусна снимки.

# 254
  • в илюзия
ivap да в блок Дунав 1 сме и ти ли си от тук?

Общи условия

Активация на акаунт