Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 757
  • 689
  •   1
Отговори
# 510
много ясно, че на платен прием се ходи доброволно, а не насила. всеки сам решава къде и как и кога да ходи на преглед, и както са казали и по-горе важен е собствения "избор". аз съм плащала и не съжелявам за нито лев от прегледите или избора на екип при раждането.  факт е, че пред кабинените на част от лекарите се чака с часове и няма насила закарани там, а са отишли доброволно. а това дали даден лекар ще се яви за раждането или не е въпрос на уговорка.  Peace

# 511
За да не се бием, ще се опитам да ви го кажа с добро - родих при д-р Божилов на 4.11.2012. Преди това около месец и половина (почти 2) ми наблюдава бременността. Не ми е взел НИТО ЛЕВ за преглед! Не знам защо! А преди това ме бяха предупредили, че всеки преглед е 30 лв. Всеки път ми се налагаше да тичам по него в коридора и да го моля да си платя това, което трябва! Отговорът беше:"Другия път". Следващия път - същото. Платих си за екип тези 860 лв, но тъй като раждането ми не прочете гладко и му бях НЕОПИСУЕМО БЛАГОДАРНА, след като ми каза, че е "подготвил документите за касата", го питах съвсем тактично "може ли да не е през касата" - т.е. да му ги дам на ръка. Отговорът беше:"Не. През касата." И толкова. Доколкото знам, д-р Джеров, когото д-р Майсторов настояваше да избера, (Майсторов принципно ми наблюдаваше бременността, а Божилов го избрах "на частно" по уважителни съображения).. Та... Джеров "взима" 1000 лв на ръка. + всичко за прегледите. Божилов не ми е взел нищо и си настоя за 860 през касата. Нито стотинка не съм дала повече. Така че - да не съм чула лоша дума, защото аз - нищо и никаква пикла, без да го познавам, съвсем наскоро получих такова отношение и видях що за човек е и за какво иде реч при другите. Ако някой нещо не е разбрал - да пита!
П.С. След като Божилов не ми позволи и един преглед да си платя, реших поне да му отнеса нещо за почерпка преди раждането още - ОТКАЗА ОТНОВО.

# 512
За да не се бием, ще се опитам да ви го кажа с добро... 
Така че - да не съм чула лоша дума....

Що за тон?  Mr. Green Към непознати в Интернет форум?
Ми аз предпочитам да се бием.  Joy

# 513
така де - да не разваляме боя с кавга!  Mr. Green

# 514
Това не са лекари, това са търговски дружества и ако мислите, че като им платите ще получите адекватно качествено обслужване...........

# 515
Да,аз получих.Изключително доволна съм.
Отидох да раждам там от провинцията и не съжалявам въобще.
Раждах с чудесен екип,заслужиха си всеки лев,който платих,макар сумата за избор на екип да е солена.Не се отлепиха от  мен през цялото 12-часово раждане.

Цял живот ще им бъда благодарна Peace

Навсякъде по света се случват нещастия.

# 516
Някой може ли да ми каже впечатленията си от д-р Георги Георгиев от университетската болница в "Майчин дом" newsm78 Днеска попаднах на случаен принцип при него Simple Smile

# 517
Някой може ли да ми каже впечатленията си от д-р Георги Георгиев от университетската болница в "Майчин дом" newsm78 Днеска попаднах на случаен принцип при него Simple Smile

Този да не е от поликлиниката, днес май беше 1ва смяна...възрастен, слаб? Или е в болницата newsm78

# 518

Този да не е от поликлиниката, днес май беше 1ва смяна...възрастен, слаб? Или е в болницата newsm78

Да, той е Simple Smile

# 519
Аз не съм била при него, но съм чувала добри отзиви за него  Peace

# 520
Аз бях при него, но си се следях успоредно и при лекаря, при когото раждах. Старае се човекът, но вече е възрастен. На ехограф н-р никога не ме е гледал. Иначе пуска шсиюки изследвания и ги следи стриктно.

# 521
Teddy* , Io_io Благодаря ви  Hug Аз вчера също останах с добри впечатления, но исках да чуя и други мнения.  Io_io при кой лекар си раждала? И как се води това паралелно следене на бремеността?  newsm78

# 522
Раждах при Хранов и двете си деца и ходех на прегледи в кабинета, в който той преглежда.

# 523
  • София
д-р Дяволов (нормално раждане )

# 524
Раждах при д-р Сузана Нашар.Секцио,тъй като съм с тризнаци.Страхотен човек,не я познавах преди това,коректна отвсякъде-препоръявам с две ръце.

Общи условия

Активация на акаунт