Класация на лекарите в Майчин Дом-София

• 264 754
  • 689
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате добър специалист за следене на бременност в Майчин дом и за раждане секцио?

Благодаря предварително

# 526
Здравейте,
Може ли да ми препоръчате добър специалист за следене на бременност в Майчин дом и за раждане секцио?

Благодаря предварително

На мен бременността ми следи д-р Георги Георгиев и съм доволна от него - следи изследвания; пуска нови дори и при някакво съмнение; обяснява подробно. Преглежда в сряда, четв. и петък. Може да звъннеш на регистратурата  да си запишеш час, вместо да ходиш до там Wink
А за раждането - не мога да ти препоръчам никого Simple Smile
Успех Simple Smile

# 527
Здравейте!

От 7 месеца пия Див Ямс, като заместител на прогестерона, тъй като нямах цикъл.Доктор Мария Папазова ми го предписа по схема 14 дена по една таблетка и 14 дена по 2 после 4 дена почивка, имитирайки естсвения цикъл.Но подобрение до сега няма.Не мога да я открия 3 седмици, телефона и е изключен, не отговаря на имейлите ми.

Мислите ли че трябва да го спирам?Какво може да ме посъветвате?

Благодаря!

# 528
На мен бременността ми следи д-р Георги Георгиев и съм доволна от него - следи изследвания; пуска нови дори и при някакво съмнение; обяснява подробно. Преглежда в сряда, четв. и петък.
[/quote]

И на мен той ми следи бременността. Там се бях записала на ЖК и при него ми минаха всички изследвания и болнични. НО нито веднъж не ме гледа с видеозон за цялата бременност, много е подробен - обяснява едно нещо по 100 пъти и много се чака. Затова си ходих и на частно.

# 529
Здравейте,

Лежах около месец в МД и ми направи впечатление, че повечето жени на етажа раждаха при д-р Хранов. Той наистина има много добро отношение към пациентите, винаги е на линия, работи почти денонощно. Но той следи бременност в частния си кабинет, може да го потърсиш там и да се уговорите за избор на екип при раждане, работи и нормално и секцио. Аз вече имах уговорка с друг лекар, иначе бих го избрала.

# 530
  • София
Здравейте,

Благодаря предварително

За секцио - Дяволов. За следене в МД има ЖК в поликлиниката, но аз не бих разчитала само там да ме следят, за издаване на направления изследванията, които се поемат от ЗК и документите за раждане, става, но за сериозно следене не. Гледат 1 или 2 пъти на видеозон, запис на тоновете се заплащат така или иначе.
За частно иначе може да се следиш в МЦ Марковс, много добър е д-р Марков, д-р Елена Павлова (вкл за ФМ), д-р Павлова участва с д-р Дяволов в моето секцио, но не знам за самостоятелна уговорка дали става.

Здравейте!

От 7 месеца пия Див Ямс, като заместител на прогестерона, тъй като нямах цикъл.Доктор Мария Папазова ми го предписа по схема 14 дена по една таблетка и 14 дена по 2 после 4 дена почивка, имитирайки естсвения цикъл.Но подобрение до сега няма.Не мога да я открия 3 седмици, телефона и е изключен, не отговаря на имейлите ми.

Мислите ли че трябва да го спирам?Какво може да ме посъветвате?

Благодаря!

Не бих разчитала тук някой да ти даде съвет по толкова важен въпрос. След като твоят лекар не ти отговаря, търси друг специалист и отивай при него.

# 531
За секцио - Дяволов. За следене в МД има ЖК в поликлиниката, но аз не бих разчитала само там да ме следят, за издаване на направления изследванията, които се поемат от ЗК и документите за раждане, става, но за сериозно следене не. Гледат 1 или 2 пъти на видеозон, запис на тоновете се заплащат така или иначе.
За частно иначе може да се следиш в МЦ Марковс, много добър е д-р Марков, д-р Елена Павлова (вкл за ФМ), д-р Павлова участва с д-р Дяволов в моето секцио, но не знам за самостоятелна уговорка дали става.

Че то без предварителна уговорка и плащане става ли ????   Rolling Eyes

# 532
  • София

Че то без предварителна уговорка и плащане става ли ????   Rolling Eyes

Като има уговорка за раждане, би трябвало да е предварителна, нали? А плащането е след раждането, на каса в МД. Айде, чети внимателно и не си търси поводи за заяждане.

# 533
Д-р Дяволов е чудесен, ходих при него само на два прегледа, за да направя избор на екип/ понеже бременноста ми се следеше от лекар в ДКЦ Св.Лука/, като при втория преглед Дяволов откри леко отлепване на плацентата, и ме прие веднага. Няма подкупи, няма изнудване, плаща се само избора на екип, отношението му е много професионално. След раждането /при мен се наложи секцио/ човека идваше всеки ден на посещение в стаята на 12-ти етаж, дори и за две минути да беше, но идваше да попита как сме:) Доволна съм определено...и ако трябва да съм честна, го избрах заради отзивите и класацията в този форум, а не чрез препоръката някой близък и...не сгреших:) та по този повод Благодаря и на BG - Mamma:)

# 534
Нормално е да идва Дяволов да вижда пациента.Плащаш 1000 лв за екип и 300 лв за стая .
Всички,които са избрани като екипи идват и те преглеждат.Все пак 650 лв си взима главния оператор за има няма 20мин Mr. Green

# 535
  • София
Нормално е да идва Дяволов да вижда пациента.Плащаш 1000 лв за екип и 300 лв за стая .
Всички,които са избрани като екипи идват и те преглеждат.Все пак 650 лв си взима главния оператор за има няма 20мин Mr. Green

Е, не знам кое раждане трае има няма 20 минути. А и май не осъзнавате важността и отговорността на лекаря за тези има няма 20 минути. То това не е като бране на ябълки, нали?

# 536
Все пак 650 лв си взима главния оператор за има няма 20мин Mr. Green

Е, не знам кое раждане трае има няма 20 минути. А и май не осъзнавате важността и отговорността на лекаря за тези има няма 20 минути. То това не е като бране на ябълки, нали?
[/quote]

Оператор. Секцио, демек. Трае в добрия случай 40 минути от-до. От тях "шефът" оперира има-няма 20, останалото е работа на чираците Wink
И да, така е, не е проста работа, висококвалифициран труд е. Ама и аз съм лекар, толкова ми плащат на мене в месеца  Mr. Green

# 537
Още един положителен глас за д-р Божилов (няма го като опция за гласуване). През май месец родих със секцио по медицински причини при него. Много бързо и безпроблемно се възстанових. Много добър професионалист - не си губи времето в приказки, а си върши сериозно работата.

# 538
  • София

Оператор. Секцио, демек. Трае в добрия случай 40 минути от-до. От тях "шефът" оперира има-няма 20, останалото е работа на чираците Wink
И да, така е, не е проста работа, висококвалифициран труд е. Ама и аз съм лекар, толкова ми плащат на мене в месеца  Mr. Green
[/quote]

Профи-завист ли усещам?Simple Smile
Казах раждане като цяло, защото изборът на екип е и при двата вида раждания.
При мен шефът-оператор действа от-до, чиракът само помагаше.
Дразни ме това сметкаджийство - за има няма 20 мин. си прибира 650 лв. Ама че за тези 20 мин. 2 живота са в ръцете на този лекар, не се мисли и че от неговото решение понякога зависи и тяхното запазване. А и както всичи знаем, избор на екип не е задължителен, сам вземаш решение.

# 539
  • София

[/quote]

40, ама ако е първо секцио. Моето второ трая повече от час, заради сраствания, следствие от предишното и Марков беше през цялото време там. Не съм следила ръцете му и не знам кое е направил той и кое "чирака", но си беше там през цялото време. При това във времена, когато изборът на екип все още беше "жълти стотинки". Доволна съм от него и от вниманието му. Пък не ми е проследявал цялата бременност, едва последните 10-тина дни.

Общи условия

Активация на акаунт