ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 735
  • 597
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте,незнам дали въпроса ми е за тук.
Имам 5 чифта обувчици 22-23 номер.2 чифта сандали,маратонки ,гуменки и обувки.
Къде да ги дам и на кой. Laughing
Здравейте,пак съм аз.С детето бяхме в болница и тия дни ще мога да отида до дома,който ми казахте.
Дали ще приемат и няколко плюшени играчки?И други дребни нещица?

# 361
  • sofia
Здравейте,незнам дали въпроса ми е за тук.
Имам 5 чифта обувчици 22-23 номер.2 чифта сандали,маратонки ,гуменки и обувки.
Къде да ги дам и на кой. Laughing
Здравейте,пак съм аз.С детето бяхме в болница и тия дни ще мога да отида до дома,който ми казахте.
Дали ще приемат и няколко плюшени играчки?И други дребни нещица?

за другите не знам newsm78По принцип плюшени игра4ки масово не приемат в домовете,но ако не са много и можеш да ги вземеш и разбереш на място ще си наясно Peace

# 362
  • sofia
цяла ве4ер се въздържам да не споделя и ето на-не издържах Crazy

много искам да ви споделя,за нещо което мен ме накара да разбера,4е който иска-МОЖЕ HugИскам да благодаря на нашите приятели от БТВ Криси Баксанова и екипа ,с който тя работи и успява да убеди хората около нея кое е важно  bouquet
Оставям настрана последните й репортажи за ДМСГДтата в Бг.

Ето какво ми е толкова важно да ви споделя,има стойност и е пример за 4овещина Peace
В понеделник ми звънна Гери от Гурмазово с истери4ната молба от кметицата на Божурище да им намерим медия,ковято да покаже как българското здравеопазване може да съсипе живота на едно 12 год.моми4е  Rolling EyesРазбрахме какъв е слу4ая и решихме с Гери,4е трябва да има на4ин........
Обадихме на Криси Баксанова ,разказахме и дадохме координати на кметицата да се доуто4няват.Може би пове4ето са гледали репортажа от вторник за детето с бъбре4на трансплантация в Москва и невъзможността после то да се поддържа тук.
Днес ми звънна Гери и по4ти пла4еща на телефона ми каза,4е фармацефти4на фирма след репортажа са се обадили и са обещали да поемат лекарствата на детето-10 000 лв.на месец(или 5 000 ,не разбрах много добре)........
Сега в новините ве4е казаха официално от медията ,4е детето е стабилизирано и няма опасност  PraynigЛекарства ще има и вси4ки в Божурище стискат палци .Защото цяло Божурище от години събира пари за това дете,Сейф Дарина също...

Незнам,просто искам да благодаря на хората от БТВ ,които осигуриха моментално екип и оцениха важността на проблема ,реагираха и спасиха детето.......
Днес няма по-щастлив 4овек от зам.кметицата на Божурище ,която пла4еше по телефона .Хората там са изклю4ително благодарни и продължават да са загрижени за това 12 год.моми4енце.

HugСамо това исках да ви споделя,а аз ли4но съм много щастлива ,4е колкото и да не харесвам напоследък новините ето за такива си казваме:"ей,браво на репортерите HugДа са живи и здрави дарителите и ХОРАТА."
Благодарим на БТВ в лицето на Криси и Ани Сали4,благодарим и на Актавис  bouquet

# 363
Ето и репортажа за тези, които не са го гледали: http://www.youtube.com/watch?v=L1PSKVVoqOE

БЛАГОДАРЯ на Криси и на Ани Салич!!!!!! Винаги са били така отзивчиви и човечни   bouquet
БЛАГОДАРЯ и на Актавис за прекрасния жест!!!   bouquet

Роскааа и на теб, и на Гери благодаря! Hug Как може да не ме информираш  Twisted Evil Но важното е сега Божидарка да се оправи, защото е невероятно и прекрасно момиче!!! Много силно и слънчево и знам, че ще се справи  Hug Вярвам в нея!!!  Heart Eyes

# 364
  Страхотно! Hug

# 365
# 366
  • sofia
нямаше време Теди,трябваше бързо да се намери медия,която да помогне .Гери просто се 4удеше как да помогне защото цяло Божурище ,вкл.кметицата не са знаели какво още да направят .......Просто Виолета(кметицата) е звъннала на то4ния 4овек там  bouquet
От БТВ просто обещаха на минутата и го направиха.Евала HugСЕга важното е детето да се стабилизира и щом ти казваш Теди зна4и ще се справи Hug

на 4ти март с Кари плануваме да ходим до Кюстендил.Желаещи?

ооооооооооо Ети,кака,къде си бе Mr. Green

# 367
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Сила и много здраве на Божидарка Hug  bouquet Благодарностти на БТВ и Криси  bouquet  bouquet И цветя за Роси и Гери  bouquet  bouquet

# 368
Здравейте искам да попитам има ли клон на движението в Добрич или поне координатор?

# 369
  • sofia
Здравейте искам да попитам има ли клон на движението в Добрич или поне координатор?

не,нямаме Peace

# 370
  • sofia
ДО КООРДИНАТОРИТЕ Peace

моми4ета,пускам ви поредната порция линкове с конкусри ,в които могат да у4астват желаещи деца от домовете:

http://www.ekip101.com/

http://www.bukvite.bg/konkurs.php

http://kulturni-novini.info/news.php?page=news_show&nid=7317&sid=7

и нещо много важно за ПЛОВДИВ PeaceИска ми са да имаме представител.Ето инфото;

Конференцията се организира от Фондация ГБГС, Пловдив и „Национален Алианс за работа с доброволци”(НАРД), с финансовата подкрепа на OAK Foundation, Швейцария.
Целта на конференцията е да постави на обсъждане пред заинтересованите специалисти причините, проблемите, свързани с агресивното поведение и сексуалното насилие над децата и младите хора. Специално място ще бъде отделено за обсъждането на добрите практики и подходи за превенция на сексуалната злоупотреба сред децата от институциите и училищната среда в България и Латвия. На Конференцията ще бъдат изказани мнения от деца и млади хора във връзка с необходимата подкрепа, която родителите, педагозите и специалистите, както и местните и държавни институции, работещи с деца, могат да им окажат за справяне с проблема.

линка:

http://www.logincee.org/remote_libraryitem/23236?lang=bg
вижте прика4ените документи  bouquet
Миленка,какво мислиш?

# 371
  • sofia
posle idi обяснявай на "много знаещите" защо протестираме,защо пишем сигнали и писма,защо искаме промени #2gunfire
Няма кой да 4уе и проумее в тая малоумна сбирщина  #2gunfire

http://dnes.dir.bg/2009/02/27/news4066750.html

# 372
Шефовете от София Mr. Green, моля да ми кажете кои градове ще правят великденски базар, защото никаква официална информация из темите няма и малко е разпокъсано навсякъде инфото.
Пишете ми, за да пуснем една официална тема в Хоби за всички наши градове или пуснете вие!
Пазарджик прави базар за Великден на площад "К.Величков"

# 373
  • sofia
Шефовете от София Mr. Green, моля да ми кажете кои градове ще правят великденски базар, защото никаква официална информация из темите няма и малко е разпокъсано навсякъде инфото.
Пишете ми, за да пуснем една официална тема в Хоби за всички наши градове или пуснете вие!
Пазарджик прави базар за Великден на площад "К.Величков"

до дни ще го има Ян4е Peace

# 374
добре, Роси! Hug
пуснала съм инфо в пощата Hug

Общи условия

Активация на акаунт