ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 749
  • 597
  •   1
Отговори
# 330
  • sofia
Не си спомням за такова дете, за съжаление
Просто не съм разбрала
С удоволствие обаче бих помогнала на други деца

ще се опитам да разбера дали има деца с такова заболяване в домовете ,но едва ли някой ще ми я даде Rolling EyesТам където ходим ние-няма Peace

# 331
здравейте и от мен,нова съм във форума на бг-мамма но имам желание да бъда полезна.става въпрос за това че имам дрешки предимно за момиченца които са от порядъка на 1 до 7 год.не са нови а носени от моите дечица не искам да ги изхвърля нито да ги дам на циганята/повече не правя тази грешка/.събрах ги днес в няколко чувала и се чудя как точно да ги разпределя къде има домове а и все пак да кажа от Асеновград съм.ще съм ви много благодарна ако ме насочите в града имаме дом за сираци но там са по големи от 7 год нагоре казаха ми че в Нареченски бани имало дом за по малки дечица но предпочитам да знам със сигурност как точно да продцедирам.
ПОЗДРАВЯВАМ всички    smile3525
може да ми пишете на лични там със сигурност ще прочета обещавам и тук да следя  Party

Последна редакция: чт, 12 фев 2009, 16:38 от magnolia13fr

# 332
  • Sofia - TelAviv
здравейте и от мен,нова съм във форума на бг-мамма но имам желание да бъда полезна.става въпрос за това че имам дрешки предимно за момиченца които са от порядъка на 1 до 7 год.не са нови а носени от моите дечица не искам да ги изхвърля нито да ги дам на циганята/повече не правя тази грешка/.събрах ги днес в няколко чувала и се чудя как точно да ги разпределя къде има домове а и все пак да кажа от Асеновград съм.ще съм ви много благодарна ако ме насочите в града имаме дом за сираци но там са по големи от 7 год нагоре казаха ми че в Нареченски бани имало дом за по малки дечица но предпочитам да знам със сигурност как точно да продцедирам.
ПОЗДРАВЯВАМ всички    smile3525
може да ми пишете на лични там със сигурност ще прочета обещавам и тук да следя  Party

Здравей, виж тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358971.0. Това е темата на момичетата от Пловдив.Има координати, никове и телефони. Можеш с тяхда координираш, да питаш и да се оговаряш. Те знаят най-добре какво им е нужно в Асеновградския дом или в Наречески бани.

# 333
Здравейте,незнам дали въпроса ми е за тук.
Имам 5 чифта обувчици 22-23 номер.2 чифта сандали,маратонки ,гуменки и обувки.
Къде да ги дам и на кой. Laughing

# 334
  • sofia

можете да ги занесете в СФ,или да ги изпратите в Перник или Кюстендил PeaceКъде предпо4итате,юе ви дадем адреси
 Hug

# 335

можете да ги занесете в СФ,или да ги изпратите в Перник или Кюстендил PeaceКъде предпо4итате,юе ви дадем адреси
 Hug
Аз съм от София.Къде в София се носят.

# 336
  • sofia

Hug
Аз съм от София.Къде в София се носят.

Бебешкия дом Св.Параскева се намира на ул.Порой 16.Това е около затвора,но на бгмапс ще го откриете PeaceПросто ги предайте на някой от персонала,който ви отвори Peace

# 337
  • sofia
ето една инициатива,която се осъществява с нашата скромна подкрепа Hug

http://businesspark-sofia.com/newspaper/?p=197#more-197

Крис,ще го метнеш ли в сайта.Има мейл и в пощата Peace,но основния линк е този Twisted Evil

# 338

Hug

Би ли казала за Перник по точен адрес.Благодаря!

# 339
  • sofia

Hug

Би ли казала за Перник по точен адрес.Благодаря!

кв.Табана
ул.Косово поле 2

Това се намира над парка.......Отсе4ката от големия мост до зад старата "търговия на едро".Квартала е само от къщи,ще го намериш лесно PeaceВ момента децата са болни ,но дарения приемат.
Обув4ици за прохождане винаги им трябват Simple Smile

# 340
Благодаря.

# 341
в събота ще ходим при бебоците в Св. Параскева към 9 сутринта
Ако има желаещи - само да са здрави задължително, че вече месеци бебетата постоянно са болнички, са добре дошли Peace

# 342
В 17:45 часа, тази вечер MamaZ роди прекрасен малък мъж! Малкият Божидар е висок 51 см и тежи 3600 гр.  Зари и Бобчо са добре, семейството е в еуфория, а някои други, като мен например сме добре почерпени в следствие на прекрасните новини! Heart Eyes

# 343
  • sofia
В 17:45 часа, тази вечер MamaZ роди прекрасен малък мъж! Малкият Божидар е висок 51 см и тежи 3600 гр.  Зари и Бобчо са добре, семейството е в еуфория, а някои други, като мен например сме добре почерпени в следствие на прекрасните новини! Heart Eyes

да са живи и здрави Heart Eyes

Party

# 344
  • sofia
до координаторите на ДБМ Hug

моми4ета,моля обърнете внимание на тези линкове Peace

http://network-hv.com/index.php?option=com_content&task=view … 1827&Itemid=1

http://network-hv.com/index.php?option=com_content&task=view … 1827&Itemid=1

Общи условия

Активация на акаунт