ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 745
  • 597
  •   1
Отговори
# 90
Разбира се, че може и изобщо не е нахалство. Hug

# 91
 HugБЛАГОДАРЯ от сърце Praynig

# 92
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!!!

# 93
  • край Дунав

--------------------------------------------------------------------------------

искам да кажа че се радвам че правите нещо за децата сираци,но имам забележка! когато давате дрехи и обувки нека поне да са с размера на детето ,на което давате! и ако е момче не му давайте момичешки дрехи. гащичките които сте занесли мислите ли че ще станат на малките деца?!!!
 ...
 Момичета, имате ли и при Вас такива случаи, които да Ви "вдигат ентусиазма" до краен предел?Ние-видинската група си имаме "приятели-доброжелатели", които са толкова загрижени, че чак ни пишат.Какво мислите?  /горното е цитат от пост в нашата тема/

# 94
ще кажа, да не обръщате внимане на подобни "доброжелатели" такива ги имаме иние, нямаш си на идея, човек за да се направи пред другите на какви низости е готов. имаме си такъв индивид, споко Peace
Светле, не обръщайте внимание на хора, които вместо да се захванат да направят нещо добро, само си чешат езиците наляво и надясно. Мисля, че всички сме наясно какво, за кого и как го правим. На всеки подобен "доброжелател" пълен игнор Peace

# 95
  • sofia

--------------------------------------------------------------------------------

искам да кажа че се радвам че правите нещо за децата сираци,но имам забележка! когато давате дрехи и обувки нека поне да са с размера на детето ,на което давате! и ако е момче не му давайте момичешки дрехи. гащичките които сте занесли мислите ли че ще станат на малките деца?!!!
 ...
 Момичета, имате ли и при Вас такива случаи, които да Ви "вдигат ентусиазма" до краен предел?Ние-видинската група си имаме "приятели-доброжелатели", които са толкова загрижени, че чак ни пишат.Какво мислите?  /горното е цитат от пост в нашата тема/

ееееееееееее,споко банда JoyТакива винаги ще има,само им гледайте сеира hahaha
"доброжелател" ,а в последствие и "доброжелатели" имаме,много са сладки и аз ли4но много им се радвам Mr. GreenСтават за смях пред доста хора.Хак да им е,проблема си е техен,не наш Joy
НО!!!винаги 4ета забележките внимателно и си правя изводи и за нас и за тях PeaceНе може да има хубави неща,никой не е идеален Twisted Evil

# 96
софи, подписах отдавна! Успех!

Светле, не се занимавай. Винаги ще се намери някой, който да  е недоволен. Угодия няма. И слава Богу, че всичко, което правим го правим за децата, а не за хорското одобрение.

# 97
Добро утро!   Hug Hug Hug

Запис и от мен! Нужда от помощ имате ли? Дъската на Сеген, за която Роси писа осигурена ли е вече? Ако не, моето бг-мароканско семейство ще я осигури. Къде да я донесем и кога?      Hug Hug
Момичета, сега по Рамадан успях да организирам малка акция - фондонабиране сред по-състоятелни приятели в Мароко - бяха на наше тържество. Разделихме сумата на 2 - поравно за Бг и Мароко. Като финализираме нещата- има още до края на Рамадан, ще се чуя с някоя от вас - може с Роси или Гери, за да ви дам парите, тъкмо ще се видим пак. До скоро.

В България съм си до средата на октомври, ако има нужда от нещо, кажете .... състудентката на Гери съм.         

# 98
  • Пловдив
до вси4ки координатори Hug

днес съм оставила на Файти(Гери) багаж за вси4ки градове,който предполагам до ден-два ще бъде полу4ен.Това са брошури и багаж от Снежи от Канада.

Днес получихме багажа, благодаря  bouquet

# 99

до вси4ки координатори Hug
днес съм оставила на Файти(Гери) багаж за вси4ки градове,който предполагам до ден-два ще бъде полу4ен.Това са брошури и багаж от Снежи от Канада.

Видин -също получи  bouquet !

# 100
Багажът дойде и в Пазарджик Hug

# 101
  • sofia
и кво?
ще ходим ли на рокерски купон в Доганово Mr. Green

# 102
Много ясно  Peace Ако знаеш от кога го чакам  Laughing

# 103
  • Sofia - TelAviv
Довечера  в новините на БТВ ще дават репортаж за Защитеното жилище!!! 

# 104
  • sofia
Много ясно  Peace Ако знаеш от кога го чакам  Laughing

утре 10.00 на Плиска  PeaceИмам още едно място в колата,ако някой реши да ми звънне  Mr. GreenИна4е рокерите се събират в 10.00 на ОМВ и ако има мераклии да го возят на мотор да казва Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт