ДВИЖЕНИЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ МАЙКИ 14

• 60 789
  • 597
  •   1
Отговори
# 105
  • sofia
днес в Доганово беше супер якооооооооооооооооо и мнооооооооого студено Whistling

ей,тия рокерите много ме кефят Hug

# 106
  • Ispania
Здравейте моми4ета,от испанката тема искаме да подпомогнем с неЩо децата от Доганово,опитах се да се обадя в дома,но никой не ми вдига Thinking.Телефона който имам го взех от интернет.
Моля ви ако някоя от вас може да се свьрже с директорката  да я попита от какво имат нужда Praynig Praynig Praynig.
Не сме много хора,така 4е това което Ще купим няма да е в голямо коли4ество.
Да не забравя да кажа ,4е цялата идея е за Коледа Mr. Green Laughing Laughing...знам ,4е остава много време,но реШихме да се оранизираме от по рано.

# 107
  • sofia
Здравейте моми4ета,от испанката тема искаме да подпомогнем с неЩо децата от Доганово,опитах се да се обадя в дома,но никой не ми вдига Thinking.Телефона който имам го взех от интернет.
Моля ви ако някоя от вас може да се свьрже с директорката  да я попита от какво имат нужда Praynig Praynig Praynig.
Не сме много хора,така 4е това което Ще купим няма да е в голямо коли4ество.
Да не забравя да кажа ,4е цялата идея е за Коледа Mr. Green Laughing Laughing...знам ,4е остава много време,но реШихме да се оранизираме от по рано.

искате конкретно нещо за всяко дете или просто каквото е необходимо към момента?
днес бяхме там,имаше купон Mr. Green и ако си звъняла днес вси4ки бяхме навън Peace

ще питаме,няма проблем,даже в момента знам какво им трябва спешно Rolling Eyes

# 108
  • Ispania
Много ти благодаря Лавендер Hug,мисля ,4е Ще е хубаво да ни кажете какво им е необходимо в момента(по Коледа),вьпреки,4е сигурно няма да сьберем много средства Confused.Ако това което сьберем стига за да се покрие нуждата ,средствата Ще отидат за него ако не ,поне за Коледа да им купим по неЩо на децата.

А ей сега видях и страницата на домьт в Нови Хан Cry,много мь4но ми стана....как така тези хора там се издьржат само от благотворителност?

Ох....

# 109
здравейте мами,казвам се Ваня и живея в Стара Загора и бих искала да се вклю4а в "движение на българските майки"-но не намирам такова за стара загора-можете ли да ми помогнете и да ме насо4ите с кого да се свържа-моля ви бих искала да помагам,но до онзи ден не знаех 4е има такава организация-благодаря ви предварително,ще 4акам с нетърпение да ми отговори някой Praynig Praynig

# 110
момичета къде изчезна темата за донорство на стволови клетки, не мога да я намеря а искам малко повече информация за процедурата

# 111
vania_an, засега нямаме наш представител в Ст. Загора. Можеш да се информираш за предстоящите ни акции от тук или от сайта ни. Много майки от цялата страна ни изпращат материали и сувенири за базарите или пък дрехи за дечицата, за което много им благодарим! Hug
Ако прецениш, че с нещо можеш да ни съдействаш, ще сме ти признателни!
  bouquet

# 112
  • Sofia - TelAviv
Забравихме да пуснем линка и тук. Вече имаме тема за Коледния базар   Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=333631.0
Заповядайте и там  Mr. Green

# 113
момичета къде изчезна темата за донорство на стволови клетки, не мога да я намеря а искам малко повече информация за процедурата

Ей, Руми и аз искам. Или по точно за това къде мога да дам кръв  Rolling Eyes

# 114
Теди кръв можеш да дариш в Националния център по хематонезнамсикакво
намира се на Ботев, преди централна гара Hug
ако искаш ще те водя
аз обаче съм дарявала прекалено често и последния път ми казаха, че ако дам още веднъж, ще трябва да започна цял живот на 6 месеца веднъж да давам и не смея вече Crazy

# 115
Криска, не за кръв. Все още не смея да давам, защото по принцип нямам много. До преди няколко години като ми вземеха малко за изследвания ми прилошаваше пък представям си за повече. Това е за стволовите клетки... трябва да се даде да я изследват и да те вкарат в регистъра за донори.

# 116
за такова и аз ставам
Руми - дай повече инфо

# 117
имаше тема но не мога да я намеря, едно момиче беше писало че е станала донор, тъй като вече не мога да стана донор на яйцеклетки ако мога със стволови клетки да помогна

# 118
  • Пловдив
Момичета, в Пловдив сме събрали доста бебешко и имаме възможност да го закараме в Широка Лъка, но не успяваме да се свържем с дома. Да знаете дали не е сменен телефона или някаква друга промяна?

# 119
  • sofia
Момичета, в Пловдив сме събрали доста бебешко и имаме възможност да го закараме в Широка Лъка, но не успяваме да се свържем с дома. Да знаете дали не е сменен телефона или някаква друга промяна?
Не Миленка,аз нищо не знам,но то няма и как да знам.Не съм звъняла последната година.
Ще опитам да разбера Peace

Общи условия

Активация на акаунт