КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 33

• 27 026
  • 598
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
     Янче, гледачка съм от сряда, но не ви писах, че нали само хубави неща си обещахме да споделяме! Иванчо вече се оправи и утре ще ходим в Аспарухово и ще правим консерви домати- за супи и за лютеница, че дядо Стефчо алармира- ИМА НАЗРЕЛИ МНОГО ДОМАТИ!
      Честито ви увеличение на заплатите! Подигравка!!!

ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩАААА, Ка-Ге-Бе-йки!

ПП. Деси, аз гледах болен Вани- единия близнак и писах от компа на дъщерята. Те ми бяха направили с моето име и не се разбра. Но днес нещо му стана и си е пак нейното, ама не ми пречи да си пиша- затова ви се представих. Когато те нямаше, аз пак бях гледачка и пак беше така и момичетата затова знаят. Нали не му разбирам` не го и пипам компа. Здраве да е, затова сме ги учили да ни помагат, когато не сме компетентни! ЛЕКА!

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 23:04 от Илиева

# 226
  • София
    Брей.успаха се бабите! Ама Мишито си е дежурна в тия часове.Я разказвай за Вики,слуша ли да стои мирна или пак си палува?

Хайде тогава и аз да се хоризонтирам!Лека нощ
!

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 23:45 от baba iaga

# 227
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Лека Яжка и аз се тръшкам.  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 228
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утроооо!Ние сме от ранобудните! Вече закусихме,пуснахме пералнята и докато чакаме помагачите баба рече да се запише за днес.

Спорен ден на всички!!!             

# 229
  • София

Добро утро Янче!Добро утро момичета! И аз днес съм станала рано и посвърших доста работа,че към обяд пак ще излизам.Днес ще ходя на питката на едно бебче и после може би ще поработя/ако не ме домързи/Та не се знае кога пак ще съм с вас.Желая ви усмихнат и слънчев ден!

# 230
Добро утро,да са живи и здрави всички,които са празнували вчера.Днес ми е много радостно,че ще ходим да се видя с братовчед ми,който живее от три години в Испания,а от миналата година са там цялото семейство.Сега са тук и нямам търпение да ги видя.Приятен ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet.

# 231
  • Пловдив
Здравейте момичета . newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Колко много се радвам че доста хара се събират за срещата . Hug Hug Hug
Дано и нас с Миши ни огрее но вече никакви планове не правим за дори една седмица напред.

Днес ще работим в апартамента на наши близки приятели  ще им слагаме гипс картон и няма да мога да ви пиша сигурно .

Хайде лек ден на всички вас. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 232
    Добър ден Готини!

Само влизам да ви поздравя, преди да сме щурмували доматитееееее!

Първо ще приготвя обяда, докато дечурлигата са на плажа, после ще действаме.

Приятен, прохладен, положителен, почивен ден!

# 233
  • Кубрат/ Пишурка

Бре,днес всички са работни! Моите хора донесоха една ламперия и до обяд се опитваха да сложат шипките,но то отдолу е камък и хоросан и не държи.Та сега хукнаха за тапети и аз използвам.
             До по-късно!

# 234
  • Пловдив
СБОР НА КГБ..............................НИКАКВИ НИ НЯМА ЕЙЙЙЙЙЙ БИЯ КАМБАНИТЕ ЧЕ СКОРО ТАКОВА МЪЛЧАНИЕ НЕ Е БИЛО.
ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 235
Ох аз имах гости и сега седнах.
Но съм на линияя.
Търси другите.
Голямо мълчание.Ще пиша отстъствия. Crossing Arms

# 236
                     Здравейте и от мен!  bouquet Аз цял ден шия и разшивам пердета за стаята на Ран.Дъщерята рече ,че е 1.60 дължината и аз хич и не проверих.Уших ги,слагаме ги и ....нъц,не така.Хайде разпарай , режи и отново.Стана накрая ,ама изпуших.... Sick
                     Браво на организаторите на срещата. Hug Вече уточнявате и подробностите  Laughing Peace
                     Деси,Янче вие за брутни заплати ли говорите или за чисто? Аз мисля,че още не се изплащат юлските с увеличение.При нас това обикновено става септември.
                     Лека вечер ,момичета!Аз сядам на трапезата,че днес ще празнуваме РД на зетя.Вчера бяха на концерта на Металика,а ние бяхме мама и тати!  Laughing

# 237
  • София
Тук съм, довършвам лунната диета и чакам Ани да се прибере да вечеря. После отива на дискотека. Ще чакам Пламен до към 1-2 ч.

# 238
 Didia р
Говоря за чисти.
Иначе от юли 450.
Толкова .
Повече няма.Досега бях 419.
При 18 години стаж.  #Cussing out

# 239
  • Пловдив
А такачка излюпихте се най после ... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Темата беше отишла охооооо на дъното .... Joy Joy Joy Joy
Ние направихме окачения таван на приятелите и утре имаме още малко да довършим и така цял ден с този гипс картон бяхме станали като мелничари . Joy Joy Joy
Искъпах се направих салатка и мезенце на моят мъж и седнах да видя колоко сте изписали а то НЪЦКИ ..... Shocked Joy Joy  Joy Joy Joy Joy Joy

ДЕСКА ВАДИ БЕЛЕЖНИЦИТЕ И ПИШИ ДА ВИДИМ НА КРАЯ КОЙ ЩЕ ПРЕМИНЕ В ДРУГИЯТ КЛАС... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ДИДИЯ--Весело изкарване на вечерта ви желая на цялото семейство. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт