КГБ = КЛУБ на ГОТИНИТЕ БАБИ - 33

• 26 843
  • 598
  •   1
Отговори
# 510
  • София
    Тайне,я се отпусни и се повесели!Всичките дечица ще са ти в къщи и да си весела и щастлива.А няма нищо случайно. Ако му е дошъл деня на кучето ще ми е чудно,как така когато всички са се върнали.Това ще е повече от съвпадение!

# 511
  • София
Момичета, може и да не ви се вярва, но всичко това, което ми се струпва е от завист, защото никому нищо лошо не съм направила,та да ме е проклел някой.Но завистта съсипва всичко, а е още по-гадно когато ти го причинява близък човек.

Сестра ми цял живот ми завижда за всичко, всичко за което ми е завидяла при мен се развали, при нея се оправи.Не, че има за какво да ми завижда, но...тя си е такава - и да пукна пак ще ми завиди.Даже и мъжа ми се опита да отмъкне едно време.

# 512
  • София

Мими,получих само линка.Освободи си кутията!

Тайне,абсолютно си права!Завистта действа с огромна сила и руши всичко.Но нима е възможно?Тя своя сестра ли ти е?
     Хайде заповядайте на едно кафе!Каня и гостите от черешата!

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 17:27 от baba iaga

# 513
  • София
Яжке, мерси за кафето.
Тайне, не ми се иска да вярвам в това. Но не ми е чуждо, зълвичката ми е нещо подобно. Като бяхме млади и взимахме нещо, тропаше с крака и крещеше, че и за нея трябва същото да има. Трупат, трупат вещи и боклуци. Не че и ние не сме малки плюшкиновци с моя, ама бебешките дрешки от мойте дангалаци не пазя за внучетата. Всичко раздавах тогава (хубавите и здрави неща разбира се), на приятелки и близки, така си отгледахме всички децата. 
И като видех детенцето им с гащичките отпреди 30г. с презрамчиците-абе тогава си бяха хубави, ама сега не го възприемам. И при дечицата има мода, де.
Още неотваряви видях и наши подаръци отпреди 25г. за дъщеря им.
Извинявайте, но се отплеснах от темата - СПАМ му викат, ама нейсе
Баба-изкуфялка съм май newsm78

# 514
  • тук и там
Тайне,не зная какво е завист,но съм я срещала у много хора.Не винаги получаваме това,което ни се иска.Живей така,както си живяла досега.Доброто рано или късно се възнаграждава.Поуспокой се малко де.Скоро дечицата ти ще са при теб.Какво по хубаво от това.
Искам да те поразсея.Натисни линка.
Днес цял следобяд пера с една пералня от времето на свекърва ми. И между другото свърших и една друга работа,но ще я запазя до утре.
Доскоро.
http://www.vbox7.com/play:de489280

# 515
  • София
Благодаря момичета! Мими, благодаря за разведряването Grinning !

Яжке,всичко е възможно, близначки сме, но аз съм се метнала на майката на майка ми по характер, а тя изцяло на свекърва и - точно нейно копие е.Коренно различни сме по характер, въпреки приликата във външния вид. Тя е вечното мрънкало,все другите са и виновни за всичко, тя никога за нищо.Майка ми вика: Сестра ти не мога да я изкарам от поликлиниката, тебе не мога да те накарам да отидеш на лекар.Нея не мога да я накарам да млъкне, тебе думите с ченгел трябва да ти ги вадя.

Мими, Римар, радвайте се,че не сте усетили завист, ужасно е.

# 516
    Такова спане му дръпнах, че незнам какво ще правя довечера!
    От сега заявявам: Търся си компания за лафче, до мноооого късно!

Дъщерята се обади, преди час, че след много спирания по пътя, пристигнали в Цигов чарк. Настанили се и сега излизали на разходка из района. Тръгнаха по презрамки, а там било за анцунг. Аз изчетох всичко което има в нета за този курорт.На 1000м. височина е. Дано да си изкарат добре!

Зиче, понеже видях баща ти на снимката, си го представих здрав, лъснат и стегнат като моя. Моя имаше и огромно самочувствие. Аз маааалко приличам на него. Например без да си сложа червило не излизам и боклука да хвърля дори! Няма такъв човек да ме е видял без червило, освен в къщи. Дори и на терасата да изляза да простирам, първо ч....... Излизам само с протмоне понякога, но червилито ми е вътре! А бе слабост! Ха, ха, хи, хи.....

# 517
  • Кубрат/ Пишурка
                р 

# 518
Момичета,
Аз ще лягам че днес съм като разглобена.А утре сравнително рано тръгваме.
Ще се обадя на марси ,като ми пратят съобщението.
Ще ми бъде мъчно за вас,ще ми липсвате.
Добре че ще бъда заета с разни неща,че по бързо да мине времето .
Пък и на морето ще се забавлявам.
Ще бъда с тен за срещата.
Ще снимам и ще кача снимки после.
Ако има нещо пишете на лични,като вляза в пощата си ще видя дали има нещо.

# 519
    Деси, приятно изкарване на морето!

Да си отпочинеш и да се забавляваш великолепно!

И ти ще ни липсваш, нали знаеш че като мръдне някой някъде и на третия ден вече  се чувства отсъствието му! Но като знаем къде си, сме спокойни. Прави тен и мисли за срещата ни!

# 520
  • Кубрат/ Пишурка

Танче,имам голямо желание да ти правя компания тази вечер,но когато малкият спа аз не можах и сега ми се затварят очите.Едва изгледах "Бургас и морето",май няма да стигна до класирането,особено ако се проточи.
 Така че ЛЕКА НОЩ! На всички пожелавам леки и приятни сънища!

# 521
  • София
     Деси,весело изкарване и да си починеш хубаво!Ще чакам снимки!
     Янче,лека нощ!Ти много работиш,не се спираш...Не знам как издържаш.
     Танче,аз скоро няма да легна.Поне до полунощ ще съм будна.Ще си приказваме.
     Днес много гости ни посетиха и все ги е срам да се представят.Хееей,Неша  ,я слез тук при нас!

# 522
    Тук съм Яге, аз нали не ходя на работа, лягам късно.
    А ми се работи- хем си между хората, хем и заплата да вземаш, си е нещо!
    Но, с майка ми,  просто не мога! А и годинките ми се увеличиха, кой ще ме вземе!

# 523
  • София
     Когато бях на 42г ми се наложи да си търся втора работа и дълго време не успях да си намеря.Все ми казваха,че годините са ми много.А сега на нашата възраст вече е изключено да ни вземат,освен ако са ни близки.
    Я вижте какво намерих!Да си спомним1970-1975г.http://vbox7.com/play:d2341156
                                                 http://www.vbox7.com/play:bd0af279
                  http://www.vbox7.com/play:af6d6c6d
                                 http://www.vbox7.com/play:62516f33
  http://www.vbox7.com/play:2dbde428

Последна редакция: нд, 03 авг 2008, 09:11 от baba iaga

# 524
  Хей момичета, слизайте от черешата!

Не само да четете, а и пишете! Да разберем и ние с Ягето как сте, как ви мина 1/2 -ра от уикенда! Случи ли ви се нещо "по-така"? Кажете на какво се кефят младите!  Разказвайте милички!

Яге, къде ги намираш тези хубавите песни от нашето време!
   Вълшебен глас има този Демис Русос!

Последна редакция: сб, 02 авг 2008, 23:31 от Танита60

Общи условия

Активация на акаунт