Слънчице навън пече и монтанското дете се приготвя за море

• 12 850
  • 283
  •   1
Отговори
# 135
Добре дошла Valentines!!! Hug

# 136
Имам въпрос към тези от вас, които знаят какво се готви в детската кухня. С какво трябва да съм захранила, за да мога да запиша детето на кухня??? До сега съм давала това:

Зеленчуци и плодове – морков, картоф, тиква, ябълка, банан, круша, сини сливи, тиквички, карфиол, грах, домати, лук, шипка
Зърнени – ориз
Месни - пилешко

Глутен още не съм давала, но освен него, какво още трябва да включа в менюто в близките месец - два, за да запиша детето на кухня??? 

П.С. nani m за шоколадовата имаш конкуренция...  Flutter
Това което си дава на детето си е достатъчно да го запишеш на млечна кухня защото тези продукти са включени в менюто на малките в една такава кухня на центъра.

# 137
 welcome на новите попълнения в темичката ни... Момичета, може да видите на първа страничка каква информация сме сложили и ако искате ще ви включим и вас.

stanislav4eto, а въпросните кремчета с краве мляко ли се правят?? То не се ли включва на по-късен етап??  newsm78

# 138
Не нямам деца. Живея в Младост. Ти имаш ли дете? В кой район живееш?

Mr. Green 
казвам се Станислава на 20г. приятеля ми е Пламен на 29г. имаме дъщеричка Доротея на 1 година, 2 месеца и 19 дни - живея в Пъстренците  Hug  ако те интересува още нещо питаи  Laughing   

stelt77  немога да ти кажа с какво се правят кремчетат   33uu мисля , че със сухо мляко се правят  Thinking  утре ще питам и ще докладвам  Peace

# 139
Ето снимки от кръщането Peace

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=267963&pid=6653780&lp=30   парола 1234

# 140
Момичета някоя от вас поръчвала ли е от ЛаРедут?Интересувам се, защото съм пуснала поръчка на 13 и на 15 и се надявам да пристигнат преди да замина на море, т.е. да края на седмицата.Имам ли някакъв шанс и вие от кога чакате поръчки?

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 18:46 от Haze

# 141
  • София , Монтана
 welcome на всички нови.Разкажете ни за вас къде сте учили,от кои села те,имате ли деца и колко са големи.По ваше желание може да ми изпратите ваши снимки или на дечицата ви които да включа в албумите като под вашите снимки  се слагат имената ви само ако вие разрешите.Ако искате може да кажете кога сте родени и stelt77 ще ви включи на първата страничка.Може да се включвате по всяко време с вашите мнения тук всеки има право да казва какво иска само без да нарушава правилата на форума.
Момичета някоя от вас поръчвала ли е от ЛаРедут?Интересувам се, защото съм пуснала поръчка на 13 и на 15 и се надявам да пристигнат преди да замина на море, т.е. да края на седмицата.Имам ли някакъв шанс и вие от кога чакате поръчки?

Аз правя поръчки от ЛаРедут.Предполагам че ще дойде защото аз пуснах поръчка на 03.07.2008г. и днес е пристигнала.А предишната поръчка беше май месец и си дойде в шестата седмица.Чакам още една поръчка от 08.07.2008г.Ако и тя дойде до края на седмицата то тогава и ти ще чакаш следващата седмица да дойде и твоя колет.Ако искаш може да се включваш с поръчки към нас ние си делим доставката и опаковката.

# 142
Ех, жалко.Аз се надявах сега да пристигне до края на седмицата, а то още от 03.07 се точат.Е, ще трябва да купувам бански от тук то се е видяло, пък тези ще ги носим зимата. Rolling Eyes

# 143
  • София , Монтана
Ех, жалко.Аз се надявах сега да пристигне до края на седмицата, а то още от 03.07 се точат.Е, ще трябва да купувам бански от тук то се е видяло, пък тези ще ги носим зимата. Rolling Eyes
Ако си чела темата за ЛаРедут ще видиш че там пише че поръчките пристигат до 6 седмици.За два дни може да дойде нещо от София и то с куриерска фирма,аз по пощата чакам една покана вече втора седмица и още я няма.До петнайсти август ще дойде поръчката,а за морето ще си купиш нов бански този ще ти е за догодина.Аз на Криси сега съм и накупувала неща които да носи догодина.За мен май месец си поръчах яке за зимата и така.Те не случайно сега са намаленията.Ако някой не знае за какво говорим ето сайта: http://laredoute.fr

# 144
Ох, чела съм я темата и не спирам да я чета и гледам някои си взимат от 7 и от 9, ама са рядкост, та и в мене имаше искрица надежда.Все пак се надявам да не дойде за максималния срок, щото ще се побъркам.Аз от сега ходя в пощата през ден, пък тогава...

# 145
Stelt77 дали ще може да ме впишеш на първата страничка? Незнам обаче каква информация трябва да напиша? Rolling Eyes

# 146
Ами значи къде живееш (града, а ако искаш може и квартала - това май вече си го написала), рождената ти дата (за зодийките) и май е това.  newsm78

П.С. Всъщност може да напишеш с какво се занимаваш, за да се ориентирам какъв емотикон да поставя пред ника ти... нещо от сорта ученичка, студентка или там квот се сетиш...  Peace

# 147
Ами значи къде живееш (града, а ако искаш може и квартала - това май вече си го написала), рождената ти дата (за зодийките) и май е това.  newsm78

П.С. Всъщност може да напишеш с какво се занимаваш, за да се ориентирам какъв емотикон да поставя пред ника ти... нещо от сорта ученичка, студентка или там квот се сетиш...  Peace
От град Монтана съм. Родена съм на 15.02.1983 и съм зодия Водолей. Нямам деца. Завърших бакалавърска степен през юли месец, така че доскоро бях студентка.

# 148
  • София , Монтана
А къде си учила.Основно,средно и висшето ти образование.Аз също съм колкото теб само с 3 дни съм по голяма.Може да сме учили заедно.И да се познаваме.И аз живея в Младост.Временно съм в Плиските и почти за постоянно в София.И по точно на всякъде.И забравих: честито Колежке ,смяташ ли да продължиш  да учиш,мислиш ли да се омъжваш скоро.Къде работиш?

# 149
Мамчета добре дошли при нас !!!Дани кажи как во става с подготовката с кръщането на Вели -баткото?Къде ще бъде кръщавката и след това почерпката , но преди това дай датите на дечицата и имената им .... ThinkingЛеле само питам и разпитвам  ooooh!а невзема да се стегна и аз Embarassed  да направя и на Мари и Иванчо едно кръщане  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт