Слънчице навън пече и монтанското дете се приготвя за море

• 12 843
  • 283
  •   1
Отговори
# 150
А къде си учила.Основно,средно и висшето ти образование.Аз също съм колкото теб само с 3 дни съм по голяма.Може да сме учили заедно.И да се познаваме.И аз живея в Младост.Временно съм в Плиските и почти за постоянно в София.И по точно на всякъде.И забравих: честито Колежке ,смяташ ли да продължиш  да учиш,мислиш ли да се омъжваш скоро.Къде работиш?
Учила съм в Спортното училище средно образование но икономическа специалност. Основно образование съм завършила в 4 училище. Да мисля да продължа с магистратура. Не работя в момента защото току що съм завършила. Ти къде си учила? Имаш ли висше образование?

# 151
  • София , Монтана
Средното и аз съм учила в същите паралелки,но ти си от другия клас.А къде завърши бакалавър.Аз си пиша магистърския проект.Уча в Свищов.Прати ми снимка а моя можеш да видиш на първата страница имам и съученичка тук и тя се казва Петя има и нейна снимка.Ако решиш прати ми снимка : petia_ga@abv.bg

# 152
Десинчо,за албума ти трябва парола.

Стелт,ако правилно съм разбрала,за да почнете кухня,трябва постепенно да си въвела всички /или почти всички/ храни,подходящи за възрастта.Защото някои деца правят алергии от някои храни и ги избягват,но се хранят от кухнята.Кремчетата и аз съм чувала,че се правят със сухо мляко.Яйца също използват,но не помня в първа или втора група беше.

# 153
А първа група от каква възраст ги приемат??? Яйцата сигурно са от втора... За кремчетата и всичко от мляко, мисля, че не са подходящи все още за нашата възраст... Пък аз честно да си кажа ненавиждам сухото мляко, много ме съмнява какво точно му слагат...  Sick

П.С. Паролата за албума на Деси е 1234  Peace

# 154
А първа група от каква възраст ги приемат??? Яйцата сигурно са от втора... За кремчетата и всичко от мляко, мисля, че не са подходящи все още за нашата възраст... Пък аз честно да си кажа ненавиждам сухото мляко, много ме съмнява какво точно му слагат...  Sick

П.С. Паролата за албума на Деси е 1234  Peace

Мисля,че от 6 месечна възраст ги приемат,която лично аз смятам за все още малка възраст,но...
Сухи млека може би има и хубави,но не вярвам точно такива да ползват. Sad
Мерси за паролата.

# 155

Искаш да знаеш от каква възраст приемат децата в яслата ли? Майка ми работи в ясла така че мога да ти кажа. Wink

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 23:18 от Valentines

# 156
Средното и аз съм учила в същите паралелки,но ти си от другия клас.А къде завърши бакалавър.Аз си пиша магистърския проект.Уча в Свищов.Прати ми снимка а моя можеш да видиш на първата страница имам и съученичка тук и тя се казва Петя има и нейна снимка.Ако решиш прати ми снимка : petia_ga@abv.bg
Завърших във Великотърновския университет. Няма да мога обаче да ти изпратя снимка защото нямам.

# 157
Petia познахте ти наистина беше от другия клас. Simple Smile

# 158
  • София , Монтана
Десинчо много са ви хубави снимките.
Valentines като дойдеш на нашите срещи ще те снимаме.

# 159
Благодаря за поканата Heart Eyes

# 160
Искаш да знаеш от каква възраст приемат децата в яслата ли? Майка ми работи в ясла така че мога да ти кажа. Wink

За детската кухня питах, че ме домързява да готвя...  Blush  То да ядеше, да му сготви човек, но с неговите 5 лъжици на ядене, направо не ми се разправя...  ooooh!

# 161
Аз съм родена на 07.03.1980 г , зодия Риби. Имам две момченца - Велислав на 2г и 6м (20.01.2006 ) и Преслав на 4 м.(29.03.2008) Средното си образование завърших в Икономическия техникум във Враца, а след това бакалавърска и магистърска степен "Счетоводство и контрол". В Монтана живея от около три години и половина, в Младост 1.
Живот и здраве на 09.08 ще кръщаваме бати в Клисурския манастир, а след това сме  в р-т Елит (Изложбената зала). Почти към края на подготовката на кръщането сме, остават питките да поръчам за кръщавката, пастите, тортата и точния брой на гостите.

# 162
за  кухнята - от 6-ти месец е 1 група
от 1г. - 2 група
не питах с какво се правят кремчетата защото е друга жената която раздава кухнята и ме е срам  Embarassed 

stelt77 ела и питаи каквото те интересува и си прецени дали да запишеш сладура  Peace 
колата на кухнята е тук от 11-15до 11-30

# 163

За втора група за предпочитане е по-късно,в кухнята я препоръчват,когато детето има поне 8 зъба,храната е с парчета картоф,цели кюфтета,за късно захранени деца е рано.Но си е до дете,зависи какво е яло до сега.

# 164
най-добре stelt77 да разпита тези от кухнята и да си реши  Hug

Общи условия

Активация на акаунт