Слънчице навън пече и монтанското дете се приготвя за море

• 12 841
  • 283
  •   1
Отговори
# 180
ние се наядохме и излизаме  1stroller  пък вие си яжте пуканките  Mr. Green 

Е, ама те са с карамел...  Whistling  А за десерт ще има крем нишесте... се готини работи ядем...  Mr. Green

# 181
само сладко ли за вечеря бе  newsm78  аз ако не хапна нещо солено все едно не съм яла ...  Crazy 

# 182
ми ше ядем и солено, ако някой сготви...   Crossing Arms

требе да беля картофи за манжата, ама пуст интернет...  ooooh!  и зелева салата ше прая... сичко в бъдеще време...  Mr. Green 

# 183
ние ще десертнем диня със сладолед(шоколадов и карамел)  Crazy

# 184
тва вашта диня, диня ли е или любеница  newsm78  любеница обичам, диня не обичам  Sick  (ако ме каните, да знаете)   Mr. Green 

п.с. и отивам да готвя... щот вие ядохте, па сега ме затривате...  Crossing Arms

# 185
Ей,двете,не знам да ви мъмря или да ви похваля? newsm78 Като заприказвате за ядене,каквато съм гладна и сладокусна,почва да ми се прияжда,почвам да се каня да си го приготвям,точа лиги.
Това руло май е много вкусно,Станиславче,досещаш се навярно,че моя милост ще ти иска рецептата. newsm03

# 186
мда, станиславче я издрънкай рецептата, да видя дали е хубава като мойта...  Whistling 
аз готвяяяя  cook

# 187
 Rolling Eyes  Руло Стефани аз правя така - кайма (Народна 3 пакетчета) , варени яйца, моркови , кисели краставички  Peace  правя "блат" от каймата , нареждам яйцата,морковите(сварени и те) и краставичките и завивам като руло - пека 25-30мин. на 150"  Hug 

ето тук друга рецепта с повече продукти  Peace  ама аз гледам да ми е по-лесно и бързо  Crazy

# 188
Rolling Eyes  Руло Стефани аз правя така - кайма (Народна 3 пакетчета) , варени яйца, моркови , кисели краставички  Peace  правя "блат" от каймата , нареждам яйцата,морковите(сварени и те) и краставичките и завивам като руло - пека 25-30мин. на 150"  Hug 

ето тук друга рецепта с повече продукти  Peace  ама аз гледам да ми е по-лесно и бързо  Crazy
Може и да не се слага морков става по вкусно от опит го казвам. Много хубаво става също и птичите гнезда. Simple Smile

# 189
Мерси,мерси,мерси за рецептата!Още повече ми се прияде.Утре мисля да приготвя/даже обещах на мъжлето,ще видим/.

# 190
Ах,как ме карате и на мен да ми текат лигите...Много съм сладокусна.Но не ми остава много време да готвя,а много обичам руло стефани.Аз го правя по същия начин като Станиславчето,само че при печенето  слагам в тавичката малко мазнина,соев сос(вкъщи сме му почитатели) и малко биричка,и от време на време го отварям и поливам със сосчето и пак връщам да се пече и става много,ама много ВКУСНО.Току виж след някой ден и аз съм спретнала едно руло,може би почивните дни. А тая вече хапнахме грах с пилешко,и зеле с пушено месо.

# 191
  • София , Монтана
ioni79 със сестра ти само ни четете а не казвате как изкарахте в Гърция.Добре е при мама.Покажете ни и снимки и ние да се полюбуваме малко че скоро няма да ходиме там.
Рулото и аз много го обичам,но в нас моя мъж се прибира рядко и няма кой да го яде.Ще дам и друго предложение лесничко е-гювечета.Супер бързо се правят.Бон апети на готвещите и да ни почерпите.

# 192
Петя изкарахме си наистина много хубаво, но всичко хубаво минава бързо и сега пак съм на работа. Разбира се ,че при мама е добре няма спор по-въпроса.
Ето малко снимки http://www.album.bg/gospodinovi/?page=1

# 193
 Hug и аз неможах да не се изкуша Joy правя кюфтета и вътре слагам яйца ,краставичка и кашкавал и те стават едни големиии.... и сочниии....ммммммм.....

# 194
Hug и аз неможах да не се изкуша Joy правя кюфтета и вътре слагам яйца ,краставичка и кашкавал и те стават едни големиии.... и сочниии....ммммммм.....
  пържиш ли ги или ги печеш  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт