Слънчице навън пече и монтанското дете се приготвя за море

• 12 891
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
Аааааааа за наденицата ли питате??? Епа да си кажем тая новата реклама на кифтетата мноо ме кефи...  http://www.vbox7.com/play:686b9b41    Joy

# 61
Няма какво да ти прощаваме,добре си направила! Grinning

все пак съм на 20  Whistling   Joy Joy Joy  

bisssy попадна ми такава много изгодно в продавалника и реших да я взема за морето  Peace  за 10-15 дни дано ни свърши работа  Hug   

# 62
# 63

Безобразие...  Crossing Arms  До кога ще качвате мои снимки и на мъжа ми в интернет... аре стига вече...  Stop

# 64
Ками,да имах снимка на Поли на аватара,ама реших да я сменя,защото и в подписа си съм сложила нейна снимка.Стани,мерсаж Hug
bisssy,мерси за пожеланията за моренцето Hug.А дано времето да е хубаво Praynig.Чакай и аз да се възползвам да пожелая на всички който ще заминават на почивка весела,безпроблемна и незабравима почивчица PeaceЕй,и да не забравите фотоапаратите,за да има после какво да се обсъжда кой,къде,каквое видял или срещнал по нашето Черноморие.

# 65
Ками,да имах снимка на Поли на аватара,ама реших да я сменя,защото и в подписа си съм сложила нейна снимка.

Kики,аз те питам не за друго,ами понеже ти попита как слагаме аватари от друго място,аз ти написах,но се сетих,че ти имаше снимка там и значи знаеш.Ти това ли питаше?

# 66
Здравейте момичета Hug.Реших да се разпиша и аз в новата тема.Много е хубава!!! Peace
Да ви се оплача,от тези вируси вече ми дойде до гуша.Моите бяха с ангина преди 2 седмици,а пък сега малката е със сополи и кашлица.От 14.08.живот и здраве сме се наканили и ние да ходим на море,та се надявам до тогава да оздравее и да не се разболеят от нещо друго,защото вече  ooooh!                                                                                                                                         
Станиславче,много интересни аватари..... PeaceСупер са!!!

# 67
Добро утро  Hug 

# 68

Стани,мерси за кафенцето Hug
Ками,питам как се слагат аватари,защото снимката на Поли в аватара ми я сложи Петя преди.
mih06,дано не ви спохождат повече болести и да си изкарате супер на моренцето Peace

# 69
# 70
  • Монтана
Здравейте и от мен
Вече се чудя на каква почивка ще ходим като гледам какво е времето. Ние ще сме на Бързия за 7 дни, тъй като не смея да пътувам на дълги разстояния.

# 71
evlogieva не помня дали те питах... момиченце или момченце ще имаш?? Видяхте ли го вече??  Grinning

# 72
Кики,а разбра ли ми обяснението за аватара? Thinking

# 73
  • Монтана
Момиченце ще е поне така каза Никололов, а Цеков го потвърди.

# 74
измислила ли си име  Party

Общи условия

Активация на акаунт