АВГУСТовските деца с торти и балони правят весели купони

• 12 549
  • 274
  •   1
Отговори
# 195
Какво им става на тия дечица?Като се влоши времето и стават неузнаваеми #Crazy

# 196
  • Златна Добруджа
Не е Ментина  Mr. Green  Hug на ментито нещо не му достига времето, най-много да успее някоя и друга тема да пусне  Embarassed Аз съм за Иви /лято/  Heart Eyes
ГитааааHug  Hug

Стискайте палци утре да не вали - ще правим на Рошлето Рд+кръщене  Crazy Че цяла седмица обещават дъжд, да не вземе да дойде при нас точно на утрешния ден  Crossing Arms

# 197
Какво им става на тия дечица?Като се влоши времето и стават неузнаваеми #Crazy
При нас не е от времето  Naughty Thinking

# 198
  • Ланкър, планините Овнерог
....

Стискайте палци утре да не вали - ще правим на Рошлето Рд+кръщене  Crazy Че цяла седмица обещават дъжд, да не вземе да дойде при нас точно на утрешния ден  Crossing Arms

newsm51 Абе, не е много обнадеждаваща прогнозата, ама поне да не вали. Свило ми се е сърцето и на мен за вдруги ден, че и дрехите на двете кокони са все разголени  ooooh! Ще стискам и на краката палци, а ти на мен в неделя.

# 199
При нас е точно от това(през деня де)!Като го затворя в къщи и  направо ужасен!Хвърля,чупи.реве,крещи!ужас! #Crazy

# 200
  • Златна Добруджа
....

Стискайте палци утре да не вали - ще правим на Рошлето Рд+кръщене  Crazy Че цяла седмица обещават дъжд, да не вземе да дойде при нас точно на утрешния ден  Crossing Arms

newsm51 Абе, не е много обнадеждаваща прогнозата, ама поне да не вали. Свило ми се е сърцето и на мен за вдруги ден, че и дрехите на двете кокони са все разголени  ooooh! Ще стискам и на краката палци, а ти на мен в неделя.

Абе аз на прогнозата много не вярвам, че те само за дъжд говорят, а при нас цяла седмица - ни капка  Whistling А за неделя - стис от сега  Heart Eyes

# 201
Не е Ментина  Mr. Green  Hug на ментито нещо не му достига времето, най-много да успее някоя и друга тема да пусне  Embarassed Аз съм за Иви /лято/  Heart Eyes

Ех, че си бърза ама прецака наддаването  Mr. Green

Стискам ви палци на всички за хубаво време и усмихнати дечица Heart Eyes

Ребусче честити ходещи крачета! Да са здравички и силни!

Кажете кои дати да слагам за анкетата newsm78

# 202
Бързо здрасти и от нас!!!

Бейби, напълно ви разбирам с неяденето,Почнат ли ни зъби и край с ядящото ми дете.Стиска устата и няма начин да я накарам да хапне.
Днес милата имаше апетит, обаче заради тоя гаден резец-горен, повърна всичко.Разхлабена е , стомахчето и къркори, както си спи и изведнъж скача и започва да се премята.Вече имам чувството, че с усмирителна риза трябва да я слагам да спи.Зъби ли са, повече емоции ли са, незнам вече.Има ли и друг такъв случай?
Като се върнем в Сф, ще я водя на хомеопат, май-май Tired

Да ви се похваля-днес и купих укарасата за Р.Д-много е готина и свещичката-1-чка с лъвче до нея, много е сладка.Останаха чашките и чинийките и съм готова Hug

Ивон иначе си ме зачита и още как.Където и да я оставя, като я питат къде е мама и веднага дотичва, а ако е затворена вратата и ми чуе гласа-реввввв Grinning

Тиги Hug Hug Hug  bouquet Heart Eyes

Ребусче-честито прохождане на детенце  bouquet

Айде, дано е хубаво времето на всичките ни Р.Д, че и нашата рокла е с гол гръб и без предница Laughing

# 203
  • Ланкър, планините Овнерог
....

Айде, дано е хубаво времето на всичките ни Р.Д, че и нашата рокла е с гол гръб и без предница Laughing

А какво има въобще? Гол гръб, че и предница няма, то си е пола направо. Mr. Green

# 204
  • София
Хихихиихи..... пола ще дойде май да  Joy hahaha

Лято,бравос предположих аз ама защо ли не написах Mr. Green

Ние до сега обикаляхме магазини за сандали на Райън,че вече са ни малки тези.... харесах едни на Колев и то кво в 3 тяхни магазина чифтааа единия сандал по светъл от другия но отдалече се вижда ooooh! накрая в ЦУМ в магазина на Колев пак същото  Twisted Evilизнервих се.....добре,че работят и с някаква Испанска фирма за детски обувки и харесахме едни други пък и намаление имаше от 50 % и ги взехме за 44.50  лв. иначе 90  #Crazy много съм доволна  Peace

Бейби,утре е деня тогава Hug

# 205
Майтапя се бре!!!

Само е с гол гръб Party

Айде честити сандали на Рай.Кога ще ги износите толкоз буки бре Hug

# 206
Да ви се похваля, че Божидар преди малко проходи. newsm68

# 207
Вие прохождащите като гъби никнете. Mr. Green
Честито на малкия Божидар ! Да си припка с кеф от днес нататък.. Hug

Оп, Ребус, честито и на Ванката.Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 21:07 от BateJoro

# 208
  • София
Валерия,Ребус честито прохождане на мъниците! Party

Ади,как кога 2 месеца поне топли ще има,а другите му сандалки са малки така,че ...  Crazy не са много 1 чифт  Peace а иЧ Mr. Green

# 209
  • Златна Добруджа
Честито прохождане на Ванката и Божидар   Hug

Общи условия

Активация на акаунт