АВГУСТовските деца с торти и балони правят весели купони

• 12 537
  • 274
  •   1
Отговори
# 210
Гита, мараба!
rebus, честито ви крачета! Добре, че дЯтИто ти е умничко и повтаря, че ...  Joy  Joy  Joy  Hug
Валерия, честито и нас нови, ходещи крачета!
Палци и аз ще ви стискам. Вие после да си връщате /ще измисля за какво/  Heart Eyes
Абе ние днес май имаме ВТОРИ ЗЪБББ  newsm78 Май е пробил, ама Мира не ми дава да бъркам У устата й  Crossing Arms
Димяни, честито ви нови обувки!

Вие прохождащите като гъби никнете. Mr. Green
Честито на малкия Божидар ! Да си припка с кеф от днес нататък.. Hug

да бе, само ние спим още. Не че давам зор де ...

ЛЯТОHug

# 211
Честито прохождане на Ванката и Божидар  Hug
И от нас.
Ние днес сме много послушни....а как яде, като ламя.Баща и вика: стига и дава, да не повърне.....а аз не и давам, тя сама яде.
Да в този ред на мисли, да питам: ИМА ЛИ И ДРУГИ ДЕЦА, ДЕТО НЕ ИСКАТ ДА ГИ ХРАНЯТ, А САМИ ЯДАТ??? #Crazy #Crazy #Crazy
Луда ставам.Супата ми е кошмар...бърка и вади, картофи, моркови, месо или каквото има вътре и само това яде....течното не ще......
Лъжа я с разни книжки и играчки, ни не ще иска сама.
Знам, че това е добре, и така детето се учи да е по-самостоятелни...ама каква мизерия остава след това????
Днес цял ден в нас, че ни слагаха СОД.В квартала зачестиха кражбите, а уж беше много надежден и безопасен квартал и дадох зор на мъжо да сложим, че другата седмица сме на йога лагер 3-мата.

# 212
  • Златна Добруджа

Вие спите, моята пък още беззъба  Crazy Аз обаче давам зор, ама кой ли ме слуша  Crossing Arms
Нацелувай госпоЙцата  Heart Eyes

# 213

Вие спите, моята пък още беззъба  Crazy Аз обаче давам зор, ама кой ли ме слуша  Crossing Arms
ти да си чувала за зодия ЛЪВ?  Mr. Green Ние в къщи сме две и тъкмо преди малко за пореден път установихме, че като си решим нещо си го правим, а баща й  #Crazy
Нацелувах я  Heart Eyes

# 214
  • Златна Добруджа

ти да си чувала за зодия ЛЪВ?  Mr. Green Ние в къщи сме две и тъкмо преди малко за пореден път установихме, че като си решим нещо си го правим, а баща й  #Crazy
Нацелувах я  Heart Eyes

Вкъщи и аз имам още един лъв /баща й/, ама той ме слуша  Flutter  Mr. Green

# 215
  • София
Гита,стискам палци за хубаво време! Praynig

Гале,ние изявяваме да ядем сами но аз се дърпам все още че..... Mr. Green ти сама виждаш Laughing

# 216
  • София
Яна също сама яде- дори цяла праскове ръфа, цялата къща после е за пране, но какво да се прави,и без това яде малко. С лижица- само каша, пюрета и манджи плюе. Яде АМ основно, хляб- поне 1,2 филиики на ден пак сама или нарязани печена филиика с нещо отгоре,парченце кашкавал- пак сама,  малко плодове, малко каша и толкоз. Нищо друго- месо, готвено грисове- не! ooooh! ooooh!

# 217
Не ми говорете за яденето сама.Тя на всичкото отгоре, държи да яде сама ама с лъжицата не с ръцете-всеки ден всичко е "нарисувано" с манджа. LaughingНа мен ми е забавно-един парцал и готово.

Сладкишче-само така си се оплакваш от Кал.Я виж как си хапва детето Hug

И ние от днес се пусками сами-за по 5-6 крачки де.Ама се пусна Party

Ставам, че утре сме сватбари, да се понакипря-лакче, това-онова Hug

# 218
накрая в ЦУМ в магазина на Колев

Бейби,утре е деня тогава Hug

Аууууу, ми ти пред блока си била  Laughing Де в тоя дъжд бре моме  Crazy
Ние днес си стояхме вкъщи Tired

Тони, обаждала ли си се за антената  newsm78 Щото се обадиха, че утре идват  Peace Ако е твоя заслугата- да почерпя   bouquet Hug

Честити ходещи крачета на Божидар и Ванко и на малката госпоЙца Ивон  Heart Eyes

# 219
adriana d  да чукам на дърво, откак се захлади е и по-спокойна и повече яде. Peace.....иначе преди, кошмар....по 2 часа се храним и е голям зор за 2-3 лъжици. Mr. Green

# 220
малии,къв купон е имало тук,аз къде съм бляла Rolling Eyes

искам да кажа на Гита,4е дъщерите и са ужасно разли4ни,но всяка с собствената си красота Wink

хммм,Жорка нещо ми се цепиш от коликтива Whistling

# 221
  • София
Бейби,до вас даа..... с колата Sunglasses иначе в дъжда къде ще тръгна така с Райън Crazyв Цум отдавна не бях ходила откато са отворили Мола Party
За антената само питах в централен офис дали има подаден адрес такъв и ми каза колежката,че утре ще я монтират но нямам заслуга Mr. Green Whistling
Нив с ръце не искаме да ядем а с прибори но за да изяде толкова колкото трябва сам ще трябва да поръчам от Ози 5 порции за утре hahaha

# 222
  • София
Здравейте!
Браво на прохождащите  Flutter
Честито за новите покупки на Димяни..
Браво и за новите зъби..
Да ви кажа Билян започна сам да се изправя, стой си по средата на стаята седнал и изведнъж хоп и става, не е нужно да лази до някъде, за да се хване и се изправи .
Много ми е умно детето ей Simple Smile
Иначе се храни сам, но аз не давам че всичко става в манджа... давам само хляб сам да си гризе, солети и бисквити.. Мед не съм дала, след 1 годинка може би ще дам Simple Smile

# 223
  • София
Мед и аз не съм давала ще поичака поне половин година още Peace

# 224
Валерия, Ади честито прохождане, здрави, силни и стабилни краченца Heart Eyes

Пепе честито ви второ зъбарче Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy и аз имах същите притеснения преди 2 години, а неспираха да ми повтарят човек без зъби няма, ще излязат Heart Eyes

Мед дадох на 2 и половина и втория брой също ще почака

Общи условия

Активация на акаунт