АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 704
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря момичета за отговорите  Hug
За съня на обяд го махнах заедно с дневния и в яслата няма напишквания, досега само тази събота на обяд се напишка леко и се събуди от това, а нощния ме притеснява единствено за това, че прескача при нас на леглото през нощта и не ми с емисли ако намокри нашия матрак  Mr. Green

# 226
 Laughing нашият нов матрак не прилича на нищо вече, какво ли не му се случи - то не беше напишкване, повръщане... Laughingхайде да не продължавам.

# 227
О, Смини, найлони задължително.  Peace Велина още е с едно найлоново под чаршафа. Доста кураж ще ми трябва, да го махам и него, т.к. не ми се занимава с подгизнали истории.
Щом на обяд спи без памперс, значи е готов.
Вили също става през нощта и ме вика, за да я слагам на гърнето, но  в началото естествено не беше така.

Нуни, това имах предвид, че скоро се нанесохте, а пак за местене мислите.  Wink Ама аз съм си такава - закрепостена към дома. Blush

Последна редакция: ср, 06 авг 2008, 13:29 от envia

# 228
  • София
От няколко дни само чета и не ми остава време за писане.
Изкарахме страхотен уикенд край яз. Йовковци. Комплексът беше чудесен и цялото ми семейство останаха доволни. Имахме неприятно преживяване с нашия щурчо. В един момент остана сам в детския басейн, а каките се прехвърлиха в големия. Емо реши да ги последва, но като стигна до средата на детския се подхлъзна и потъна. Опита се да се вдигне, но пак се подхлъзна и аз скочих с дрехите в басейна. Миличкия много се беше уплашил и повече не посмя да влезе до вечерта. Бая се препотих с него, но на другия ден смело се цамбурка с каките си.
Емо хареса едно детско колело и в началото се налагаше някой да го побутва, за да може да го кара. Само за час започна да прави майсторски кръгчета и маневри из двора. И сега не си харесва триколката и се опитва да се качи на колелетата на каките си, които са доста по-големи от възможностите му. Сега сме в чуденка дали да му купим и такова след като има триколки във варненско и в София. Нашата триколка е по-висока, но не може да се сравни с детското колело.
Доколкото знам Емо не се буди, за да пие вода, но за сметка на това през деня пие много. Вечер все още майка ми му слага памперс, макар, че с дни наред го сваля сух. Емо вече започна да си казва всеки път като му се пишка и ака - което си е голям напредък. Не се налага да гадаем какво му е Mr. Green
Снимки чакам да ми пратят, че снахите ми снимаха, а аз не се сетих да си извадя апарата. Embarassed
Вени, не ви чух, но ви видях ( по-късно като се върна от работа ще пусна и звук да чуя какво сте обсъждали).
Да си похваля и аз бабата. Когато майка ми е заета майка и гледа Емо. Разбрах, че бабката се справяла отлично с Емо, а най-много се смях като разказваше как играли футбол на моравата и после Емо я накарал да седне и да си подават топката. Тъй като е трудноподвижна голям зор видяла с посядането и ставането на моравата. Като се върнали нашите им казала, че била мнооого уморена, но така не се била забавлявала от години.

# 229
  • Варна

Привет!
Ние сме в болница с Ники. Направи бронхиолит, за малко да го оттървем с баща му. Мислехме, че се дави от сополи, а той не можел да дища. Сега вече добре и щурее из болницата. Днес се смених с майка ми, че да отида на лекар.
Ей, честно ви казвам откъде ми се изсипа това чудо за един месец не знам, само се прескачаме болни.
Инче поне болницата не емизерна, но пълно с мангалки.Той е доооста по-добре, но правилата били да се седи 5 дена, така че до петък сме там. Дано де  Praynig
На никой непожелавам да стига до болница и гледа детето си с абокад и на система!! Ужасно е!!
Лек дени повече здраве ви желая!

# 230
  • София
Оу, Красе, много гадно! Айде дано вече да е минало най-лошото!

Мати не се буди за вода, някой път от сънища може, но вода почти не иска. И неговия памперс е сух сутрин, но като беше захлаждането имаше и мокри такива! Та още не смея да го махна, макар че вечер е голяма гонитба докато му го сложа! И много се изкушавам да си спестя това преживяване, ама... newsm78

За вилата - нашата е на 1 час път и има условия, но пътя си е много за всеки ден!

Смин, ама тия госпожи явно много ги мързи лятата, та гледат да изкарат децата болни зорлем!

# 231
Красе, дано не се повтаря този ужас Sad Важното е, че Ники е добре.  spoko

Раче и ти с твоите приключения в басейна, сигурно много си се изплашила. Този Емо голям щурчо се оказа  Grinning

# 232
Краси, дано това вече е зад гърба ви и да не се повтаря  Hug
Раче, Стенли го правеше същото и то още миналата година, сърцето ми слизаше до петите за секунди  Confused Чакаме снимки с нетърпение. Иначе и аз съм харесала подобно колело, но за сега се чудим дали да взимаме или направо догодина по-голямо  newsm78
Смин, тия лели са за  #2gunfire Иначе на морето юни месец махнах дневния памперс съвсем и следобяд подлагах кърпа под него, а само през нощта слагах памперс, но винаги беше сух и като се прибрахме махнах и него. Искам да купя протектор за голямото му легло, но не мога да намеря  ooooh! ако някой знае къде има ще съм му много благодарна  bowuu

# 233
Ох, Красе, лоша работа - дете болна , ти болна, нова работа. Хайде това махало вече да ходи на другия полюс Praynig

Раче, ние имахме подобни подхлъзвания в басейна, но аз винаги бях до нея. После рев и след малко пак иска във водата.
Смин, аз махнах почти едновременно дневен и нощен. Даже на морето не слагах памперс през нощта, защото тя не искаше. А се притеснявах да няма изцепки на хотелските матраци, но всичко беше наред.

# 234
  • 2 етажа над тавана
Хопалянка - разписване преди да сте изписали темата Mr. Green

Сега да пусна снимки от морето на Маги - че не помня дали пусках - ето ТУК

И още снимки от Велинград - когато закарахме Маги и сега от едноседмичния ми престой там - ТУК

Красе, това вашето много страшно ми звучи, стискам силно палци нещата вече да вървят към подобрение - и за теб и за Ники Hug

Маги още е с нощния памперс, че сутрин си е мокър - не много, но все пак. Има и сухи сутрини, но е рядко. Нощем все по-рядко се буди - обикновено спейки ме вика насън да я завивам, макар да е завита. Но доста приказва, даже пее в съня си. Вода, ако иска, си пие сама и не ме буди.
Искам и аз да се изнеса някъде в къща, далеч от софийската мърсотия, постоянни задръствания и лудницата, вилата не е още съвсем оправена, макар че е наблизо - то там няма къде да се изкъпе човек, за други екстри да не говорим. Е, за събота и неделя се ядва, но не и за постояно живеене. Оглеждах във Велинград една къща, но то беше миналото лято, а сега като отидох се оказа, че е продадена и то на доста висока цена. Честно казано и на нас ни минават мисли дали да не емигрираме, но от друга страна пък и ние сме доста привързани към дома и не знам как бих се адаптирала в чужда среда newsm78 Tired
Какво друго бяхте обсъждали - не помня. newsm78

Скарлет, съжалявам, че не ти звъннах докато бях на Велинград, но гледах да помогна и на майка ми с някои неща - сменяха дограма на къщата и разни др.подобни, та времето така се изниза, че и аз самата не разбрах кога е минало.

Вени, гледах ви - страхотни, както винаги Hug

Раче, Емо доста те е уплашил сигурно, направо не ми се мисли ooooh!

Смин, както вече ти казах - по логиката на лелките в градината децата, които не дават да ги решат - визирам Маги - страдат явно от постоянно главоболие Mr. Green

Айде да сложа кафенце, че нещо доста ми е задрямало - дано ме поразбуди

# 235
  • София
Забравих да напиша по повод на Емчо - Лора така по същия начин се беше подхлъзнала и давила, но успяла да се изправи, когато беше на 4 години! После 3 лета не искаше да помирише вода! Чак мин. година се престраши и сега сме на другата крайност, разбира се!
Айде, да погледам снимки на още едно хубаво детенце сега! Hug

# 236
  • София
Ох, какъв е бонбон тая Маги и колко е пораснала!
Честно казано много ми епримъчняло - от кога не сме се виждали! Последно съм виждала Рени и Жени на Летния детски празник и Аги малко преди това!
Айде да замислим среща вече, дори и за септември да е!

# 237
Добър ден,

днес станахме късно а имам един куп работа и не zнам кое по напред  ooooh! А е и голяма жега  Tired

Красе, много лоШо  Sad  Дано Ники се иzлекува бърzи4ко сега, а и ти, 4е много ви се събра. Гледай да го даваШ малко по кротко, да си по4инеШ хубаво преz по4ивните дни и т.н.

Вени, гелдах ви, супер  Peace Пък като не се поzнваме оЩе ли4но, ми беШе двойно интересно  Grinning

За живота иzвън града ви раzбирам отли4но. Ние я направихме таzи стъпка и тук си ни е супер, 4ист въzдух, спокойствие, селска идилия (освен сноЩи когато реколтата то4но пред нас продължи до полуноЩ  #Cussing out ) Тук много ми харесва как вси4ки са дружни, ето миналата седмица примерно се събрахме спонтанно една ве4ер и седнахме на улицата, едни вадеха столове, други палеха огън, трети донесоха Шампанското  Mr. Green  ...и дойдоха все пове4е съседи, супер си иzкарахме. Ако има един минус на селския живот това е, 4е беz кола си zа никъде, което никак не е zа пренебрегване. Не можеШ ей тъй да отидеШ някъде пеШа, Щото няма къде  ooooh! И това вzе да ни липсва малко.... Но с колата сме бърzо в малкия град (10 минути), а до големия имаме 30 минути път, което си е пак супер  Peace Мъжът ми съЩо пътува един 4ас до работа но все пак тук пътиЩата не са като в БГ  Mr. Green а и не ходи всеки ден до офиса.
За емиграцията....прекрасно раzбирам всеки, който иска да се маха от БГ, колкото и да е тъжно. За мен живота в БГ стана непоносим. Няма какво да ви лъжа 4е живота в 4ужбина е песен и 4е само вас ви 4акат  Laughing но според мен няма невъzможни неЩа и ако 4овек има реална нагласа, си струва да се опитва. Особено сега, докато децата оЩе не са тръгнали на у4илиЩе, те толкова бърzо Ще нау4ат новия еzик, 4е Ще ви превеждат  Laughing

Ра4е, представям си как сте се ШаШнали  Shocked  Добре 4е ве4е е zабравено.

Сминс, тия лелки са големи лекари, няма Що  ooooh!

# 238
Ели,   Hug
как е хубаво при баба, а!?  Толкова занимания й е измисляла!
Прощъпулник ли сте й правили!?
Снимките на излети в планината най-ми харесаха.
 Peace

Красе, бързо възстановяване! Praynig

Хм, за емиграцията - продължавам, да мисля, че в Б-я въпреки всичко може да се живее. Rolling Eyes

# 239
  • 2 етажа над тавана
Вени, забравих да ти отговоря на питанките ooooh!

Маги не й личеше особено да се е затъжила за мен, макар, че пита баба си къде сме аз и баща й. Баба й й казва, че сме на работа, Маги казва"Мама е в офиса да вземе парички, тати кара буса да ми вземе ст`инки" и се приключва. Няма ревове и истерии. Спокойна е, а това успокоява и мен.  Раздялата беше както обикновено по-трудна и тъжна за мен, отколкото за нея - повтори ми 100 пъти да взема парички и да й купя "бобонки" и само ми махаше и ми пращаше целувки с нахилена физиономия, докато рейса тръгваше.
За есента въобще идея нямам какво ще правя - в градина не сме пирети, в частните, които са ми удобни и финансово достъпни няма места, явно ще мислим нещо с неплатени отпуски, нямам особен избор. Сигурно ще остане на Велинград поне до средата на септември, а после - един Господ знае Tired Все се надявам да се наредят някак нещата Rolling Eyes

Иначе да кажа, че с кърменето приключихме - последно на 13 юли я кърмих и това ни беше. На мен ми е мъчно сега, липсва ми да се сгушва по нейния си неповторим начин в мен, но поне ме успокоява, че отбиването стана без драми и сълзи, без травмиране или насила. А и съм доволна, че все пак дълго се кърмихме.  Идва понякога както си играе, погалва ме по гърдите, казва нежно "бебета меменца" и после с бясна скорост се връща към предишните си занимания. Не мога да опиша чевствата, които ме вълнуват.

Сега май само Смин остана да кърми newsm78

Прощапулник й направихме точно на моя рожден ден- крайно време беше. А и милата все се спъва и пада, и то все на възможно най-равното. Хвана се за една спринцовка и целенасочено почна да ръчка котката с нея Laughing

Я всъщност да сложа почерпка - едно за рождения ми ден, друго - за колата, която свекър ми ни купил , докато бях на Велинград. Заповядайте на изкушенията

Общи условия

Активация на акаунт