АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 716
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Привет!
Наистина са страхотни децана, момите са направо... newsm74!
Бабълче, как е твоята бонбонка? Мъчно ли ибеше за тебе станало? И как се разделихте? Ти на есен какво ще я правиш - реши ли?

По въпроса на Нуни- аз пък имам така продаден апартамента на баба ми, в който освен детските спомени имам и спомени от първите две години брачен живот, защото живяхме там с Милен. Там се роди Лора и премина първата и годинка! И на мен ми е крайно странно да мина от там и да гледам отвън прозорците!

# 211
  • софия
привет и от нас

добре завърнали се на отпускарите Hug и леко връщане в коловозите на ежедневието пак Wink

а пък ние си мислим да продадем апартамента и да купуваме къща...в последните месеци ни се струпаха доста неприятности и направо искам да се махаме от този скапан квартал...а защо не и държава Sunglasses, но като начало може да сменим само града....

момичета, имам нужда от помощ...търся някой който до месец да си идва от Щатите ...трябва да получа едни витамини за дребната което няма как да стане с пощите или куриер заради разни рестрикции...ще пускам питане и в темата на американките, но реших и тук да питам първо

# 212
Жени, дано намерите нов дом, в който Ще се 4увствате добре. Ли4но аz не бих искала да zаменя живота в къЩа с ниЩо друго.

За въпроса ти, Мис4ето нали си идва другия месец  Thinking Само в САЩ ли ги има? Ако ги има тук, свиркай, все Ще има по кого да ги пратя  Peace

# 213
  • София
Наде, прабаба му на Давид наближава 80 и хич не е пъргава, затова им забраних да излизат.Само вкъщи стояха 3 дни, но свърши работа жената. Нали ви казвам, намирах го супер спокоен. Накрая плака за нея! Cry

# 214
Вениии, Party

гледахме те по БТВ-Новините!
И Мати показаха! Много е голям!
А Мати или Лора наследили ли са красивите ти очи!?
Аз така се впечатлих, че те виждам, че не вникнах в това, което казваш. Embarassed

# 215
  • София
Цвета не наследиха, само формата! Радвам се, че ти харесах, а иначе има го в сайта на БТВ! Не е цялото, доста е орязано и е в съчетание с други неща!

# 216
Я дай линк Вени, не се крие  Flutter

# 217
Eee Вени, защо не каза да те гледаме де. По какъв повод те даваха? Дай да те видим, медийна зведа такава  Flutter

Жени, същите мисли се въртят и из нашите глави. Толкова искам да се махна от София, тук не се издържа. Мислим да се местим на вилата да си живеем, но това е все още само един далечен план.
Дано успеете да се снабдите с витамините за Рая Grinning

Аги, Тони е с много готина шапка на плажа  Flutter На  снимките има едно момиче, приличате си с него. Коя е тя? (аз като една истинска клюкарка да попитам  Grinning) Освен това очаквах коремчето ти да е по-голямо.

# 218
  • София
Ето я емисията, но ще трябва да намерите репортажа - някъде към средата е! Изчакайте да се зареди, за да може да движите курсура: http://btv.bg/videos/?video_id=4303&section_id=1

# 219
Добро утро!  food010

Нуни, вие не сте ли новодомци!? Thinking

Аз пък никога не съм си сменяла жилището, ако се изключи студентството, и въобще не мога да си се представя.

Да питам - децата будят ли се през нощта, да пият вода? newsm78
Велина най-редовно, а снощи - на три пъти. То и жегата е отвратителна, ама и на мен не ми се става...
Crossing Arms

# 220
Добро утро  Hug
Вени, защо си мълчиш  Naughty Naughty Сега ще го заредя да гледам.
Жени, виж дали го има в други държави, защото на мъжа ми братовчед пътува до Германия и мога да питам, а и има един сайт, английски мисля, че е  Thinking доставят до три дни в пощата ти по адрес лекарството и се плаща с карта по интернет. Една приятелка само така пазарува. Мога да ти го дам, за да провериш дали ги има.
На мен също много често ми е минавала идеята да се изнесем на вилата, която е на 15 мин от нас, но няма да сме сами  Rolling Eyes
Аги, аз залагам, че това ти е сестра или братовчедка  Grinning И аз си мислех, че ще те видя с по-голямо коремче. А за Тони-бонбони мога само да пращам целувки, голям е чаровник  Heart Eyes
Енви, Стенли става всяка нощ да пие вода, може и на всеки час да ме вдига  Tired Най-интересното е, че си мислех, че като се събуди веднага ще се напика, а той не. Става иска вода, пие си и пак си ляга, така може 10 пъти, а чак на сутринта като стане пишка Thinking
И аз скоро се сетих за Цвети, Дея, Юлчето и още многоооо. Дано да са някъде на почивка.
Бюти, това е супер, че се разбират  Hug Баба ми дори предлагаше да не го давам на ясла и градина, тя да го гледа  Rolling Eyes Отказах й, аз съм твърдо ЗА яслата и градината.
Лек ден и да не се преуморявате  Mr. Green

# 221
Добро утро!
Вени, гледах ви. Много бяхте готини!
Енви, Симона не се буди. Но тя и толкова течности пие.
Аги, през вашите очи Созопол много ми хареса.
Идеята за живот на вилата и ние сме я обсъждали, даже поживяхме там 2 месеца, когато преди няколко години правихме ремонт. Обаче, пътя до там си е път, пак задръствания докато излезем от София. За зимата не става, пролетта и есента къпането в студената баня си е приключение. Лятото е идеално иначе, затова се изнасяме всеки петък на там.
Започвам да копая. Лек ден на всички!

# 222
Hug
Аз пак набързо прелитам
Вени, сега ще заредя да гледам  Peace
Енви, точно това щях да питам - значи от около седмица се буди през нощта..не, не е от около седмица, от почивката започна и си търси водата и отделно и си се кърмим през нощта, като тази нощ беше върха - 4 пъти пи вода - точно 1/2 литър общо  Rolling Eyes И сутринта не беше пишкал все пак в памперса, но имам чувството, че изпиша 1 литър  Mr. Green
Въпросът ми към майките с деца без нощни памперси - горе долу ког амахнахте и нощния  newsm78 Знам, че всяко дете е за себе си, но някаква статистика ако може  Hug
Всички дечица са много сладки  Hug
С Цвети се чуваме от време на време, ОК са  Hug
И накрая малко да ви развеселя, макар че аз се бях газирала много яко. Вчера в 16 ч ми звънят да отида да го взема, защото е болен. Отиваме с Пешо и какво - станал от сън и коремчето му било топло - значи имал температура, но понеже не дал да го срешат - значи го боли главата  Shocked Close Twisted Evil Взех си го детето и до 19 ч е бягал в Морската, щото е много болен  #2gunfire #Cussing out Днес вече ми е смешно, но снощи не беше. Сутринта като го заведох и те "ауу, той е болен" - и аз им казах да го прегледат и ако наистина е болен - ще си го взема...е, не го взех  Mr. Green
Хайде лек и прохладен ден, девойки!  Hug

# 223
Смини,
на Велина дневния памперс го махнах окончателно към 1 г. и 3-4 м., а нощния към 2 г., т.к. през зимата се притеснявах, да не се напикае и да спи мокра, ако не я усетя. М/увременно в ДЯ вече спеше без памперс. Но как е било при нас, не е критерии за друго дете.
Имала е 2-3 нощни напикавания, но веднага съобщава.
Щом Алекс се буди сух - махай, т.к. сега през лятото е моментът.
Не знам, как издържаш с кърменето през нощта, още повече, че през деня си на работа, БРАВО за което! Peace
Ако знаех, че Велина ще започне, да спи непробудно едва след отбиването й, въобще нямаше, да я кърмя ревлата до след 11-я месец - честно.
Crossing Arms

# 224
Добър ден  Grinning

Енви, от миналата есен сме новодомци. Сега майка ми и баща ми се местят  Grinning

Яна се буди всяка нощ по няколко пъти, случвало се е по шише и половина да изпива през нощта. Нямам проблем със ставането, защото тя спи при нас и шишето е до главата ми. Не знам как ще научи отново да спи в кревата си  Thinking

Смин - за памперса - следих Яна, няколко сутрини памперсът й беше сух, една вечер реших да не го слагам. Тя разбира се се напишка, аз й обясних, че трябва да си казва, на следващата вечер пак не го сложих и така.....понякога през нощта ми шушне в ухото "Мамооо пишка ми се" и ходим в тоалетната. Дано успеете бързо да се разделите с него  Hug  Поздрави Цвети, на мен тя много ми липсва  Hug

Янче, и нашата вила не става за зимата, трябва й един сериозен ремонт, за да я пригодим. Иначе е на 15 мин. от София, в Люлин планина, чисто и зелено е,..ако някой ден забогатея достатъчно може и да се преместим там  Grinning

Вени, гледах, браво, супер излъчване имаш!

Общи условия

Активация на акаунт