АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 718
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Добре се завърнали, Аги! За играта с други деца - догодина ще играят със сигурност вече! Особено след хоеднето на детска - ще са се научили, а път то и времето си им идва! Продължавайте борбата с памперса, но направо кардинално го свали, освен за спане, иначе нестава! Хайде, че време не остана до яслата!
Смин, активистка ли си на Лалече лигата? Какво правихте в Стара Загора?

# 196
Здравейте  Hug
Ние събота и неделя пак си бяхме на вилата, че тук нещо не ни свърта.
Добре завърнали се на всички от почивки  Hug Чакаме снимки от всички   Crossing Arms
Смин, аз щях да те питам същото  newsm78
Енви, дай снимка на тази стена, че ме човърка любопитството  Mr. Green
Бюти, на колко години е бабата  newsm78 аз също нямам доверие на баба ми, която е на 62 г., а на неговата съвсем НЕ  Naughty все си мисля, че няма да се справят с него, няма да го настигне, ако тръгне да бяга и все такива черни мисли ми минават  ooooh!
Лека и прохладна седмица на всички   bouquet

# 197
Да, член съм на ЛЛЛ  Peace
Иначе бяхме по работа в Стара Загора, обаче се скапахме от път, супер натоварено беше  Rolling Eyes На отиване Альо не е спал, спирахме ен броя пъти, че имал пиш и ако, но на връщане го съчетахме да спи и почти 4 часа е спал, а пътя отиде 5 часа  Close Twisted Evil
При нас новото е, че сме без памперс - само презн нощта, но се буди със сух, стана от раз и почти няма изтървания, само ако се заиграе, пишва малко, усеща се и идва да ми каже  Hug
Другото - миналата седмица изкара един лек конюнктивит и не беше на ясла, но доста дечица в групата са имали този проблем  Rolling Eyes
Аааааааааа,  и за концерта - беше як, много як  Mr. Green Приятелка гледа Алекс  Flutter
После пак ще пиша   bouquet

Последна редакция: пн, 04 авг 2008, 23:57 от Смин

# 198
  • София
Наденце, то на Мати бабите му са на 60 и 62 години - млади са, недей така! Без тях съм за никъде!

Смин, и при Мати стана от раз и имаме само 2-3 изпускания, последното снощи!

# 199
Вени, имам предвид, че моята баба е трудно подвижна, защото се застоя на една работа да седи и почна да се изморява много и трудно ходи, а иначе признавам, че има баби дори на 70, които са много пъргави и бързо бягат   bouquet Да са ни живи и здрави, че без тях сме за никъде  Hug
Смин, радвам се, че си го ставила, за да се насладиш на концерта на спокойствие  Party
Стенли изкара някакъв лек вирус, поне така си мисля аз де  Thinking имаше и други деца около нас, които бяха със същите симптоми. Първо прегракна и му спадна гласа, после вечер вдигаше лека Т около 37.2-37.7, а после започна да кашля, но вече отшумява де.

# 200
 Hug Здравейте  Grinning

Ние сме си все още тук, не знам дали ще ни огрее почивка тази година...а толкова да ми се ходи Sad Но надеждата умира последна .... Wink
За бабите говорите -  случвало ми се е да оставям Яна при пра баба й, която е на 77 години. Пъргава е, жизнена, но вярвайте ми, докато Яна е била с нея, какви ли мисли не ми минаваха през главата. Най-лошият сценарий беше -  на бабата й прилошава, припада, печката е пусната, Яна остава сама .....и т.н. То затова е казано - да не ти се случва това, което майка ти ти мисли  Laughing

Ако има болнички - бързо да оздравяват  Hug

# 201
Добро утро Heart Eyes
Почивате ли, почивате ли?
При мен работата е толква много след отпуската, че си ходя с перманентно главоболие.

За прабабите си говорите. Пожелавам на всички да са живи и здрави. Нашите баба и дядо са страхотни. Колкото са им годините , толкова и болежките, но понякога когато на Мими и се наложи да закъснее, а ние не можем да отсъстваме, те идват и гледат Симона по няколко часа. Винаги в комплект. Имат желание да им я оставим на вилата, но се притесняват, че няма да се справят. Предложиха да поканим Мими за седмица, но тя едва ли ще се навие да остава и вечер. Не сме го обсъдили още.

Ето малко снимки от нашето море: супер лошо качество, апарата ни е за боклука вече май. Или пък задапаратните устройства имат нужда от курс. Но важното е настроението.
http://www.yanakr.snimka.bg/album.php?album_id=50291

# 202
Янче, Симона е много сладка, голямо момиченце е станала и е някаква много хубава комбинация между теб и татко й Grinning

Майка ми и баща ми се изнасят, отиват в нов дом, старият ще бъде даден под наем и сега всичко трябва да бъде изнесено от там. Идея нямате колко много вещи, книги и всякакви други може да побере един апартамент. Местим, мъкнем, хвърляме .... чудо на чудесата е. А на мен ми е мъчно, че няма повече да мога да си се прибера в къщи.

Работещите, как сте? В тези жеги въобще не ми е до работа. Целия август офисът в Испания работи от 10 до 2  Tired, а ние тук си караме до 7, никак не е справедливо.

Бях се сетила за Цвети и Ицко, някой да знае нещо за тях?

# 203
Пупу, колко е красива Симонка  Heart Eyes И наистина много е порастнала (но другите деца нали винаги растят бърzо  Laughing )
Ян4е, виж дали обектива не е бил нацапан неЩо, и аz по едно време имах раzмаzани снимки  Embarassed

Нуни, много добре мога да си го представя, едва ли има 4овек който се е местил пове4е от мен  ooooh! И това 4увство го zнам.....сега като си бях във Варна, апартамента на баба ми, лека й пръст, го бяха давали под наем, някакси странно ми беШе  Rolling Eyes

Лек ден, ние след обяд сме на ваксина с Милена, а аz таzи седмица съм съЩо по лекари zаради едни притеснения, които се надявам да са необосновани  Confused

# 204
Здравейте  Hug
Симонка е голяма кукла, а на снимката с розовата рокличка и шапчицата е  Heart Eyes
Нуни, Татянка, разбирам ви  Hug И на мен ми е много криво като продадохме къщата на село и сега отивам при братовчедките ми и само минавам и я гледам, а не мога да вляза  Sad Цялото ми детство мина там  Rolling Eyes

# 205
Татянка, ще проверя. нЕ се бях сетила Hug

Нуни Hug тъжно е. Една утеха от мен -  дома го правят хората в него, така че ти пожелавам бързо да свикнеш с новия.
Благодаря за комплиментите за Шошка. Както каза една приятелка в момент на нетактична искреност - "Много е хубава, прилича на баща си. Добре, че от теб е взела само очите Mr. Green"

# 206
Както каза една приятелка в момент на нетактична искреност - "Много е хубава, прилича на баща си. Добре, че от теб е взела само очите Mr. Green"

Laughing много е мила тази приятелка  Laughing

Taтянски,  Flowers Four Leaf Clover

# 207
http://www.teagirl.snimka.bg/album.php?album_id=270914&pid=6782090&lp=30
Снимки от Созопол!

Данче, ето отдолу линка на сайта ми, не съм забравила твоята питанка, съжалявам, че се забавих  Wink

Черепахче, просто чертите на мъжа ти са по-меки, малката на него прилича и според мен, но пък очите говорят най-много за човека и лицето му с тях се отъждествява. Така че не й се връзвай, да хване красивите очи е много, много важно!
 Hug

# 208
  • 2 етажа над тавана
Момичета, завърнах се от Велинград. На работа съм, а не мога да се съвзема - от жегата тук, от мърсотията и лудницата Tired

Много, много благодаря на всички за пожеланията за РД! Да ви се връщат стократно! Благодаря и на всички, които ми се обадиха по телефона. Hug

На празнувалите, които съм пропуснала - да сте живи и здрави, заредени с много положителни емоции и любов и всичко да ви върви като по вода!

На болните - малки и големи - надявам се новата седмица да е довела вече до оздравяване и до спокойно безпроблемно изкарване на остатъка от лятото! Hug

Колкото снимки успях да видя - невероятни са! И Симончето, и Реа, и Стенли, и Тони, - всички, всички много са пораснали, разхубавили, променени!

Прелетях през темата доста набързо, надявам се довечера да успея да наваксам и да пиша пак. И да кача снимки и аз да покажа.

На отпускарите - пожелавам възможно най-релаксиращата и в същото време зареждаща почивка Hug

Толкова засега, по-късно още.

# 209
Бабълка, добре завърнала се! Hug

Янче, ама че "приятелка".  Sick Голяма бонбонка е Симонка! Heart Eyes

Нуни, пак страхооотен аватар! Peace

Смини, ако бяхме тогава в Х-во, можехме да отскочим до Ст.З. да се видим. Браво за памперса! Hug

Много млади прабаби имат Априлчетата! Живи и здрави да са! Peace

А с Юлчето какво става!? И с Иленка?
Thinking

Общи условия

Активация на акаунт