АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 724
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Все забравям да ви кажа, че записах час за кръщене за Стаско -14 септември, Кръстовден, 11ч  Heart Eyes Празника го избрах с жест към баща ми, който се казва Кръстин, пък и обичам късното прегоряло лято. Същия месец сме на сватба, планувам и ходене до Пловдив, пък и Кръщене, как ще се справим - незнам.

# 181
Данче, това е страхотно  Hug
Моето дете още спи, а аз се моткам  Flutter Искам да му изместя малко режима, че вечер ляга в 8.30, а сутрин стана в 6  Crazy

# 182
  • София
Данче, приятен път и голям купон!

Ние се прибрахме от почивката, на която Тони ни опъна добре нервите, спа в колата по обяд, следобяд естествено не искаше и спи сега, да видим довечера как ще е.

Аз изгорях много, защото се пекох без предпазни масла докато Тони спеше следобед, направех си един шоколадов масаж, абе общо взето беше добре. Големият проблем е че Тони не иска да яде, а досега никога не е имал проблем, може би и аз трябва да го оставя сам да се оправя, ама ми е много трудно, като ми се вгнезди тази мисъл ядене, яденееееееее.

Приятна вечер на всички!

# 183
Дан4е виж само какви хубави събития ти предстоят  Flutter

Скарлет, добре сте се zавърнали   bouquet  Ако това те успокоява, и Милена яде много малко сега в жегите, но пие доста. Дбнес беШе обла4но и мааалко по хладно, и веднага й се увели4и апетита и сега не мога да смогвам, постоянно проси неЩо zа ядене  Laughing

Имайте доверие, те децата си zнаят  Peace

# 184
  • София
Послучай световната седмица на кърменето ви поздравявам с първия български клип посветен на кърменето. breastfeeding

# 185
  • София
Абе, стига с това ядене, бе хора!!! Лято е, жега... време е за коктейли/ бира/ сок/ вода, за игри, за припичане на плажа, за любоффф... А вие, все с това ядене, та ядене!  Naughty
За мен пък, няма нищо по-гнусно от едва движещо се 5-годишно шопарче, което тежи повече от баща си, колелото си и чантата на майка си, взети заедно. И после анорексия, болимия, комплекси и т.н... Какъв е тоя зор все да им тъчем нещо в устите на тия деца, още повече, че все тръбят по медиите, как българите сме в челните места по затлъстяване. Не смятате ли, че децата ни вече са достатъчно големи, за да могат сами да преценят колко им се яде!?  Peace

Днес със страшна сила съм яхнала метлата  afwitch  От утре повеждам борба с/у пушачите на детската площадка и навсякъде, където има дечурлига.  #Cussing out Миналата седмица някоя кифла е изгорила ръката на Валката на пясъчника, а тая вечер асансьора беше толкова задимен, че ни стана лошо, докато се возехме и малкия се издрайфа вътре, че отгоре на всичкото и скандал се опитаха да ни направят. Направо съм бясна, особено пък за площадката - там са сложили табела метър на два с правила за ползване, едно от които е да не се пуши вътре.

Не се сещам за какво друго да негодувам, че вече много ми се доспа, ама утре като ми дойде вдъхновението, ще пиша пак...  smile3508

# 186
  • София
Добро утро!
Еха, Раче, пробуди тоя клип заспали чувства у мен! Но така и не успях да накарам Мати да суче в седнало положение!

Данче, и Мати е кръстен на Кръстов ден! Беше много топло, той беше с температура и не го топиха във водата, а само го поляха! После ходихме в р-нта на х-л Рила, където сме се женили с баща му, бях го облякла в едни половер, който му подариха, че все му бяхя студени ръцете/ дота тъпо от моя страна/ и го разхождах да поспи из околните улици. Включително и покрай сградата на Алабин, която падна след около 2 дни! Мали, какви спомени!

Айде от нас приятна почивка!

# 187
  • Варна
Привет!
Аз още съм глуха, доктора каза че съм зле но все има подобрение. Сега съм дежурна в офиса, т.е. умирам си от скука и така до 17 Sick
Ники пак кашля и не знам вече в каква фаза сме двамата с него. Все сме болни, то лятото свърши вече ние все не сме добре.
Завиждам на всички отпускарки, аз такова нещо няма да ми се случи скоро.
Приятно изкарване на всички!

# 188
  • София
Здравейте, момичета!
Ние сме добре вече. Минахме вируса за 4-5 дни, но се наложи прабаба му на Давид да го гледа. Не ме питайте с какъв страх заминах на работа първия ден и ги оставих сами...Само си мислех какво би станало, ако забрави отворена балконска врата, котлон или пък й стане нещо на тази възрастна жена/тя е баба на мъжа ми/. Когато наминах през къщи на обяд и видях колко добре се справя, доста се успокоих и я оставихме да го гледа 3 дни. Вечер го намирах изключително спокоен, нахранен, наспал се, абе страхотно се справи бабата!Направо Hug!
Та в понеделник пак е на ясла.
Иначе аз участвам в местните инициативи по повод световната седмица на кърменето и ми е едно такова носталгично.... Rolling Eyes Sad
Отпуските продължават, гледам някои се връщат, други заминават...Ами сега му е времето за разходки  и пътувания!На нас също ни се очертава една седмица почивка, мислех, че сме приключили с отпуските за сезона, но за щастие явно не сме. Party Laughing

# 189
  • София
А, къде сте,момичета? Whistling
Да, предполагах, че   grinning039 newsm03

# 190
  • София
Добро утро!
Да, явно всички са на някъде!
Ние изкарахме приятно на вилата, снощи се прибрахме и се поядосах, защото Милен не сложил леглото на Мати в багажника и сега ще трябва да го мъкна от нашите, които ще го донесат тая сутрин до свеки! Милен пътува тая сутрин за Варна и естествено аз ще плащам за енговата разсеяност! Мислел, че аз съм го взела! newsm34 smile3556

# 191
Привет! Grinning
Приключи ни отпуската. Стига толкова, че взе да ми омръзва, а и кг в + се трупат застрашително. Сега си мисля, как мразя началото на август и как има нещо екзотично, да работиш цял август, докато множеството е на почивка.  Crazy

На патерици, но от сърце - честити рождени дни на Рали   bouquet и на Ели  bouquet! С пожелания, да са все така лъчезарни и обичани, и да мислят за братчета на госпожиците! Hug

Ванче, стискам палци, за се похвалиш след морето, пък защо не и с бебе! Heart Eyes

Дано тази седмица няма болни! Praynig

На отпускарите - хубаво време, добро настроение и кротки деца! Peace

Спорна и прохладна!
Hug

# 192
Добро утро!
Вчера се завърнахме от Созопол. Хич не ми се прибираше, а Саш днес е и на работа, т.е. преход никакъв няма за него. Аз пък никакъв напредък с памперсите нямам - Тони си пика и ака в гащурите и не му дреме, затова бяхме на памперси. Е, разбира се, че по цял ден бе чистак гол, но ако не е А., тогава му слагах памперс или бански. След малко ще качвам снимки, че още се боря с багажа, този път да го оправя веднага, за да не го влача из къщата две седмици.
Това да съм от Бургас или Варна и да дойда да живея в София - Боже, никога не бих го направила! ooooh! С такава мъка се разделих с морето, че не ми се говори даже. Затова и вчера си оправихме багажа, поразходихме се търчейки из стария град, нахранихме се и си тръгнахме - ако бях отишла на плаж щеше да ми е още по-тежка раздялата. Но нищо де, догодина отновно, живи и здрави!

Отчет: седмицата ни беше с хубаво, слънчево време, топло, но пък от 1 август ветровито. Морето се развълнува; имаше вълни, които спряха ентусиазма на Тото да се къпе, а и аз не можех да влизам при такова положение. Като цяло детето скуча по мое мнение. Големи темерутчета са това децата /понякога/ newsm78 Той само гледаше къде има някой, и веднага се лепваше за него - усмивки, стойки, хилеж, кофички и т.н., те поседят и и нито дума обелват, нито се заиграват. Болшинството, които засякохме, стояха до майка си и баща си, играеха си сами и нямаха и идея защо им е да играят с другите деца. Догодина би трябвало да сме по -придвидливи и да търсим компания на родители Grinning Иначе все повече говори. Ама как търчеше вечер като излезнем, направо езиците ни увисваха и след като вече даваме и двамата с баща му 'заето', след кратка свада го слагахме в количката, за да заспи и ние да успеем да се нахраним.

Честито на всички рожденички-лъвици.  bouquet

# 193
Аги,

ходихте ли на Южната крепостна стена?
Много ми хареса, как са го направили - съчетали са старо и ново.

Peace

# 194
Hug
Бързо дзак от мен, завърхнахме се от Стара Загора  Mr. Green
И покрай ССК и работата и нямам време да си поема въздух   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт