АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 716
  • 288
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро  Hug
Данче, лек път и приятно изкарване! Дано да нямате проблеми там и да си почивате и да се забавлявате  Peace
Рали, много сте сладки  Heart Eyes
Деси, приятна почивка и на вас, друго си е да си отпуска нали  Grinning
Рали, браво на малката госпожица, дано съвсем скоро всичко да е без проблем вече и да си похапва.
Роди, много целувки и дано вече да се види светлина в тунела.
Лек ден на всички  Hug

# 166
  • София
Добро утро!
Данче, радвам се, че всичко при вас е добре и приятно прекарване на морето! За колко време отивате и къде? За реденето на багажа - по-гадно е да редиш чужд багаж, защото, например, мъжа ти заминава някъде, където и ти искаш да отидеш! Командировка! Crazy

Ние пък ще ходим на вилата за събота и неделя, после мъж ми ще ме остави сама за 4 дни! Confused

# 167
  • София
Добро утро!

Аз днес съм порядъчно заспала, защото вчера до 10 ч. бяхме в Южния парк с едни приятели. Децата така се забавляваха, че беше супер.

Реа е невероятно чаровно дете!

Деси, Данче, приятна почивка!

Ние в неделя отиваме за 5 дена на Банско. Компанията се състои от мен, Соня, майка ми, баща ми и баба ми.  Rolling Eyes Сигурно после ще съм полудяла, но в името на чистия въздух ще ходим. Peace

# 168
  • София
Благодаря на всички за подкрепата  Hug

Днес и аз съм на вълна уикендна екскурзия. Утре отиваме в Еленския Балкан на среща с роднините ми и Емо. Исках да се отблагодаря на всички за помощта им - на родителите ми за гледането на Емо, на братята ми за ремонта на етажа и на колата ни. Уговорихме среща в с.Средни Колиби до яз. Йовковци. Нямаме търпение да си нагушкаме момченцето. Косе не го е виждал повече от месец...

Хубав и слънчев ден и още по-хубав уикенд на всички.  Hug

# 169
Добро утро:)
Рали, браво на малкия борец Марина.
Раче, супер си го замислила. Весело изкарване.
Данче, никакви негативни мисли, че имам чувството, че с тях само предизивкваш събитията. Много да се забавлявате, никой да не се разболява и никой да не те нервира. Пълен релакс ти желая.

Деси, Рени, Вени и на вас приятна почивка.

# 170
И ние отлитаме към морето SunglassesВ Бургас сме от 04 до 10.08-ако има натам някой да свирка за срещичка.
Весело и отпочиващо изкарване на всички.
Стискайте палци да имам с какво да се похваля след отпуската Wink/Не е бебе/

# 171
Ау, много отпускари  Party  Весела по4ивка на вси4ки ви, лек път и да се върнете живи и zдрави с много снимки  Grinning
Дан4е, къде Ще ходите? Ван4е, детето Ще го вzемете ли с вас?  Flutter

Бубка, при нас са големи раzлики, ето преди 10 дена бяха 10°  Shocked (преz деня  Shocked ) и беz малко да пускаме парното  ooooh! и в рамките на 2 дена ско4иха на 30°  ooooh!

Рали, много се радвам zа малката Маринка. А Реа колко е красива, пу пу, много голям 4ар има  Heart Eyes

# 172
  • София
Който няма тренинг с приготвяне на багаж, му отнема цял ден  Mr. Green Затова пък ми е такава приятна терапия, Стаско лежи по земята, въргаля се, аз го прескачам и даже не му казвам да става  Mr. Green а в главата са ми само - джин+вермут+тоник, спрайт+мента, ром+ябълка  Mr. Green Янче, виждаш, мисля отпускарски, надявам се да не се отклоня  Mr. Green
Отиваме някъде до Китен, нашите приятели са с каравана, ние на бунгалца до тях, само суперлативи слушам, но какво ще е - утре ще видим. Играело се волейбол, ще вземем и колелото, имало денонощно кръчме, въобще има изгледи да стане купон, макар, че аз съм марко тотевец и обикновенно попадам в скучната компания.
Отпочинах, отивам да се заемам с дребните багажчета - лекарства, кремчета и тн  Mr. Green

# 173
Ммммм, Дан4е, супер zву4и  Sunglasses  Да ЩракнеШ много снимки zа нас, дето оЩе си 4акаме отпуската  Wink

# 174
Ван4е, детето Ще го вzемете ли с вас?  Flutter

Е как Wink.Толкова сме се затъжили за него-вече 3 седмици не сме го виждали. Довечера пътуваме след работа директно при него и ще си го гушкам цяла нощ пък Crossing Arms

# 175
  • София
Ванче, добре, че ни предупреди, че не е бебе! WinkАйде стискам палци!
Данче, супер звучи - пожелавам ти страхотно изкарване! Да не забравиш пояс и неща за копаене! Имате ли басеинче някакво - тези неща направо решават въпроса с бавенето на детето с часове!

# 176
  • София
Eй, тая Реа голям сладур, бе!

Данче, ние ходихме на море без никаква компания и извън сезона, когато повечето кръчми още не работеха, и пак си изкарахме страхотно и не ни се прибираше вкъщи. С/ед мен, няма абсолютно никакъв начин да не ви е готино. Иначе с багажа се справям много лесно, единственото условие е Вальо да спи, докато го приготвя.

Желая страхотна почивка на всички отпускари, с много приятни емоции и запомнящи се преживявания!  Peace После чакаме снимки!

# 177
Ванче, на мен първата ми мисъл беше точно такава  Mr. Green Стискаме палци  Peace
Спомняте ли си, че имаше поне две априлки, които обещаха за това лято да оставят бебеправенето, но и двете в момента си правят пас  Whistling
На всички, които заминават лек път и приятно изкарване, много да си почиват и да се заредят с положителни емоции  Hug и най-вече да са послушни децата и мъжете им  Mr. Green
Вени, сама ли или с децата ще останеш?
Татянка, при нас също имаше миналата седмица и по-миналата такова рязко падана на температурите  ooooh!  От страшна жега на следващия ден излизахме с якета.
Рени, предполагам, че така ще имаш отмяна за Соня и ще си почиваш качествено  Peace
Ще остане ли изобщо тези дни някой в София или ще си пиша тук сама  Crazy

# 178
  • софия
ааа Наденце, ние сме тук Hug...още седмица поне...после Варнааааа Laughing, морето и сините вълни

# 179
  • София
С децата, Наде! Ние сме тука!

Общи условия

Активация на акаунт