АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 715
  • 288
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Ели, Честит рожден ден! Бъди здрава и все така прекрасна майка и съфорумка!!!

Роди, ужасни са тия вируси. Бързо оправяне на Теди.

Ние снощи със Сонята хубаво се нагушкахме след 4 дневното и отсъствие, но на нея и беше домъчняло за играчките й и много си игра в стаята. Но през нощта като се размрънка за мен я взехме при нас и не спа от 1 до 3 ч. Направо ме разби. Tired

# 151
  • София
Рени, забравих да ти пиша - градината отваря другата седмица със сборни групи!

# 152
Раче,  Hug

# 153
  • софия
Ели, Честит рожден ден!

# 154
  • София
А, Вени, мерси за инфото. Август месец има кой да я гледа, но после тръгва. Само се притеснявам, че прословутия ремонт още не са го почнали.

# 155
  • София
Да, едва сега щели да идват да взимат размери за дограмата!

# 156
  • София
Бабълче, честит рожден ден!
Желая ти здраве, радост, щастие и много задружно семейство!

Раче, имаш едно рамо от нас с Вальока.

Ние с Валски пак сме болнави, направо вече не знам какво да правя  Rolling Eyes

# 157
Сега ме подсетихте да питам, има ли априлчета, които ще ходят на сборна група през август?

# 158
Бабъл4е, 4естит рожден ден! Heart Eyes  bouquet

Днес има втвърдяване на положението и поява на апетит4е Mr. Green
Имаше и Т пак до 40 стигна/не сега ами първите 2 дена/ Явно е от зъба съвсем зле в комбинация с вируса. Скърца и зверски със зъби-настръхвам направо.

Ра4е имате и моя глас Peace

# 159
Мила Ели, 4естит рожден ден   bouquet Нека се сбъднат вси4ките ти ме4ти  Hug

Роди, горкия Теди  Sad Добре, 4е е по добре днес, дано страШното е zад гърба ви  Hug

Тук е голяма жега.....в 17 4аса бяха оЩе 31°С  Crazy

# 160
  • София
Ели, честит рожден ден! Всичко най-хубаво и весел празник от нас!    Hug

Мили дами, много ви благодаря за пожеланията! Страхотно е да влезнеш и да прочетеш толкова поздрави! Още веднъж благодаря ви от все сърце!   bouquet  Ние изкарахме много весело и спокойно. Ето малко снимки http://www.snimka.bg/album.php?album_id=54397&pid=6720205&lp=-6312

Не можах да влезна по-рано, защото трябваше да свърша много неща преди почивката на яслата на Реа.

Да се похваля, Марина (бебето на моята приятелка) е вече добре. Спряли са и антибиотика и е наддала е 250 грама. Сега остава да започне да се храни от шише и ще празнуваме.

Весели почивни дни!

# 161
Рали, много се радвам за бебчето Wink Дано скоро да започне и да папка twin_neutral
Наде, при нас няма сборни групи, цялата ясла почива ... та сега ще правим едни комбинации за да го гледаме август месец.
Аз вече съм отпуск newsm44 Днес си нагушках малчо, толкова много ми липсваше. 6 дни не го бях виждала. Толкова време никога не сме били разделени. Не мога да му се нарадвам.

# 162
Рали, много е 4аровна малката и красива Flutter
Как да го кажа .... прили4а на теб, но просто има нещо разли4но и на баща си прили4а-страхотен микс сте спретнали Mr. Green

Благодаря на вси4ки за милите думи и дано то4но тия гадости да не се повтарят Praynig

# 163
  • Boston, MA
Бабълче, честит рожден ден!

Роди, радвам се, че Теди е по-добре вече.

Рея е много пораснала! Гуспойца!

Татянче, какво говориш, тук от два месеца си е около и над 30 градуса от 8 сутринта до 8 вечерта (нищо, че вали помежду). Свикнах вече, както и на клинча през зимата...

# 164
  • София
Добро утро!  Hug

Изтървала съм срока за гласуване за снимката на РАчето - другия път свиркай по рано  Heart Eyes

Роди, много ми стана мъчно като четох за твоите перипетии, дано Теди е вече значително по-добре както и ти.

Момичета, ние довечера палиме към морето. Много набързо го решихме, типично по водолейски, много ми е притеснено как ще е, що ще е, но няма повече да пиша за това. Стискам зъби и се опитвам да мисля положително. Надявам се да ми стискате палци и да се върнем живи и здрави. Същото желая на всички ви от сърце!  Hug
Иначе Стаско си възвърна предишния апетит, т.е. хапва чат пат по нещо. Надявам се покрай морето, децата и един приятел, който е с голям авторитет пред него да похапва повечко.

Ще ходя да стягам багажа, а хич не ми се занимава. Кога ще стана достатъчно богата, че някой друг да го прави  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт