АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 710
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
  • софия
и по едно пачренце шоколад към кафето от мен Hug

# 136
Честит рожден ден ,малко със закъснение,[/size] Рамама,да си жива и здрава , бъди все така лъчезарно усмихната,и нека щастието да ти бъде верен спътник в живота!

# 137
Аууууу Жени, изтекоха ми лигите, ще взема да си повредя клавиатурата, недей така Laughing

# 138
  • София
Еха, благодаря за кафето и сладкото.
Аз съм се разработила в работата, че скоро ще излизам в отпуск и гледам да си свърша всичко навреме. Но сега малко почивка пред компа. Wink

# 139
  • София
Съмнявам се, че ще минем с по едно парче шоколад затова "черпя" с по един фитнес инструктор

# 140
Олеееееееееее  Crazy Момичета, недейте така, все пак съм омъжена  Mr. Green
Искам ги и тритееееееее  hahaha

# 141
  • София
Олеееееееееее  Crazy Момичета, недейте така, все пак съм омъжена  Mr. Green
Искам ги и тритееееееее  hahaha

Тогава съгрешавай с първите две, аз - с третото, все пак не съм омъжена

# 142
мислех да пиша дълъг пост, но с тия съблазнителни истории си наводних клавиатурата  Crazy Crazy Crazy
Със закъснение, но от сърце - всичко най най най на Рали и Ренката  Heart Eyes
довечера ще пиша...надявам се   bouquet

# 143
  • Boston, MA
Рали, със закъснение, честит рожден ден!   bouquet

Татяна, тя Деси ти е казала, но да, ние сложихме на Дани ваксина за Хеп. А. точно заради пътуванията ни.

С фитнес инструктор и аз ще се почерпя, като съм омъжена, да не съм умряла, ама-ха.  Grinning

# 144
Рамама честит рожден ден! Много усмивки и здраве ти желая!

Теди днес му давах да яде с дозатор от нурофен...такова 4удо с разстройство, повръщане и Т не е истина просто....
От събота е с разстройство, мирише на ацетон от понеделник, още дриска. Не иска да яде...Като парцал е поне 3 кг ги няма.Все си мисля е от това по-гадно не може да бъде ама всеки път е още по-гадно.
И накрая ако излезе 4е е от кутника дето му излезе ще е върха.Има още един. #2gunfire

# 145
Милото ни Бабълче днес има рожден ден  Hug
Честит празник, мила приятелко!
Бъди винаги здрава и щастлива, обичана и уважавана   bouquet

# 146
Мила Бабълка, честит рожден ден!
Много здраве, никакви нерви, много обич!

Роди, това е ужасно. Лекарите какво казват, глюкоза давате ли? Дано бързо се оправя.

# 147
Роди,  Hug дано всичко да приключва вече  Praynig
Това вирус ли е, има ли температура или е само разстройство и повръщане?

# 148
  • София
Мила Ели, честит рожден ден!
Бъди здрава, усмихната и много обичана. Пожелавам ти незабравим празник с много целувки и подаръци!  Hug

Ох, Роди - миличкото Теди, много страда. Моля се по-скоро да се оправи  Praynig

Момичета, днес е последния ден на фотоконкурса посветен на кърменето и сега видях, че са включили и снимката на Емо - можете да ни подкрепите с вашия глас  Hug
Нейде по средата на страницата се пада, средна снимка. Абе хубавото ми юначе - екскърмаче не можете да го сбъркате.   Heart Eyes

# 149
  • София
Ели, честит празник, мила! Пожелавам ти много щастие от малката ти бонбонка и обичан мъж! Все да си така ведра и заредена с положителна енергия!

Роди,  Hug
Раче, подкрепени сте!

Общи условия

Активация на акаунт