АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 709
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Краси, Данче,  Hug дано скоро да мине и вашия кошмар  Praynig

Татянка, аз също си спомням, че имаше още априлчета с такава ваксина, не само Кало на Деси, но не помня точно кои  newsm78

Последна редакция: вт, 29 юли 2008, 18:03 от Nadeto

# 121
Има ли дете с ваксина среЩу Хепатит А?  newsm78
Татянка, ние сложихме на Кало, ако не се лъжа Бубка и Мисчето казваха, че са слагали ...

Хей болничките да оздравяват бързо Praynig
Честито на всички празнували и празнуващи  bouquet

Ще ме извините че малко така прелитам, но скоро се надявам да имам повечко време и да пиша по-редовно Wink

# 122
Деси, а zаЩо я сложи?
Нас ни я препоръ4а педито zа Турция, но неЩо се 4удя и мая.... Thinking

# 123
  • София
Танче, аз ще ти кажа защо щях да сложа минала седмица тази ваксина, но нали Стаско се разболя и провали слагането.
Тук е мръсно, заболяването е тежко това е достатъчно за мен. Имам и опит от лежане в болница, а неискам и да знам какво е в Инфекциозна болница. Ако не ме лъже паметта ваксината почва да действа след 2 седмици.
Какво решихме, ще пътувате ли за Турция?

# 124
Педито ни я препоръча и поради причините изброени от Данчето. Ние с мъжа ми също си слагахме миналата година комбинирана за А+Б. Спроред нашето педи ваксината започва да действа след около 3 седмици след поставянето. Кало я понесе много добре, нямаше никакви реакции. Дори грам не плака като му я поставяха. Геройче ми е той  Heart Eyes

# 125
Рали, честит рожден ден   bouquet. Пожелавам ти да си все така усмихната и много щастие с любимите хора.

Данче, разбирам те напълно . Ема също има моменти , когато е много злояда и колкото и да не искам да  правя театър , пак се налага. Ето вече трета седмица е предимно на филии с лютеница, готвено не е яла не помня от кога. Като се прибави и проблема с ходенето по голяма нужда и съвсем изтрещявам. Поне пие прясно мляко доста , та това ме успокоява. После пък идва период , когато яде, но кога ще дойде пак не се знае.

Хепатит А - и аз искам да слагаме ваксина на Ема, но педката го отложи за есента , за което ме е яд. Искаше ми се преди морето , защото точно от там го пипна баща й преди няколко години. Две седмици на системи и после цяла година много строга диета. По-добре да се застрахова човек.

# 126
Мерси много zа отговорите  Heart Eyes Да, Ще пътуваме zа Турция....Щяхме да променим реzервацията zа Гърция, там пък пожари и евакуация  ooooh! ...то не остана къде да ходи 4овек, та реШихме да "рискуваме". Летим на 9.9. и другия вторник имам 4ас zа ваксината.

Ох, днес слу4айно се zаси4ахме със съседите пред къЩата, докато говорихме дойдоха и други, накрая от майтап вzехме столове, и какво стана? Столове, маса, направихме пожар дори и пихме Шампанско и раzни други  Blush от 8 та до сега  Crazy Много оби4ам такива спонтанни работи.

# 127
  • Варна
Добро утро!
При мен няма никакво подобрение, което ме навежда на мисълта, че съм резистентна и към този АБ. То май не останах вече Rolling Eyes. Гледат ми една антибиограма от април, но май не е актуална. Естествено никой не се сеща да пусне нова ooooh! Утре съм на лекар, та да видим. Не мога да купувам и пия болкуци за 50-70 лева и после никакъв резултат! И другото ми ухо е засегнато вече, защото и там заглъхна. Аз по принцип съм си паника, но вече ще истерясам. Останахме само двете с колежката, бременната е в отпуска да си почива (те я луднаха), нов човек нямаме още, но дори и да има няма да е полезен поне 2 месеца. Не знам вече, мога само да закъснявам.
Данче, Ники почти не яде в къщи, но пък се тъпче в ДЯ. У нас само пастет и плодово кисело мляко, 2 кофички вечер и една сутрин ooooh!. Съб. и неделя почти не яде, манджи хич, виж ако е при баба си слуша и яде. Наистина не знам какво да те посъветвам, просто се надявам скоро да хапва Praynig Ако му даваш да яде "боклуци"? Просто да отшуми този момент?
Татянка, приятна и безпроблемна ваканция ви пожелавам!

# 128
Добро утро, приятелки  Hug
Данче, солети и други "боклуци" яде ли  newsm78
Краси, много сериозно е станало това при теб  ooooh! дано да намерят нещо, което да ти действа.
Какви са симптомите на този Хепатит А  newsm78
Лек ден на всички   bouquet

# 129
  • София
Добро утро!  Hug

Красе   spoko дано по скоро се оправяш!

При нас деня започва добре - почти цяла купичка овесени ядки бе изядена за по малко от час  Mr. Green Честно казано, и да умирам от глад няма да ям такава гняс  Mr. Green

Иначе като беше най напечено положението, в неделя, давах боклуци да яде, но то не може вечно така. Стаско спокойно може да си живее на бисквити и вафли, но моята политика въобще не съвпада с неговата. Ще видим овена или водолея ще надделее, със сигурност обаче овен - никога повече  Mr. Green
Сайта на Хепасист с много инфо за Хепатитите

# 130
  • София
Здравейте!

Данче, браво на Стаско. Дано продължава все така. А пробваш ли някой друг да го храни, на който да не прави номера - например баща му или някоя баба? При нас понякога има ефект, защото на мен повече ми се лигави.

Никога не се бях замисляла за тази ваксина за Хепатит А. Но ще питам педито какво мисли.

Красе, ходи пак на лекар, за да не станат някои усложнения.

Днес бонбонката си идва!!! Сигурно цяла вечер няма д аме остави на мира и ще редува гушкане  и щипане.  Mr. Green

# 131
Добро утро,

аz съм махмурлия  Tired

Забравих в4ера да ви раzкажа zа немския сън4о. Та пуснах го аz в4ера zа 1ви път на Милена, и какво гледам, сън4о в България  Shocked Ама много сладко беШе направено, сън4о пристигна с водно колело, на брега един рибар с рибарска тениска (тия на раета) и едни 4ерни мустаци  Laughing, на лодката му имаШе БГ zнаме и регистрация "Ах". Иzлеzе и рибарското семейство, моми4енцето с едни плитки с панделки като русна4етата на времето  Laughing , посреЩнаха сън4о с хляб и сол и вътре в къЩата имаШе БГ керамика  Heart Eyes

Красе, дано се оправяШ ве4е  Praynig  Виж zа ухото дали се продават едни хомеопати4ни капки (zа пиене са) "Отофовен"  Peace

# 132
  • София
Е, Танче, супер!

Красе, много лошо така! Кога си пак на лекар?

# 133
# 134
Хайде по едно кафе от мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт