АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 708
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Рали, честит рожден ден!
Бъди здрава и щастлива, обичана и уважавана!
Нека този ден е специален за теб и твоите любими хора  Hug

# 106
Добро утро, мили момичета  Hug
Данче, не ни досаждаш, пиши ни, за да знаем как е Стаси, а и ти  Heart Eyes Стенли също вчера отказа да яде и се принудих навън да му купя от тези банички Фурнети и си хапна, е и аз намазах  Mr. Green
Красе, толкова ли няма кой да те замести поне за ден  Thinking
Ренка, голям смях с твоята ваза  Joy и аз не си я купувам точно по тази причина, за да не ми я счупи някой  Mr. Green
И на мен понякога ми липсват такива диви изпълнения, не че не ги правя понякога, но са много по-рядко, а и като няма кой да ти уйдисва на акъла е по-трудно  hahaha
Лек ден на всички   bouquet

# 107
  • София
Добро утро!
Данче, споделай моля те, но не го карай да яде дори след час!

Рали, честит рожден ден, мила! Нека малката ти хубавица ти носи много радост, а съпруга ти - много любов!

Красе, много неприятно съвпадение - явно корцерта в твоя случай ти изигра лоша шега! Аз така веднъж болна пътувах за една сватба и се прибрах със синузит! Явно организма в такива случаи си иска почивка, а ние го натоварваме и болестта избива в усложнение! Ако можеш след сделката се прибери и почини, а да се надяваме, че антибиотика ще подийства! Колко дни го пиеш?

# 108
  • София
Еха, имаме си рожденничка!

Рали, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! newsm59
Бъди все така усмихната и щастлива!

Данче, остави го повече време да не яде - до обяд например и ще видиш как всичко ще си изяде после.

Леле Красе, много неприятно. Дано по-бързо ти мине.

При нас нищо интересно-Соня е при свекитата. Не ми липсва толкова, колкото все я мисля дали тя страда за нас, дали й е мъчно за мен и такива разни.
 Tired

# 109
Рали, честит празник, изпълнен с много емоции, подаръци и любов!

Красе, дано се размине бързо. Пии хапчетата и се оправяй.
Еее, Бубка, супер си изкарала. Няма ли някоя снимка да покажеш стайлинга и обстановката.
Залавям се за работя по-късно ще се включа по другите теми

# 110
  • софия
Рали, честит рожден ден

# 111
  • София
Честит рожден ден, Рамама!
Желая ти много щури и емоционални моменти с прекрасното ти семейство!

# 112
  • София
Честит рожден ден Рали!
Бъди все така весела, усмихната и обичана!

# 113
Честит рожден ден,Рали!Бъди все така усмихната,красива и щастлива с прекрасното си семейство!  bouquet   bouquet   bouquet

Данче,дори ако ти издържат нервичките го остави по-дълго време гладен,след което не го кани,той сам ще си потърси храна.
Ние изкарахме кошмарна нощ,Шушка цяла вечер е заспивала и след час-два започва да плаче,после пак се унася в ръцете ми и след час-два отново плач и така до сутринта.Бях забравила съвсем бебешкия й период,когато не спеше и по цяла вечер я носехме с баща й на ръце на смени,та всеки да има по няколко часа сън.Ех,добре че много бързо се забравят лошите моменти и остават само хубавите и приятни спомени.
Роди,дано и Теди бързо се възстанови,че са много жални когато са болни скъпите малчовци.
Наде,сега ще разгледам снимките,поздравявам те за прекрасната разходка,която сте предприели.България е наистина прекрасна и пълна с красоти. Heart Eyes

# 114
Рали, Честит Рожден Ден!
Бъди здрава и щастлива, много успехи в работата!
Хубав празник!

Ако успея да се освободя малко, ще пиша повечко. Натоварено е тия дни  Crazy
Само да кажа, че бях на Металика и съм доволна, въпреки че това не е моята музика. Но си заслужаваше, определено  Grinning Толков много хора имаше, лелееее...

Данче, и Яна ми ги прави тези номера с яденето, или по-точно с неяденето. Измислила съм си стратегия - нареждам много играчки, давам й лъжица и тя започва да ги храни, а аз през това време й бутам храна в устата. Другият вариант е -  тя си има един малък сервиз с чашки, чиниики и лъжички. Слагам храната  в тях и бавно бавно за час-два си изяжда всичко. Ако имаш сили и нерви пробвай  Grinning

# 115
Момичета, много работите  Grinning
Време е за едно следобедно кафе

# 116
4естит рожден ден, мила Рали   bouquet Бъди все така 4аровна, оби4ана и оби4аЩа  Hug

Хайде болните да оzдравяват ве4е  Hug

Дан4е, остави го на мира Стаско. Предлагай му храна в определени 4асове, ако не иска, каzваШ добре и прибираШ 4инията, беz панаир и цупене  Wink Все някога Ще яде, и до тогава няма да умре от глад  Peace

При нас преди обяд имаШе такъв порой, ужас, беШе толкова тъмно 4е светнахме лампите  Shocked Нямахме ни нет, ни радио (4реz сателит)  ooooh! Сега поне е по хладно, най после, беШе толкова zадуШно 4е не се диШаШе  Tired

# 117
  • Варна
Момичета, боли си и това е.
Пия Панцеф, днес ми е втори ден. Ще чакам резултат утре. В четвъртък съм на аудио грама.
Концерта не ми е виновен, болката започна в петък сутринта във влака.
Сега ще търсим още един човек за да ни помага и един за момчетата  Mr. Green Да видим кого ще избера.
Аз не му броя хапките на Нико, колко иска да яде. Данче, не се притеснявай, то си знае детето.

# 118
Краси, дано се оправяШ скоро  Praynig

Има ли дете с ваксина среЩу Хепатит А?  newsm78

# 119
  • София
Танче, Деси слага на Кало такава ваксина.

Красе, дано утре си кукуряк! Praynig Нещо обезболяващо не помага ли?

Моето мъчение продължава, тъкмо се зарадвах, че игнорирането дава резултати, но бяха само няколко лъжички. Той си гледа Телеидиотчетата, а на мен ми копа отвътре. Пробвах да ям пред него - той въобще неиска да ме гледа, а аз само се тъпча.  Confused Загащила съм му тениската в панталона, за да не му се свличат  Sad

Общи условия

Активация на акаунт