Вчера успях да ви изчета, да разгледам прекрасни снимки и даже и да пиша, само че накрая се разпадна връзката и сега наново. Май само Енви не се е отчела със снимки от двете почивки.
Красе, надявам се , че скоро ще се съвсем оправи Ники , а ти по-ведро. Тази година ти се случиха и не малко хубави неща - добра нова работа, концерта на Металика
и ще ти се случват още.Бабъл, честито ви ново возило, със здраве да се возите.
На Ема вече окончателно махнах нощния памперс, имаше две , три напишквания, повечето пъти ме буди по 1-2 пъти да я водя до тоалетната
Много напредна с приказките и голям смях пада. Последно каза ,че иска да е голяма за да имала цици. Ако не се е метнала на майка й и това ще стане един ден
Миналата седмица и купих една барби от левчето , за да не се прибираме с празни ръце, а тя се скъса да играе с нея. Та днес вече и взехме малко по-свесни , за по 6 лв , не нещо кой знае какво , но поне още имат ръце и крака . Не мислех ,че този тип кукли така ще я впечатлят. Следобяд като спа и бълнува за тях. А разни други бебета не ги поглежда.
А на мен пък не ми се живее в къща . Тук спа на нощна лампа, след като една нощ видях стоножка на стената
Ето малко снимки и от мен
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39047&pid=6810526
Другата седмица ще се приберем за няколко дена и на 15 пътуваме за морето. Спешно ще трябва да обиколя магазините да си намеря бански , че така са се разпуснали ластиците на сегашния ми, че на нищо не прилича.
Надявам се ,че Данчето си прекарва добре.

, цункай къдрокоско от мен

, но колежката си беше взела целия месец юли, и направо луднах да работя по моите и нейните проекти..., та затова ме нямаше.
, но поне успях да прочета темата и да се нагледам на хубави снимки и сладки дечица
.
(хем има и малки златни халкички от свеки)...
.

шамаресте!