АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 695
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета.

Вчера успях да ви изчета, да разгледам прекрасни снимки и даже и да пиша, само че накрая се разпадна връзката и сега наново. Май само Енви не се е отчела със снимки от двете почивки.

Красе, надявам се , че скоро ще се съвсем оправи Ники , а ти по-ведро. Тази година ти се случиха и не малко хубави неща - добра нова работа, концерта на Металика  Wink и ще ти се случват още.

Бабъл, честито ви ново возило, със здраве да се возите.

На Ема вече окончателно махнах нощния памперс, имаше две , три напишквания, повечето пъти ме буди по 1-2 пъти да я водя до тоалетната  Confused, но понякога издържа до сутринта. Но няма вече да го слагаме , защото тя категорично отказва, което сега за морето ме притеснява, но ще взема някакъв найлон. Значи горе долу минаха три месеца от както махнахме дневния.
Много напредна с приказките и голям смях пада. Последно каза ,че иска да е голяма за да имала цици. Ако не се е метнала на майка й и това ще стане един ден  Rolling Eyes.
Миналата седмица и купих една барби от левчето , за да не се прибираме с празни ръце, а тя се скъса да играе с нея. Та днес вече и взехме малко по-свесни , за по 6 лв , не нещо кой знае какво , но поне още имат ръце и крака . Не мислех ,че този тип кукли така ще я впечатлят. Следобяд като спа и бълнува за тях. А разни други бебета не ги поглежда.

А на мен пък не ми се живее в къща . Тук спа на нощна лампа, след като една нощ видях стоножка на стената  Twisted Evil и сега само дебна. Предпочитам да ми тропат съседите . Някак си ми по-допадат и оживените места. Но за мърсотията в София спор няма.

Ето малко снимки и от мен 
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=39047&pid=6810526

Другата седмица ще се приберем за няколко дена и на 15 пътуваме за морето. Спешно ще трябва да обиколя магазините да си намеря бански , че така са се разпуснали ластиците на сегашния ми, че на нищо не прилича.

Надявам се ,че Данчето си прекарва добре.

# 256
А такааа, браво Аги  Grinning  Hug

Томас от тук http://www.youtube.com/results?search_query=thomas+and+friends&a … p;aq=3&oq=tho

Яна е много впечатлена от шушката си, по цял ден може само там да пипа и да й говори  Laughing В началото се карах, ама тя все повече и повече пипаше. Сега съм я оставила, дано скоро й омръзне  Crazy

Татянски, радвам се, че всичко ти е наред  Hug

Смин, циганска му работа  Close, цункай къдрокоско от мен  Grinning

Mayflower, Ема се е променила много, издължила се е май. Само виж първата и последната сникма от албумчето й, каква малка мишка е била, а сега каква е  Flutter

Последна редакция: чт, 07 авг 2008, 18:01 от nuni

# 257
  • Русе
Ето ме, най-сетне... Grinning Още малко и цял месец липса щях да запиша.  ooooh!
Честито возило на Бабълчето и честито одъртяване на компанията априлки-лъвици!  bouquet

Отпуската отдавна свърши  Cry, но колежката си беше взела целия месец юли, и направо луднах да работя по моите и нейните проекти..., та затова ме нямаше.  Rolling Eyes Сега, понеже и двете сме на линия, хич ник'ва работа няма, та си клатим краката  Tired, но поне успях да прочета темата и да се нагледам на хубави снимки и сладки дечица  Heart Eyes.

Добре си изкарахме като цяло на морето, като изключим факта, че Диди ми вдигна Т в деня, в който пристигнахме и завлачи едни зелени сополи..., дето още ги морим.  Close Пуйчо, поне, удържа фронта докато бяхме там, но традиционно се гътна с повръщане като се върнахме в Русе. Tired Смини избяга на Албена при Черепахчето  Wink и не можахме да се видим, но то и с моята сополивка... Confused, абе, живот и здраве, пак ще се ходи на море (догодина)  Grinning

Новото при нас е, че моята кокона ме е заврънкала за обеци  Crazy - от около месец съм си сложила едни големи халки и тя ден през ден идва да ги гали и ми приказва "Мамо, искам и аз такиви бички"  Flutter. Хич не й се чува, че ще боли и т.н., та съм се зачудила дали да не й пробия ушите на есен  newsm78 (хем има и малки златни халкички от свеки)...

Красе, бързо възстановяване на теб и Никича, както и на всички болнички! Praynig
Аз май се опитвам да се разболявам също - дразни ми гърлото нещо, та чак ми се гади  Sick.

Татянка, дано всичко се нормализира при теб! Praynig И аз нещо се повредих от второто раждане и получавам мигрена малко преди да ми дойде, имах и кървене извън цикъла, заради което пия витамини от есента и уж беше минало, пък отскоро имам контактно кървене  ooooh!, та вчера ходих на разни манипулации - нищо, особено, ама цялата работа е, че втората бременост бая ми е "разказала играта"  Sick (да не уплаша само бременните с второ  Wink). (То още от първата са тръгнали нещата, щом се наложи да ми слагат серклаж...)
Такива ми ти работи, да не ви занимавам с хипохондриите си.  #Silly

И да не забравя, Аги, честита пишка! stork-boy

Весело изкарване и много слънце на отпускарките! Hug

# 258
  • София
Привет на завърналите се!

Аги, знаех си, че Богословова не ще да е сбъркала, ама така ми се искаше...!

Има едни памперс-чаршафчета, които може да се ползват поне матрака да не се прецака! Има ги по аптеките!

# 259
Танче, аз също нямах косопад след раждането, но от тази пролет е изключително изразен. Сега , в 5-6 месец започна да понамалява, но това не значи, че като се изкъпя не събирам косми от себе си и от кърпите. Ужасно е положението. От секциото си получих страстване, което е засегнало тръбата с яйчника и по този случай всеки месец ме боли около овулацията и преди/по време на цикъл.
Някой чувал ли е , че може при втора операция да оправят срастванията от първата? newsm78
Нуни, много ти благодаря!От морето е започнал, че иска "Пу-паф, ено де, пуф-паф" Ено-де = едно-две. Обича да брои до две, за повече не иска и да чуе.
Определя, че нещо е високо, друго е долу. Сега го уча да преброява един-два предмета и да прави заключение за общата бройка, но да видим.

А! Като не стане това, което той иска най-вече вие като койот и сяда по дупе на земята, ама някак със завъртане го прави! И побеснявам. А като категорично отказвам да му ходя по гайдата и се скараме той ме рита. След шута от негова страна следват моите шамари, но да ви споделя - крайно ми е неприятно да правя това....с обяснения пробвам винаги, с блага дума, после изострям, после пак кротко и като не стане -  Whistling шамаресте!

# 260
  • София
Ей, пак истории с нашите априлчета!
Всички да се оправят! Naughty Hug

# 261
  • Boston, MA
Жени, не бях видяла въпроса ти, ние по нашите новопроменени планове ще пътуваме към България края на септември, ако това те устройва, ще ти донеса витамините, ако не, кажи и ще ти ги пратя (няма никакъв проблем, веднага ще ги намеря, стига да не са с рецепта). Пиши на лични.  Peace

Красе, дано вече сте по-добре!

Видях няколко много хубави девойки (кандидат-снахи) и един кандидат-зет (не че имам дори и сянка от момиче, ама да се запиша  Wink). Мноооого искам да ги съберем на живо, айде вече.

Татянка, какви проблеми имаш? Ако искаш да споделиш де, и аз напоследък минавам през ебати репродуктивните лайна (добре, че имаме Дани вече....) възрастта не е шега, за съжаление...

# 262
Добро утро! Grinning

Ильенко, при такова желание - аз бих пробила ушите. Всъщност това чакам, че е събрала два чифта обеци, но засега няма изгледи. Blush

Тина, ще се отчета и аз.  Wink Много е готина Ема! Heart Eyes

Памперс-чаршафите не са ми удобни - частта с "памперс" не е по протежение на целия чаршаф, меко и тънко е и много лесно се усуква.

# 263
  • София
Хъм, аз пък мислех да пробвам с тия памперси! newsm78

Мати определено знае кога нещата са две, дори и три, ама мисля, че по скоро е случайност! Долу и горе е все долу - горе не може да каже! Иначе брои до 10, но пропуска 4 и 7!

# 264
Добро утро момичета.
Иленко, Тина, беше ми много драго да ви чета отново  bouquet
Ох, по всички теми искам да се изкажа, но дали ще мога. Абсолютен парцал съм. Причината - заехме се с отказването на палеца.
Ох, Енви , успокой ме , моля те, че съм на път да се откажа. Снощи намазахме, беше голямо вълнение с този лак като каките. И мен лакира накрая. Обаче като легнахме се видяхме в приключение.
"Мамо, защо го намаза, аз не съм голяма?". Рев, обикаляне по  спалня. Накрая заспа от изтощение. При среднощното и събуждане се повтори същото.

Ето няма да мога. Отивам да пуша и да пия кола в промишлени количества.
Татянка Hug

# 265
Янче, споко, мила!
Тя защо се разрева - защото го опита ли или само поради факта, че е намазана?
Днес и Мими на обяд също задължително трябва, да я намаже преди сън.
В началото е така - истерията е голяма. И двамата ми ревяха. Вили заспиваше мнооого трудно - по 2-3 часа след обичайното време, през нощта се будеше с рев, когато неволно пак си опита палеца, аз продължавах да мажа и насила... Но всичко трая 3 дни при нея и после сама се мажеше с желание - само за затвърждаване на постигнатото.
Не се отказвай и използвайте уикенда, докато сте заедно!
 Hug

# 266
  • 2 етажа над тавана

Най-сетне!!! Макар че тази седмица бях от вторник на работа, ми се стори че няма край Tired

Тина, Ема е много пораснала, истинска госпожица. Завидях й на плитките! Hug

По повод на горчивия-лютив лак - на Маги хич не й прави впечатление, купих да  я мажа, че много лошо си гризе ноктите, но хич не се впечатлява от гадния му вкус ooooh! Tired

Янче, пожелавам ти бързо отказване от палеца. Дано до понеделник имаш повод да се похвалиш, че сте надвили този навик. Hug

Татянка Hug

# 267
Да, и аз съм чувала за деца, които си облизват горчивия лак и продължават със заниманията си. Mr. Green

# 268
Енви, и двете. Навика е силен просто без да мсили го закарва до устата. Най-много обаче плака, защото не може да си затвори очите без пръста да и затваря "ел.веригата". Какво се оплаквам, сякаш не минахте половината през отказване на биби и знаете какво е.
Мисля да си пусна отпуска днес. Само ще ми се води ден по проекта, пък нищо няма да свърша и после ще се чудя как да се отчета. А и да съм там за следобедния сън.

# 269
Тинче, много сладка тази Ема! Grinning И наистина, колко е пораснала, имате много хубави снимки!

Сигурни ли сте с това мазане на палците? Не казвам, че е приятно да си смуче палеца детето /за него да, за родителите е гадно/, но аз лично бих поговорила с детски психолог относно тези детски навици.

Ето от вчера записченце, не го снимаха бебо, защото бе застанал неподходящо и нямаше смисъл
http://www.youtube.com/watch?v=kD635NjTWE0

Общи условия

Активация на акаунт