АПРИЛката е хубава жена - цяло лято релаксира тя!

• 14 695
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
Както се казва - Петък е!  Crazy
Татянка  Praynig Дано всичко е ОК, аз съм се наканила на преглед и цитонамазка да ходя следващата седмица  Naughty
Тина, разсмя ме с глас с тия цици, а Емката е станала невероятна гуспоица  Heart Eyes
Нунич, все забравям да ти пиша - много весел аватар имаш  Hug
Ооо, Иленко, уелкам бек  Hug Липсваше, да знаеш  Naughty А снимки от вашата почивка  Crazy Ако пробиеш ушенцата на бонбонка - да я щракнеш и да я видим ей  Heart Eyes
Бубс, говорих с Жени и й казах, че й предлагаш, засега не е намерила кой да й донесе, така, че се зарадва на новината, тя и Мисчето ще си идва скоро (сега се сетих за нея, че не е писала скоро  Thinking) Та Жени от утре е във Варна и ще има достъп до Нет-а и ще ти пише  Hug
Янче, продължавайте смело, аз имам спомени (мисля, че съм казвала, че бях 7 годишна като ме отказаха все пак) и е адски неприятно да си го спомняш това сучене на пръстите, отделно, че са ми деформирани палците  Rolling Eyes И със захапката имампроблеми  ooooh!
Аги, пееш супер  Peace

# 271
Уау, Аги, настръхнах. Да е жив и здрав.

Ами сигурни несигурни, вече палеца й е деформиран, зъбките са леко изкочили напред. Като тръгне на ясла ми се струва, че ще е невъзможно да я спрем.

# 272
  • София
Янче, успех! Все пак още е малка и мисля, че ще се оправят зъбките и палеца. Моите пък ни биберон, ни палец!
Аги, много готино това със записа! Мен пък ни се наби колко са слабички още! smile3506

# 273
Аги бре, от къде го извади тоя глас, впечатлена съм, много хубаво пееш  omm

# 274
  • 2 етажа над тавана
Аги,

# 275
Здравейте, помните ли ни?  Blush Добре че Енви ми писа лично, иначе нямаше да се вясна скоро  Blush Ама като няма с какво да се похваля, затова и не пиша.
При нас нищо ново на хоризонта, децата растат, ядат (ообено малката прахосмукачка), пак се гледаме сами в София.
Иво е много смешен като излизаме на разходка - казвам му да извика асансьора и той излиза навън, отива до вратата му, навежда се и вика, колкото му глас държи: "Адеееее!"  Mr. Green Сещате се за  "Улицата", предполагам. Не му прилагам обаче номера с почукването по главата  Laughing Той е толкова кротък и послушен напоследък, че чак ми се ще да е по-немирен  Thinking
Търсим си детегледачка от октомври - да нидва да ми помага до обяд. Утре даже имам среща с една кандидатка. Сигурно ще съм по-смутена и от нея  Laughing Ролята на работодател все още не ми е привична.
На края на месеца ще ходим на море, в Обзор, а ако не ни мине котка път, може и до Русе да стигнем. Към края на септември... Когато плановете ми за пътуване са свързани с родителите ми, нещата винаги са много динамични и адски несигурни  Rolling Eyes
Оу, Енви - на 6 септември сме на сватба в Хасково. Тя е вечерна, но ние ще дойдем още сутринта - ако искате и не ходите някъде за празника, можем да се видим.

# 276
Мда, помним ви, помним ви, ЮлчеGrinning Засега нямаме планове за 06.09. - ще ви чакаме! Hug

Весел уикенд на всички! Party

# 277
  • София
Юлче, много есмешно това с асансьора - Лора пък викаше " Асансьорчееее!"

Аги, Peace

# 278
  • Варна
Прибрахме се! С малко зор и сълзи излязохме. Детето добре, те ни държат. Само, че не са познали човека. Сега пие клацид и ще седи у дома още седмица. Не се знае как и кой ще го гледа. Не знам някой разбира ли го това чудо, да стоиш до безкрай по болниците?! Според мен ако няма нужда от лекарско наблюдение по 24 часа ( не че някой те поглежда!!) няма смисъл да се мъчат децатазатворени в болница. Както и да е, даное за последно!
Заради предното боледуване с бъбреците, ме орязоха с 200 лв от заплатата, е..чудесно. Откачих като разбрах, уж беше за сметка на отпуската..майната му да сме здрави само Praynig
Аги, страхотен запис...как ми се приска и на мен.. Ама аз с едно не се справям Embarassed
Толкова ми се събра и той беснее ли беснее, не е истина колко шамари имаше в болницата. Бягаше от стаята, единия път го намерих в гнусния кенеф по чорапи Sick Sick Sick
Вени, играе си с чурката и много му е кеф. Не се карам, поне с това не се ядосвам.
С памаперса имаме огрмен напредък! Почти няма пропуск, даже се стиска, милото, ако няма възможност да пиша!

# 279
  • София
Привет!

Завръщам се бодра, заредена, отпочинала, поуспокоена и с голяма доза непукизъм! Шест дневната ни почивка край морето, беше невероятна! Бяхме наистина до морето, с приятели с каравана /догодина и ние ще сме с каравата, ще работим яко по въпроса/, Стаси се размаза от ядене и дивеене, всичко-море, въздух, храна, дори и пътуването му се отразиха великолепно! От морето се страхуваше, но накрая се поотпусна и шляпаше и търчеше по брега. Сбъднах си няколко мечти - гледах изгрева, слушах July Morning... Търчащо по брега дете, чакащо да дойде вълната и после джапащо злобно в нея пищейки от кеф и като добавя, че това беше моето дете - великолепна гледна, на която се наслаждавах дълго. Със Ст също си поогладихме отношенията, чудя се, колко ли време ще трае, но каквото е - такова. Даже преди 30 мин решихме да ходим до моето село, но разписването тук ми беше преоритет, така, че сега прибирам дрехите от простора, сака и палиме.
Със сигурност пожеланията на всички ви се сбъднаха, защото бяха искренни, желая на всички здраве!
Мнооооооого ви обичам!  Hug До скоро!

# 280
Момичета,  Blush аз ви пуснах клипа, ма вие много ровичкате, гледайте сега как се изчервих  Wink
Данче, къде бяхте бре? Много добре звучи това с караваната!
Черепахова, чак се е деформирал палеца? Rolling Eyes Значи явно наистина е гадно това смукане.... Моят е нормален, но пък аз нямам маникюр, така че да не ми знае много-много човката.

# 281
Днес ни интервюираха от Нова телевизия, ще ни дават довечера в новините от 7. Ако искате да видите Прахосмучи и брат му, а и нас с Младен, така между другото, следете внимателно (вероятно няма да е повече от 30 секунди). Темата е за изоставените деца в сиропиталищата.

# 282
здравейте!!!

а нас помните ли ни???

И аз като Данчето се върнах заредена с много емоции, приятни преживявания и невероятни щуротии с моите деца.
Нашата почивка беше на два етапа - една седмица в Шипково, Троянския балкан и една седмица по Южното Черноморие ( първо бяхме в Поморие, но там плажът не ни хареса и започнахме да ходим на плаж в Слънчев бряг и по цял ден там бяхме, а последните два дни изкарахме  в Несебър с наши приятели). От всичко, което видях мога да кажа, че Слънчев бряг е един наистина невероятен курорт, с невероятен плаж, заведения и обслужване! Поморие и Несебър са страхотни градчета, красиви, с традиции, компактни, идеални за деца, но им липсва лукса и класата на Слънчев бряг. В Шипково си изкарахме добре, бяхме и с други семейства, но не останах особено впечатлена, имах чувството, че съм си на село и нямах търпение да си тръгваме от там и да отиваме по морето.

Децата се забавляваха страхотно, доста ми опъваха нервите в някои моменти, в други пък направо ме изненадваха с това, колко примерни могат да бъдат. С басейните нямахме проблем, но в морето така и не се престрашиха да влязат (Люско го беше гнус от водораслите, а Йо чу от него и си науми, че и него го е гнус), баща им всеки ден ги водеше в морето, но те опищяваха плажа.

За да не ви досаждам повече с подробности, ще кажа, че всички се върнахме в страхотно настроение и заредени с енергия.

И тъй като покрай децата нямахме възможност да се насладим на романтиката, нощния живот и усамотението по морето, с мъжът ми заминаваме само двамата другият уикенд на Албена (без да казваме на децата  Laughing).

# 283
Татянка, според мен всичко е на хормонална основа  newsm78

Красе, айде да не влизате повече в болница! Hug

Черпахова, здрави нерви и търпение, ти пожелавам, за да се справите с палцесмученето  Hug

Аги, и на теб ти желая здрави нерви, спокойствие и сила, защото с две момчета никак не е лесно, особено като минат бебешкия си период.

Аз се  чувствам на мястото си, тук в този малък град, близо до големия, знам, че имам на кого да разчитам, спокойна съм, чистичко е, има си всичко, от което има нужда едно дете, а когато на нас ни доскучае отиваме в Търново, което напоследък е адски пренаселено с коли и хора, цените са като по морето ( а заплатите не са кой знае колко високи), но пък е красиво и има много развлечения. София никога не ми е харесвала, дори преди месец бяхме там по работа, набързо, но ми се мнооого мръсно и хаотично, докато Варна я обожавам, дори искам да си имам един апартамент там и цяло лято да съм там, на морето, да се разхождам из Морската градина, да се опиянявам от гледката на нощна Варнa.....еех, размечтах се

Снимки:
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=272199

ПП: Снимките от телефона не иска да ми ги приеме! Как да ги кача!

# 284
  • София
Данче, изключително се радвам да прочета това, което прочетих! Пожелавам все такива постинги да ни пишеш!

Леси, добре завърнала се!

Юлче, айде и ти - довечера ме няма в къщи - от Нова дали си качват новините на сайта? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт