Юнчетата на разходки ходят, навънка с мама обичат те да бродят

• 15 972
  • 290
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте и от нас  Hug в4ера бяхме на консултация Искрен е ка4ил 1кг,и е порастнал с 3,5 см ваксина не му биха защото още има жълтеница и докторката каза ако до седмица не мине ще правим изследвания  Sad .И витамин Д ни изписа въпреки 4е се колебаеше но каза 4е му е голяма фонтанелата и затова да даваме,за соковете каза ,4е е рано за моя радост  Grinning Снощи решихме да пробваме да дохранваме с АМ ,защото ми се струваше ,4е не му стига кармата и резултата беше спокоен сън от 21 до 6 без да се буди дори за яденето в 24 h.  Crazy И днес е много спокоен и си спинка по 3 4аса а като се събуди е един весел и се усмихва,дори се опитва да се смее с глас  Joy ама само едно като хълцане излиза   Crazy Сега само ме притеснява да не стане някое задръстване на изхода от АМ  newsm78  mimchence не е ли рано да им режем ноктите бях 4ела някаде ,4е не трябва от на4ало заради вероятност от инфекции ама до кога не помня  Rolling Eyes

# 121
  • София
Аз си му рязах ноктите. Просто почнаха да се нацепват и нямаше начин.

# 122
честита месечинка на Йоанка-Бузанка и на всички останали,които имат повод!

Ние сме много добре.Използваме хладното време и сме постоянно на разходка.Иначе четем редовно и сме в час с разискваните теми.

Това е от нас с Норчето за сега.Отиваме да мием дупето,че  ooooh! и се мятаме пак в количката.

# 123
Няма страшно вече за ноктите, могат да се режат. В първите 3 седмици е препоръчително да не се прави, според местните специалисти.

мимченце, на една дата сме родили нашите госпожици!  Hug Честит ви празник!   bouquet
Ние няма да празнуваме, ама родата в БГ ще празнува...  ooooh! Crazy, нищо че сме толкова далеч... Като имат мерак, да правят каквото искат Wink Т.е. намират си поводи да пийнат подобаващо по български  Joy

# 124
Бюти, честита месечинка и на вашето мишле!  Hug Честито и на всички останали, които празнуват днес!  Grinning

Да де, и ние няма да празнуваме в този смисъл на думата (със запиването), но облякохме на Йоана нова рокля и ще ходим на разходка  Mr. Green Верно, че времето е много хубаво като няма слънце  Sunglasses

# 125
За рязането на нокти, могат да се режат и по-рано, но на черта. Лошото е, че като се режат на черта още на следващия ден пак започва да се драска Rolling Eyes. Аз й ги режа на 1 седмица.

Честити месечинки на Йоана и на Мишел!

# 126
Ами аз какво 4акам тогава  newsm78 ще взема да ги зарежа и аз, 4е моя хубостник като бебе не се драскаше , а сега като голям ела го виж  ooooh!  Joy

# 127
Честита месечинка на празнуващите  bouquet.
InaD напълно те разбирам , защото и ние сме сами  само сега за известно време ще има баба при нас и после ... . Таткото ни се прибира късно така че няма да може много да помага , ама ще се справим все някак .За ноктите - и Валентин има маникюри и се дере , но ми  бяха  казали да не ги режа до вория месец      #Crazy защото сега се заздравявала нокътната плочка и  еди какво си . Ама два месеца , тия хора луди ли са  ooooh! .
 Лек ден на всички мами и бебета  Flowers Sunflower

# 128
  • И аз не знам къде...
Аз изрязах ноктите още като се прибрахме от родилния дом  Peace! Доки каза, че няма проблем. Ми той целия се беше надрал  Shocked! И сега ги режа на няколко дни  Peace!

# 129
Привет Мривет Wink

Честити месеци на всички, които си имат  Mr. Green

Пффф яко ме тресе лигата, ама от пет дена съм си у наш'те, с още две деца (брат ми и племеницата) и ние с Митака ставаме 5, та мама ни гледа като детска градина  Joy
Водихме Митака на Била, и ползвахме количката, в която беше изтипосан той за да се пързаляме между щандовете  Mr. Green Голям кеф ви казвам!!!

Гледам за водата сте говорили... Никой не знае къде е изтината Simple Smile Явно тя се крие във всяко дете Simple Smile  Ние преборихме билирубина за седмица без вода. Е, давахме глюкоза, но за седмица е изпил не повече от 250 мл. И пак го изгонихме, и пак преживяхме жегата, и пак качихме кило и половина. Сега Пийва чай от анасон (50-60 мл за 24 часа, повече нИ ще), май само това има някакъв ефект срещу коликите. Скотро ще минем на Мастика  Sunglasses
А пропо, спрях всякакви капки, понеже се запече. Онзи ден така се пъна милия, мен ми дожаля, и му помогнах с термометъра. ъъъъъ..... странно, толкоз зор, а то като водичка излезе. Как го задържа незнам. Оттогава си ака по веднъж на ден, сам, и започна да връща хубавия цвят, че беше отпрашило към зелените нюанси... Простете за това лирично отклонение  Embarassed

Тук има Панаир на киселото мляко!!!   Вече е традиционен, и е много гот! Снощи бяхме на дефилето на различните танцови състави (има от цял свят), и се бяхме изтипосали баш най-отпред! И точно на парада наш Митьо ревна, та се хранихме съвсем в центъра на събията, на първа линия, под звуци на духова музика, съпровождани от мажоретен състав, индийски танцьори и гръцки свирачи  Crazy Панаирът е пълен  Joy

Мда. Вчера яде в 20.30, и после чак в 3.30  Shocked Как ме е яд че не беше от 22 до 5, ама на...

Поздрави!

ПП: аз му режа ноктите отдавна. Не съм забелязала да има проблем за него  Peace

# 130
Мамчета, някоя от вас знае ли кога ще се махне тази кафява черта от корема?  newsm78 Всъщност, при мен целият корем, където кожата се е опъвала, сега е с по-тъмен цвят...

Нашта мома преди малко пийна аперитивче (вит. Д с чай от анасон) - нали нашият витамин има алкохол, та ... наздраве Wink

# 131
Мамчета, някоя от вас знае ли кога ще се махне тази кафява черта от корема?  newsm78 Всъщност, при мен целият корем, където кожата се е опъвала, сега е с по-тъмен цвят...

Нашта мома преди малко пийна аперитивче (вит. Д с чай от анасон) - нали нашият витамин има алкохол, та ... наздраве Wink
Наздраве  Sunglasses  Бюти, малкото човече май на татко си прилича Wink Много е готЕна!
И аз се питах за чертата  newsm78 И моят корем е черничък, иначе почти напълно изчезна. Всъщност съвсем напълно изчезна, само е доста мека кожата, и я чакам да се доприбере. Мързи ме за упражнения, но ще трябва да се стягам.

ПП: снимки от панаира  още още и още .

Последна редакция: сб, 26 юли 2008, 17:09 от offioly

# 132

Наздраве  Sunglasses  Бюти, малкото човече май на татко си прилича Wink Много е готЕна!
И аз се питах за чертата  newsm78 И моят корем е черничък, иначе почти напълно изчезна. Всъщност съвсем напълно изчезна, само е доста мека кожата, и я чакам да се доприбере. Мързи ме за упражнения, но ще трябва да се стягам.

ПП: снимки от панаира  още още и още .

И аз съм така Peace.
Офи, много поздрави на земляците Mr. Green. Вашият Митю много ми прилича на нашата Диляна /да не вземеш да се обидиш/

# 133
Честити месечинки на Мишел и Йоана Simple Smile Да са живи и здрави и мнооого да слушкат :Simple Smile

Малкото Бюти наистина прилича на тати Simple Smile Голяма сладуранка пупупууп

Викат меееееееее  Heart Eyes

# 134
Аз до колкото знам за тази кафява черта при всеки изчезва различно ,една приятелка чак след 1 година и е изчезнала напълно  #Crazy,аз искам да ви питам тези от вас на които са им се появили гадните стрии   Close мажете ли е с нещо и помага ли ви,аз си купих един крем,но несмея да се мажа още не знам дали може да повлияе на кърмата нещо  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт