Юнчетата на разходки ходят, навънка с мама обичат те да бродят

• 15 926
  • 290
  •   1
Отговори
# 210
  • И аз не знам къде...

Момиченцата май са по-лесни за гледане като бебета...

Ей това си е сигурно   Peace! Момченцата са по-големи гивизета, повече ги боли и въобще се гледат по-трудно  Mr. Green! Ама то това е цял живот  Wink!

# 211
... Иначе шава нонстоп (на майка си се метнал, с трън в дупето...), главата задържа нагоре все по-дълго, но пък не гука. Засега само на "уаааааа" сме (рев, де  Crazy).
Това все едно аз съм го писала. Ще добавя само, че и дрискаме много звучно...  hahaha Играем си на канадска борба, като сучем, изобщо картинка.

Момиченцата май са по-лесни за гледане като бебета...
Ей това си е сигурно   Peace! Момченцата са по-големи гивизета, повече ги боли и въобще се гледат по-трудно  Mr. Green! Ама то това е цял живот  Wink!
Joy

Мег, на вашата мома май Клеопатра ще й викаме Wink То млекцето хубаво за кожата - разбира ги тя още от сега тези работи!  Mr. Green

Аз пък съм толкова трупясала, че да ме пита човек какво правя във форума сега, а не отивам да спя.  Tired Ние пакетираме багаж, че пушек се вдига...  Crazy

# 212

Мег, на вашата мома май Клеопатра ще й викаме Wink То млекцето хубаво за кожата - разбира ги тя още от сега тези работи!  Mr. Green

Ей това ме разби hahaha

Мимченце
, хич да не ти пука от хорските мнения, че бебето плачело "Що плаче?". Ами защото е бебе, затова плаче Rolling Eyes. Аз престанах да им обръщам внимание. Или пък като го вземеш на ръце, и веднага следва репликата "А то свикнало на ръце". Аман от експерти по бебета и доброжелатели.

За кърменето, също няма какво да се притесняваш. Аз си кърмя навсякъде. А да посмее някой да ми каже нещо #2gunfire. Ами така де, храня си детето, не съм направила някакво престъпление.

Бюти, вие канадска борба ли му викате, при нас е борба свободен стил Joy

Айде и аз ще легна малко до малката, че скоро ще има среднощна закуска Tired.

# 213
Добро утро от най-ранобудната днес  Tired

Доскоро се борехме със запушеното носле на Йоана, оправи се, и сега имаме нов проблем - тия слюнки, които почнаха да се образуват и тя незнае какво да ги прави и как да ги преглътне! #Cussing out Цяла нощ не можа да спи спокойно (а и аз покрай нея), току заспи и започва да се дави, явно устата й се пълни със слюнки и мляко и тя за момент като че ли не може да си поеме дъх и издава един такъв звук все едно са й запушили устата и изведнъж поема въздух, при което плюе това което й е в устата и се намокря... Tired Ужас, кога ли ще се научи да преглъща, по дяволите  ooooh! А преди малко като сучеше и пак какво стана не разбрах, май й се напълни устата с мляко и като избухна, изплю през устата и през носа й чак излезе мляко и нали и двете запушени и явно не могла да си поеме въздух и като подскочи в ръцете ми, огъна се и почервеня и след малко пое дъх и чак се разплака милата. Tired А и аз така се уплаших Sad Оф, оплаках ви се, ще ходя да си доспивам сега, че гледам не с едно, ами с половин око.. Tired

Гали
, точно така, много си права за "експертите"! #Cussing out Пресен пример от вчера - срещнахме на майка колежка с майка си, която е пенсионирана акушерка. Говорим си и Йоана се разплака, при което аз първо люшкам количката, завивам с пелената да не й е студено, ама тя пак плаче. Давам биба и хоп - укорителен поглед. Тя още плаче. Давам от шишето чая за колики - хоп пак поглед. Йоана не спира да плаче и аз я взимам в ръце и естествено коментар - "ааа, ето, свиква на ръце". #Cussing out Грррр, направо ми идеше да я гръмна #2gunfire Много ми е чудно тя на мое място какво би направила. Всеки си гледа детето така както намери за добре, много мразя да ми се месят! Дори на майка ми понякога се карам, че ни вкарва в едни филми от време оно  Mr. Green
Бюти, и при нас е канадска борба  Laughing Мойта ръка с нейната дето трябва да стои отзад, а тя не иска  hahaha
Дари, супер изказване за мъжете! Искрено ме разсмя  Wink
Къде си, Тони? Губиш ми се нещо тия дни.. Дано всичко да е наред с Tеди! Hug

Чезвам..

# 214
Мимченце, дано влезе в крачка скоро твоята принцеска. Че аз тъкмо мислех тези дни (дори още днес) да ти звъня и на Венити да се срещнем някъде. Ама нищо - по-нататък Peace Пък и на мен ми е съмнително три мамчета с кърмачета да успеят да се уговорят за някакъв час hahaha

За похода щях да кажа - много ми се ходи но и аз имам същия проблем като Мимченце - много далече живеем. Ако мъжа ми почива ще го накарам да ни закара. Ако измисля някакъв такъв вариант 100% съм там Peace. Събота сутринта освен да се преброим кои ще ходим (ако има и други желаещи) и да се уговорим нещо

# 215
Здравейте,
Нямам време да изчитам всичко. Влизам само за бърз отчет.

Ние сме добре - растем и хубавеем Simple Smile. Вече минахме на 3ти номер памперси. Но коликите още ни мъчат. Особено сутрин след ядене.
Иначе Виктор е кротичък като ангелче. Онзи ден баткото даже заяви, че почти не се усещало, че имаме бебе.
За ваксината още не съм решила - Пентаксим ли да е или тази от ЗК. А трябва да я слагаме на 21.08.

Хубав ден!

# 216
Клипа е страхотен , докато го гледах си гушках Валентинчето , толкова мило ми стана .
И при нас започнаха коликите от 2 дни и за сега се спасяваме със саб симплекс . Вчера беше по - спокоен , но днес е   #Puppy dog  и чак сега заспа след продължително люлеене в шезлонга .
За пишлето смятам да оставя на педиатъра ни да се справя и чак ако се наложи ще се намеся аз .
Вчера докато му пусках песнички , за да го успокоя така ми се усмихваше малкия сладур  smile3541 . Аз чесно казано не знам през колко време яде  , мисля че е през 2-3 часа ама ... Утре ни е първата консултация и се надявам всичко да е наред и да е пораснал и наддал младежа  , защото по принцип си е кротък и послушен  пу пу пу  newsm53 .
А  от експерти  до гуша ми е дошло , ама започнах да ги режа и всичко си дойде на мястото . Айде че видях малко време и се разписах  . Лек ден .

# 217
  • София
Аз да почерпя, че Алекс направи две лунички Simple Smile

И неговите колики се завърнаха. От Саб-а се запичаше, сега е на Еспумизан.

# 218
Честита 2-ра месечинка на Алекс и на всички други които празнуват.
Ние днес бяхме на консултация и Поли вече е 4200 и 54см., т.е. 530гр за 15 дни, изписаха ни вагинтол и ни биха ваксината. Док каза че на ортопед ще ходим 3 месец,не е ли късно newsm78, вие кога ходихте(ще ходите)?

# 219
Здравейте мамчета, нямам много време да пиша но гледам да ви чета редовно. И ние с Плами се гледаме сами, другата седмица ни предстои ваксина Пентаксим и се притеснявам и аз малко за евентуални нежелани реакции. newsm78
Тя вече мина изцяло на АМ от което малко се запече.
Някой беше споменал за тези "корички" които се образуват по главичките на кърмачетата - има шампоан за отстраняването им. Аз съм доволна от него, с две измивания всичко падна  Wink

На ортопед ходихме още първият месец - наложи се да носим ортопедични гащи за съжаление. Водете бебчовците навреме....

Лек ден на всички
 Grinning

# 220
  party023 Wine Glass birthday
Eто ни и нас вече на 2 месечинки!!!
Честито на всички които празнуват с нас днес своите месечинки!!!  bouquet

Ние сме си ок, папка, ака и спинка, няма и помен от колики и съм мн щастлива Laughing

на ортопед сме на 22.08, значи малко преди да навършим 3 мес.
за ваксина и аз избрах пентаксима, слагах я на каката и не сме имали никакви проблеми.

Hugза всички

# 221
  • Вече в моята си приказка...
ati123, аз питах за коричките по главицата... А какъв е този шампоан?

Честита месечинка на всички бебоци, които правят днес!

Калина от сутринта не е акала, но пък пишка... Дано не е някакъв проблем... Praynig

# 222
за коричките аз ползвах пяна на Мустела и съм много доволна Peace

# 223
Mira55 това е шампоан от серията А-DERMA за бебета. Ако е на АМ е нормално да ака по 1 път на ден.
Изчезвам че се събудихме с рев  Laughing

# 224
Мира, не се притеснявай. На Ясен това вече се случва 2-3 пъти. На следващия ден наваксва пропуснатото.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт