Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли ефект като във филма "35"?
Какви са техниките за отстраняване на проблеми с климатика на автомобила?
Какви са различните подходи за закупуване на неща за бебето преди и след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли ефект като във филма "35"?
-
Какви са техниките за отстраняване на проблеми с климатика на автомобила?
-
Какви са различните подходи за закупуване на неща за бебето преди и след раждането?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за изцеждането на кърма?
Гърдите скоро не са ме боляли, даже мисля и че на са "расли" повече от месец-два насам, ама за сметка на това такава тежест особено вечер усещам в коремната област, че... малко да хапна повечеко и направо едва дишам, имам чувството че корема ще ми се пръсне по шевовете и съответно едва спя...

А за коластрата аз знам, че не трябва да се изцежда, затова по-добре не я изстисквай повече
Не мога да смогна много напоследък в писането..но пък не изоставам в четенето 
, мойто безцветно, крем карамел нямаше
. Ми за помпата, мисля да си взема предваре, защото се надявам някой път и да цедя и съхранявам, да ползвам шише след 1вия месец,ама то некои работи само си ги мисля..
малко се срамувам, но бих контактувала с някоя и друга мама от моя квартал-да си бутаме заедно количките и да водим децата по кафета и кръчми
, което май не става така лесно. Мислех си го, защото смятах да ходя на работа след 9те месеца, но май нещата не стоят така лесно...
Ама и аз съм проста да не пратя поне един смс да ви кажа, че ми спряха и нета и кабелната. Цял ден тотална изолация. Да ви кажа поревах си здраво за каквото се сетите. Бременна му работа
Обещавам вече да съобщавам ако зачезна (то не че мога да мръдна някъде, ама ако пак спрат нета)