В седми месец ний сме вече – ОКТОМВРИ чака ни с човече

• 13 421
  • 294
  •   1
Отговори
# 150
Моето коремче е 96,5см легнало положение.

# 151
Ето ме и мен след прегледа. Първо важните неща - бебо е наред, по размери си отговаря на 30 г.с., слушахме тоновете, които също били чудесни, гледа и нещо по мозъчето, дето също е ОК. Обаче бях толкова неразумна да питам и него за пола ... Е, според него е момче, но каза, че въобще не е сигурен и че Марков не е бъркал досега, но все пак много се стресирах. Всичко ни е подготвено за момиче, а за психическата нагласа да не говорим. Естествено, че ще го обичаме и момче, но ще ми трябва много време да свикна с мисълта. Искрено се надявам да не е видял правилно. А за хемоглобина ми изписа други хапчета, които да пия до раждането и сега отивам да си ги купя. Айде, това е от мен засега, после пак ще се включа.

# 152
Северинка, Калев и на мен ми сервира, че имаме мъж. Но като му казах, че на ФМ друго са ни казали, реши, че не е много сигурен.  Laughing

# 153
Северинка, Калев и на мен ми сервира, че имаме мъж. Но като му казах, че на ФМ друго са ни казали, реши, че не е много сигурен.  Laughing

Ох, мила, дано да е сбъркал. То, верно и ти ходеше при Калев.

# 154
Аз пък вместо кърмачески форум прочетох "кръчмарски" и тръгнах на там ... hahaha Mr. Green къде с тоя корем  ooooh!
Като стана въпрос моя е 103см, ама в 26 г.с+3дни, сига низнам Blush
Severinka, дано е каквото на вас ви се иска, ако не ще се работи пак, няма как  Rolling Eyes Аз от сега искам второто да е момиче Heart Eyes

# 155
Сев хубаво че всичко ви е наред. Ама как ще му променя пола тоя доктор  #Crazy Мен ако питаш вярвай на Марков. По това което съм чела той никога не е бъркал.

# 156
Госпойца Димитрова , aз като съм на интервю казвам, че съм много схватлива-за да ме вземат  Mr. Green а после/както май в твоя случай/ казвам че ми трябва повече време, защото ме е страх да не се изложа и да не очакват прекалено много от мен в началото.Но когато имаш желание си личи и нещата вървят бързо  Party Дано и при вас да е така Peace

# 157
  • Бургас
Сев и Сикониум като ви слушам май аз съм си добре ,че нямам представа за пола на дребосъка smile3521
За тумбака моят е 95см точно около пъпа ,ама малко по надолу е по изпъкнал и там е 100см.
и вмомента съм 76кг.,което е норма поне по таблицата от първа страница ,щото съм 170см.

# 158
  • Варна
Сев и Сикониум като ви слушам май аз съм си добре ,че нямам представа за пола на дребосъка smile3521
За тумбака моят е 95см точно около пъпа ,ама малко по надолу е по изпъкнал и там е 100см.
и вмомента съм 76кг.,което е норма поне по таблицата от първа страница ,щото съм 170см.

Някой слабички преди, май ще ме настигнат по килограми. hahaha Енигмаааааааааа, и на тебе говоря. Само да не те бъркам със Сисилия.Една от двете ви писа тези дни за килцата.hahaha Мимее, с тебе може да излезем като манекенки накаря.

# 159
  • София
Абе тоя доктор май само пишки му се привиждат като ви слушам  hahaha Моята докторка онзи ден ми показва женските части на щерката и като разбра, че и Марков е казал, че вижда розови гащи каза "Е, щом той го е видял, нищо ново няма да видим". Така че ако ще има залагания, аз залагам на Марков  Peace

# 160
Ох скапана съм тая седмица...видях тука за пола и да кажа..Одеве срещнах една приятелка дето до миналия месец чакаха женско със синя количка Joy Викам и как е малката, а тя  #Crazy #Crazy #Crazy То се оказа малкия..да ви кажа доктор ми е казвал, че момичетата понякога се бъркат с момчета.Обратното е почти невъзможно да се окаже момиче, ако се е видяло пишле.Вие все пак бяхте при Марков и аз не вярвам да има грешка, но се случва принципно и затова ви пиша тоя случай.Братовчедка ми също така я объркаха до последно момиче и на раждането момче..но пък пола не е най-важното-нека се помолим да са ни живи и здрави само -другото не е важно Praynig Hug

Тонче...загазила си я със заместничката:35: Heart Eyes

Аз да не се смея много, че  ще видим в понеделник, но моето момиче поне по биография е перфектна-дано и реално да има покритие и поне да не я сменят до 15.08 Joy да си изляза в почивката.

Сев, радавм се за прегледа ти и дано сме доволни и двете в понеделник Hug

Коремчето ми е 90см Peace

Ванче мамче
Heart Eyes Hug мерси за Ларедута!

Добре дошли на новите мамчета  bouquet

# 161
  • Бургас
Пуки мила то лакомията ми е безгранична .
Та както бях писала по рано очаква да заформа едно около 25-30кг.горница до края.
Ама живот и здраве ще си отслабваме заедно  Peace
Къде със зор къде с усмивки ще се разделяме с килцата едно по едно,лека полека Hug

# 162
  • Бургас
Kpuccu дано твоето момиче е ОК и да си починеш спокойно Peace
Тони не се отчаивай,както каза Адина може да се притеснява момоичето ,дано е това fingerscrossed

# 163
Eй, милички,да сте живи и здрави,това  динята   и содата  с лимон против киселини са вълшебство.Тези които го споделиха много ги обичам. Heart Eyes Идва ми да изтропам едно хоро от кеф.Сигурно е временно решение, но пак е нещо.Изядох една купа диня,после пих една чаша газирана вода с изстискан лимон и чудо!Само лошото е ,че не разбрах кое от двете ми помогна.
Стискам ви палци за заместничките.Аз поне там изкарах късмет.Доволна съм от усвояването на моята.

# 164
  • Варна
Тони, на тая младата, вземи й кажи, че квото научи за този период си е за нейна сметка.Ако не успее, ще се разправя после със шефа.

Общи условия

Активация на акаунт