Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли ефект като във филма "35"?
Какви са техниките за отстраняване на проблеми с климатика на автомобила?
Какви са различните подходи за закупуване на неща за бебето преди и след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли ефект като във филма "35"?
-
Какви са техниките за отстраняване на проблеми с климатика на автомобила?
-
Какви са различните подходи за закупуване на неща за бебето преди и след раждането?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията за изцеждането на кърма?
Не се тревожи! На мен също лекарят ми ми каза след първото ми посещение при Марков, че може да е момче, но след като мина месец и ми потвърди женския пол! За сега четирима лекари са ми казали, че ще е момиче и аз за момиче пазарувам вече, ако не са познали и аз ще си слагам лед по главата! Знам също, че Марков не е бъркал пола на бебчетата, така че спокойно можеш да му се довериш!

Сев мерси за съпричастността 
С баткото бях с кървене, контракции и шийка с 1 см. разкритие. Това, което направих беше да си набележа от интернет нещата, които ми харесват и след като влязох в 9 месец отидохме с таткото и напазарихме. Запазих за себе си удоволствието да пазарувам за бебето - не защото нямах доверие на бабите и таткото, а просто защото исках аз да съм си избрала нещата.
, но си родих нормално на термин и 9 -ти месец хич се не пазех. Само си виках айде вече да излиза това бебе, че много тежко ми стана 

Днес съм на ЖК и ще си тръгна по-рано от работа-то затова съм толкова радостна, иначе на прегледа едва ли ще гледаме грахови
.Добре че излязох права.