В седми месец ний сме вече – ОКТОМВРИ чака ни с човече

• 13 423
  • 294
  •   1
Отговори
# 165
Тони, на тая младата, вземи й кажи, че квото научи за този период си е за нейна сметка.Ако не успее, ще се разправя после със шефа.
Точно!Все пак не сме длъжни да носим отговорност кой колко иска да научи.Не сме учителки все пак.

# 166
Miss Fairy , по скоро е от газираната вода. А и дъвка май помага, на мен поне веднъж така се случи.

Ние като разбрахме, че ще имаме бебче и бяхме сигурни, че е момиче, една сутрин даже ми се присъни едно женско име.Но още във втори месец лекарката заподозря пишка, а следващия път като отидох на ЖК, даже и аз я видях, по-натам и на ФМ се потвърди.Абе като сме си надарени и не се срамуваме... Sunglasses Mr. Green
Aйде хубава вечер и спокойна нощ на всички Heart Eyes

# 167
  • Бургас
Лека вечер момичета. smile3524

# 168
  • София
Леле, Сев, вярно ли ти казаха, че може да е момче  Rolling Eyes  ooooh! Не се тревожи! На мен също лекарят ми ми каза след първото ми посещение при Марков, че може да е момче, но след като мина месец и ми потвърди женския пол! За сега четирима лекари са ми казали, че ще е момиче и аз за момиче пазарувам вече, ако не са познали и аз ще си слагам лед по главата! Знам също, че Марков не е бъркал пола на бебчетата, така че спокойно можеш да му се довериш!  Hug
Моят тумбак е 84 см в легнало положение, от утре влизам в 30 г.с., малко ли ви се струва  newsm78

# 169
Здравейте
Аз съм една от мамите октомврийки 2007, сега приспах моята Принцеса и реших да погледна как е при вас. Изчетох 2-3 страници и толкова мило ми стана. Върнах се една година назад, всички болежки и емоции, прегледи, съмнения и притеснения. Гледам и за пола на бебетата говорите, и на мен първо ми казаха момче после момиче. Сега си имам една малка луда и щура Принцеса която с всеки ден открива света.
Пожелавам ви лека бременност на всички, живот и здраве леко раждане и не на последно място по едно хубаво и здравичко бебенце октомврийче  Hug

# 170
Привет на всички нови мами baloni

По повод пола, доста хора - приятели и лекари- ми казах, че момиченцата имат по-дълга бедрена кост докато са в коремите на мама. Това ще означава, че ако главичката съответства на 29 г.с. и 1ден, бедрото ще е като за 29г.с и 5-6дни или дори за 30+ г.с.
Та попитайте как се движи бедрото спрямо главата, при бебанката ни бедрото винаги излиза с около 5-7дни по-напред от срока, който дава главичката. А и досега 2 лекарки 3 пъти са видели, че е момичка.  Laughing

# 171
Здравейте. Аз се прибрах преди малко от мама и тате. Климатика е оправен  Grinning Сев мерси за съпричастността  Hug
За киселините май преди два месеца ви се оплаках още  ooooh! Така или иначе ям кяквото ми се яде, а после дъвча Талцид, не че и той помага особено много. Имам чувството, че хранопровода ми гори непрекъснато  Sad
Относно заместничките ви - момичета не мисля, че трябва да ги обвинявате тях, ако не влизат веднага в материята. Все пак всички сме били зелени и ненаучени и все някой е имал търпението да ни обяснява. Ако има виновни за ситуацията, то според мен са работодателите, които се мотаят до последно. А и като слушам примерно Госпойцата с какво се занимава ми струва ми се, че и на мен ще ми е трудно да навляза в работата й нищо че имама перфектно CV  Mr. Green
Аз преди да започна с покупките на бебо ще ми се наложи да пазарувам камини, бойлери и т.н. После с таткото сме се засилили да си купим спалня с нормален матрак, че в момента хич не се чувствам комфортно по време на сън. И живот и здраве къмто септември го виждам пазара. За сега ходя с нашата кума да избираме за тях креватчета и колички и т.н. пък и аз така оглеждам и набелязвам.
За коластрата ами нямах предния път пък си кърмих  Mr. Green Сега пак няма, но се надявам да се кърмиме успешно. За помпата и предния път ви казах, че най-добрия вариант е да я изберете, да я пакяжете на таткото или някой, който мислите, че ще се справи и в момента, в който се окаже необходима да я купят и донесат. Аз лично предпочитах помпата, още повече, че все пак минава през стерилизация и кърмата отива директно в съд, който е стерилизиран. При цеденето нае ръка не мисля, че може да се достигне същата стерилност, но това са мои разсъждения. За мен лично цеденето на ръка беше болезнено, но всеки решава сам за себе си.
Някой ме беше питал за болничните - през месеците, когато не си работила за база се взема минималната работна заплата за страната.
Майлили аз все си мисля, че спокойно ще можеш да пазариш за бебка  Peace С баткото бях с кървене, контракции и шийка с 1 см. разкритие. Това, което направих беше да си набележа от интернет нещата, които ми харесват и след като влязох в 9 месец отидохме с таткото и напазарихме. Запазих за себе си удоволствието да пазарувам за бебето - не защото нямах доверие на бабите и таткото, а просто защото исках аз да съм си избрала нещата.

# 172
Невидимата не мисля, че това е вярно. Баткото вървеше през цялото време с такъв дълъг бедър, че аз все се бъзиках, че за женската половина е загуба дето се е пръкнал такъв мъжки бедър  Mr. Green Според мен всичко е въпрос на гени и кръстоска и това могат да го кажат само доктори, които се занимават с такива изследвания. Знаете, че аз страшно много исках да е момиченце, но Господ е решил, че съм толко проклета, че два пъти да съм свекърва. Така или иначе си обичам децата и май вече ми е все тая докторите какъв пол ще кажат. ВАжното е да са живи и здрави.

# 173
  • София
Манана, в кой месец го получи това разкритие през предната ти бременост? Като гледам е възможно следващата бременост да протече нормално спрямо първата.

# 174
Майлили по спомени мисля, че беше още в 3-4 месец. Просто лежах и си почивах без да се натоварвам. Аз заради това те предупреждавах в началото, че е по-добре да се избягват дългите разходки  Hug После в 7 ме приеха с контракции и паднала тапа и си изкарах последните месеци само на дивана от хълбок на хълбок  Wink, но си родих нормално на термин и 9 -ти месец хич се не пазех. Само си виках айде вече да излиза това бебе, че много тежко ми стана  Mr. Green

# 175
Момичета, аз вече стигнах до извода, че мога да вярвам повече на Марков отколкото на Калев за пола на бебето, но и момче да се окаже вече започвам да се настройвам  Mr. Green
Госпойце, дано скоро твоето момиче да влезе в час, че знам какво е.
Крис, дано поне нашите девойки да се окажат по-схватливи  Laughing

Хайде, лека нощ от мен  smile3524

# 176
Лека нощ, да спите в кош и да сънувате златен грош.  smile3524

# 177
  • Бургас
Даобро утро,поспаланки!Май днес аз съм най-големият кукумицин smile3503
Най-после петък newsm44
Дано деня е спокоен ,прохладен и мине бързо Peace
Довечера чакам гости от нашия край за уикенда и съм доволна ,че ще имаме малко разнообразие и ще се разтъпчем насам - натам.

Лек ден,милички! Peace

# 178
  • Варна
Добро утро момичета bowuu Днес съм на ЖК и ще си тръгна по-рано от работа-то затова съм толкова радостна, иначе на прегледа едва ли ще гледаме грахови  Confused, понеже съм на държавната ЖК
Благодаря ви, за съчувствието  Heart Eyes-то детето(ами по-малко е от мен и затова му казвам така) не е виновно,че няма стаж-сигурно е изплашено, толкова неща има да учи, а повечето ги вижда за първи път. Ще се оправим

Тая сутрин малко се стреснах-все ви гледам линийките, а моята много-много не я заглеждам, но бях решила като падна под "остават още 100 дни" и да започна с покупките лека-полека-а вече съм "паднала" на 78дни ooooh! направо съм се изтървала Laughing

Не искам да съм суеверна и да чакам грахчо да се роди, освен това сега съм сама и по намирам време да ходя по магазини, като гледам колко неща сте накупили..., а аз си стоя с моите две бодита-както се казва, третото ми грахче даже и боди си няма Laughing

Та смятам утре да се върна с пълни ръце, но в това слънце не ми се обикаля много- не съм ходила скоро в м-н Бебчо, някоя варненска мама наобикаляла ли е там? Този до МЕИ-то ми се стори много зареден и от към легла, и от към колички, одежди всякакви, принадлежности...

Лек ден на всички, така и не се разхлади в нашта Варна, и днес ще е голяма жега  Nature Sunny

# 179
   Добро утро момичета!Най-накрая дойде последния работен ден за тази седмица  newsm44,но да не се радвам предварително,че да не ме извикат като миналата събота на работа.
 Малееее,ако Марков е сбъркал с пола на бебо ще настане голям смях.Ще си го гледам в розово шезлонгче и розови бодита.Аз се въздържам от розовото,ама баткото основно в тия цветове е купувал.А име за момче изобщо не съм мислила newsm78.Абе живот и здраве като се роди ще му мислим,ако не са познали пола.С баткото до последно неможеха да ми кажат какво е,че той все се дупеше и не се показваше.Но аз толкова бях убедена,че е момче,че никой неможеше да спори с мен и си купувах като за момче Joy.Добре че излязох права.
 На мен заместник не ми назначиха,ама то няма и нужда.Аз ви казах,че мисля ако се съгласи шефа да си работя от вкъщи.А и да назначат някой друг,няма нужда да се обучава в каквото и да било,естеството на работата ни е такава,че той още с идването си е в състояние да си работи сам.Така че,още една седмица и аз спирам работа.Че имам апартамент да обзавеждам,а аз немога да отида да си поръчам мебелите сега докато работя.А и за бебка искам да пообикля повечко преди да купя нещо.
  Лек ден,май пак ще е студенко!

Общи условия

Активация на акаунт